Foxtrot

FunkyMonk

New member
Foxtrot

האם האלבום הזה טוב? האם הוא שווה את הכסף? כאילו, כנראה בכל מקרה אני אקנה אותו מתישו, אבל אני רוצה לתקוע אותו במקום קבוע בסדר העדיפויות שלי. ועוד משו, האם האלבום From Genesis To Revelation טוב? אני מבין שזה ללא פיטר גבריאל?

עמית ע

New member
היו ילדים מוכשרים מאד

זה ודאי לא אחד האלבומים הטובים שלהם, אבל לא הייתי פוטר אותו במחי יד. אפשר לשמוע באלבום כמה ניצוצות ראשוניים של העתיד לבוא (In The Beginning, Serpent, One Day, In Limbo) שמצדיקים את "בזבוז הזמן" עבור מי שאוהב את הלהקה.

giloni

New member
מסכים בהחלט

ואם מעוניינים להכיר את העבודות הראשונות של ג'נסיס, מהאלבום הזה וגם כמה דברים שלא מצאו את מקומם באף אלבום (כמו למשל Twilight Alehouse, Happy The Man) מומלץ לשמוע את הדיסקים ה 3 וה 4 של ה Archive Vol. I של הלהקה. זה אולי עדיף על רכישת האלבום הראשון, מה גם שיש באוסף הזה ביצוע מעניין של כל The Lamb. יקי

ofekkehila

New member
אלבום מעולה ושווה בהחלט את הכסף.

המילים לפעמים קצת סתומות אך העיבודים והביצועים מצוינים. לקנות שני בתור אחרי selling england by the pound.

FunkyMonk

New member
אין צורך בכך

אל כל שאר האלבומים שלהם יש לי כבר. :) רק הפוקסטרוט הזה עושה לי חור בין הNursery לבין ה-Selling... אז חשבתי שאולי הוא שווה משו. :) אם כך אני אקנה אותו. ואבקש לשמוע את הדיסק הראשון... לא ידעתי שפיטר גבריאל היה איתם מההתחלה... חשבתי שרק מהטרספס...

Nadavcat

New member
Supper's Ready

שווה הרבה יותר מ40 שקל... מבחינתי המודל והדוגמא הכי טובה שיש למושג "רוק מתקדם" יצירת מופת לכל אורכה.

The West Star

New member
אלבום שהשפיע עלי מאד

כולל כמובן, "ארוחת הצהריים מוכנה" וגם "אופקים" שבא לפני. אלבום שנשארים לשמוע שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. מעולה.

FunkyMonk

New member
אני חייב לאמר

שהאלבום בהחלט שווה את הכסף, לפחות ממה ששמעתי. לא הספקתי לשמוע את כל "הארוחה מוכנה", אבל ממה ששמעתי (10 דק' נדמה לי) זה היה מעולה. אופקים זו גיטרה מעולה, פשוט מעולה. אני בהחלט לומד את זה! בנוסף לדיסק הזה, קניתי עוד שלושה: - Led Zeppelin של Led Zeppelin - דיסק של קינג קרימסון: In The Wake Of Poseidon - (אתם לא תאהבו את זה. ^_^) Foo Fighters של Foo Fighters. בינתיים שמעתי רק את פוקסטרוט כי היה לי זמן רק לזה...

FunkyMonk

New member
עוד שאלה

מי המתופף בIn The Wake Of Poseidon? (הרי הם מחליפים כל אלבום את כל ההרכב. ><)

ofekkehila

New member
גם לי יש שאלה בקשר לאלבום

הבאסיסט בכל השירים היה גרג לייק או רק בחלק?

epitaph

New member
תשובה...

לפי הקרדיטים הבאסיסט באלבום היה בכלל פיטר גיילס, אחיו של מייקל והצלע השלישית בגיילס, גיילס ופריפ, ההרכב שקדם לקרימזון. הוא פרש זמן קצר לאחר הכישלון המסחרי של האלבום היחיד שיצא להרכב ב68 לטובת עבודה מסודרת יותר (ובעצם לייק החליף אותו), הוא חזר לעמדת הבאס לבקשתו של פריפ שרצה לסיים את האלבום אבל כמעט כולם נטשו אותו. לייק גם הוא נשאר וגם כפי שאתה בוודאי שומע שר ברוב השירים אבל במהלך הקלטת האלבום הוא כבר היה קשור בחוזה עם אי אל פי. הנה תמונה מ Top of the Pops שבא אתה יכול לראות את לייק שר, פריפ על הגיטרה ופיטר גיילס על הבאס...התמונה הזאת נלקחה כ10 שבועות לפני ההופעה הראשונה של לייק בתור חבר ב-ELP.

מורנא007

New member
לדעתי (היום)

זהו האלבום הטוב ביותר של הלהקה (Foxtrot). פעם חשבתי אחרת. יש לי הרגשה של טעינת יתר בסיילינג, סאפרס ראדי היא יצירה של יותר מ- 20 דקות שנעה בין פנטסיה לפטסיה עד לאחרית הימים. אחד האלבומים הטובים ברוק. From Genesis To Revelation הוא עם גבריאל, קולינס חסר והוא לדעתי בוסרי.

FunkyMonk

New member
אה...

טוב, קיבלתי עשר חותמות בטאוור, אז יש לי דיסק חינם (בערך) לקבל. :) אז, אני צריך המלצות - אני מחפש אלבום של Pink Floyd, שיהיה דומה לAnimals, או WYWH...

Papillion

New member
תשמע את:

Meddle או את Atom heart mother או כמובן את Dark dide of the moon. אני אצטרף לדעות קודמות לגבי Foxtrot: זה אלבום ג'נסיס האהוב עליי ובפרט Supper's ready. הראשון מעט בוסרי ובהחלט מעניין, אבל אפשר לוותר עליו. את In the wake of poseidon לא כ"כ אהבתי.

למעלה