"Four Corners"

Rוית

New member
הפרק היום-

יש לי רק שאלה והערה- ג´ואני-השחקנית ששיחקה את הבת של ג´קי נראתה לי מאוד מוכרת.. זה רק אני? (שוב אני מדמיינת שאני מזהה שחקנים
), מישהו יודע אם היא שיחקה במקום אחר? והערה-ליזי, מגיעה הביתה אחרי יום עבודה ארוך, בעלה יושב עם התינוקת שלה בסלון, והיא הולכת לבדוק דואר?! גם אחרי זה שהיא באה אליו, היא לא מתיחסת לבת שלה ממש.., רק בסוף, נותנת לה נשיקה... זה סתם משהו שהפריע לי..

four corners

פרק ממש יפה, ומצויין לפתיחת עונה והייתה שם תמונת ילדות אמיתית של נוח! אני שמחה לפחות שערוץ 3 כן שם גם את העונה השמינית ולא הפסיק באמצע כמו שעשה לעיקר החדשות. ד"א למי שלא שם לב קהנדי אלכסנדר (קת´רין דיוק מ"עיקר החדשות") משחקת שם את ג´סי היא משחקת ממש מצויין שם! אמא של קרטר מעצבנת אותי לרגע היא ממש סנובית ואחרי כמה פרקים היא מקיאה מול הבן שלה, השחקנית הייתה מועמדת לאמי על זה (כן.. אחד מה4) איך היא הסתכלה על אבי! והנה כמה מהציטוטים האהובים עלי מהפרק: Abby: That’s a nice suit. Who died? Carter: My grandfather. Abby: I’m off at 4. Should we go and get a coffee or something? Carter: I have 200 people back at the house. Abby: Well, there is coffee there.. Carter: I wouldn’t subject you to that. Carter: Did you eat something? Abby: I couldn’t decide between smoked tongue pגtי and the whitefish mouse. Carter: We’re fresh out of pigs in a blanket. Abby: Somebody should really talk to your caterer. Abby: You’re gonna have some dirty birds. Carter: Grandpa likes to ride around the lawn on his power mower. Abby: He drove into the birdbath? Carter: Not on purpose., he was having a fatal M.I. at the time. Abby: I hope it’s alright that I came here. I’m not usually a funeral crasher. Carter: Figured this would be a good one? Abby: ..and I felt bad. There’s something like your grandfather dying and you didn’t feel like you could talk about it.

Rוית

New member
וואלה../images/Emo70.gif

חח, נחמד, פה היא משחקת טינאג´רית, ושם אישה רווקה מבוגרת.. יפה.. תודה!

Kettercat

New member
בדיוק באתי לכתוב כאן על ה...

תמונה של נוח.. פעם ראשונה ששמתי
לזה למרות שראיתי את הפרק כבר מספר פעמים. פרק מצויין, כרגיל.

the magic

New member
האמת שלא ממש הבנתי את הקטע של הפרק

של הלילה של אתמול...למה התמקדו ב4 דמויות? מה הקטע? לא שלא נהניתי, אבל למה לקחו 4 סיפורים (וויבר, פיטר, קרטר, מארק) וחילקו 10 דק´ לכל אחד? לא ממש הבנתי את הקטע של הפרק...

סולסיטה

New member
אני חושבת ש...

לגבי אליזבת´ ומארק- זה בטח היה בגלל שהיא חשדה בזה שהרוצח ההוא לא מת מוות טבעי (עם השאלות שהיו לה בשימוע...), והיא פחדה לדעת את האמת (כמו שהיא אמרה "מארק..." ואז היא המשיכה למשפט אחר, העדיפה לא לדעת). זה לפחות מה שאני הבנתי...
ולגבי 4 פינות- אני דווקא אוהבת שהם עושים בימוי מתוחכם יותר, כמו פה (היה מעניין לראות 4 זוויות של מבט על אותו מיון ולהבין לאט לאט מה הולך), כמו בפרק עם לוקה ותאונת הרכבת... זה עושה את הסדרה יותר מעניינת, לדעתי.

למעלה