Fox F100 RLC 100 --- או----REBA SL

jelloB

New member
Fox F100 RLC 100 --- או----REBA SL

אני מתקשה לבחור בין שני הדגמים, הפוקס קל בכ-60 גרם, והרוק שוק בעל מהלך ארוך יותר (115), נעילה ואפשרות כיוון. כמו כן הייתי מעוניין לדעת האם יש הבדל משמעותי במחיר. סגנון רכיבה, קרוס קאנטרי, טכני מסוייג.

oferbic

New member
מכיר את הריבה

אני רוכב בסיגנון שלך, אולי יותר טכני, ומרוצה לגמרי מהבולם. אני כרגע על מהלך של 100 ושוקל אולי לשנות ל 115 מתישהו, אבל לא בטוח שזה הכרחי, הוא די מספק ברכיבת סינגלים טכניים ומעולם לא סגרתי מהלך איתו. הנעילה היא משהו משהו. אתה מכוון את סף הפריצה לפי משקלך וסגנון הרכיבה, ואתה מקבל בולם נעול שנפתח מתי שצריך. אני הורדתי את סף הפריצה למינימום שמספיק לי, ורוכב לפעמים עם בולם נעול ברכיבות טכניות בלי לשים לב.... בעיות: נדמה לי שצריך לטפל לעיתים קרובות מדי (קח בעירבון מוגבל, קשה לי לדעת בוודאות משום שקניתי יד שניה). כשהבולם מטופל הוא עושה עבודת שיכוך מצויינת ונותן הרבה ביטחון בקטעים טכניים. הפוקס מגיע עם יכולת נעילה וכיוון סף פריצה אם אינני טועה, ואולי ניתן לשנות את המהלך עם ספיסרים.

ohadamirov

New member
אין על ROCK SHOX

לך על REBA בעיניים עצומות ,אחלה מוצר,שירות יוצא דופן של קובי בסידן - שלא תקבל באף מקום אחר ! מנגנון הנעילה מהכידון שווה הכל,בזמן היציאה לספרינט הוא נגיש ביותר,מה שב FOX מצריך הורדת היד מהכידון ובנוסף לכך מנגנון הנעילה ב FOX צמוד למנגנון כיוון סף הפריצה של הבולם וזה גורם לשיבוש בכיוונון סף הפריצה ברוב הפעמים שתסובב את מנגנון הנעילה. אתה יכול להיכנס ל MTB ACTION ולקרוא ביקורות של אנשים. לסיכום: שני הבולמים מצויינים, FOX יקר יותר,אין שירות אדיב,חם,נגיש ומהיר כמו אצל קובי,בREBA יש אפשרות להאריך את המהלך ל 115 מ"מ (4.5 אינץ'),שני הבולמי קשיחים . זה הכל . מקווה שעזרתי =]

jelloB

New member
תודה- עשית לי סדר בעניינים

אני רוכב על הריבה מזה שבוע, מרוצה עד אין קץ מהביצועים (ומהאופניים החדשים באופן כללי).

ohadamirov

New member
קודם כל - תתחדש !!!

דבר שני ,אין על מה ,תמיד שמח לעזור לאנשים במה שאני יכול =] ואם תוכל לפרט על האופניים ..מסקרן לדעת ..

למעלה