Forms Authentication מתנהג מוזר

יעלי I

New member
Forms Authentication מתנהג מוזר../images/Emo5.gif

אני עושה לוגין למערכת, בלוגין שכתבתי בעצמי (כלומר, בלי הפקדים של ASP.NET). כשהמשתמש נרשם דרך שם וסיסמה כשהוא נכנס לאתר - הכל עובד מצויין, ההרשאות, הROLES, הכל. הניווט בין דפי האתר מתבצע מצויין. אבל כשהמערכת אמורה לזהות אותו בכניסה חוזרת (דרך Cookie ששתלתי לו במחשב) - היא אכן מזהה אותו בדף הראשון שאליו הוא מגיע ואז הוא מזוהה כמשתמש "מאושר" (IsAuthenticated), אבל כשהוא מנסה לנווט בין דפים, פתאום - בלי שום סיבה הגיונית - הוא לא מזוהה יותר למערכת. מה קורה בניווט בין דפים שפתאום הHttpContext.Current.User הופך לי לNULL? ואיך זה שזה קורה רק כשיש זיהוי מקוקי ולא מביצוע לוגין ידני למערכת? בדקתי והקוד בשני המקומות זהה. כלומר - כשהוא מזדהה למערכת דרך שם וסיסמה וכשהמערכת מזהה לבד שהוא משתמש חוזר- מתבצע אותו קוד. מה זה יכול להיות?

יעלי I

New member
ושאלה בנושא אחר-עורך טקסט WYSIWYG

יש למישהו המלצה על עורך WYSIWYG חינמי שאפשר לשתול בתוך טופס? ניסיתי את FreeTextBox אבל לא הצלחתי להשתמש בו. FCK בעייתי בגלל השורות הכפולות בהקלקה על ENTER. יש למישהו רעיון או מושג על עורך טקסט טוב? במקרה שאין, אשמח לשמוע המלצות על עורך בתשלום לא גבוה, שמגיע עם קוד פתוח. תודה!

יעלי I

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo53.gifצריכה פתרון באופן נואש

יש לכם רעיון למה זה קורה ש הופך לי לNULL? מה אפשר לעשות?

למעלה