Forgive me people for I have sinned

Forgive me people for I have sinned

אני חייבת לדעת מה קורה בסרט נמסיס! חייבת! מוכרחה! אם מישהו מכיר אתר או כל דבר שעלול לעזור לי להבין מה הולך שם, בבקשה שיגיד לי! ראיתי עכשיו איזה מאה תמונות מהסרט, וזה כ"כ יפה...אני חייבת לראות את הסרט הזה, דחוף!!! אבל אני לא יכולה, אז לפחות שאדע מה הולך לקרות שם, והכי חשוב-למה לעזאזל רואים בטריילר (רגע אולי זה ספויילר, שנייה) ספויילר ספויילר למה רואים בטריילר ובתמונות שעכשיו ראיתי את טרוי מתנשקת ויותר מזה עם קירח כלשהו (פיקארד או השני), היא לא אמורה להתחתן עם רייקר? אגב, ראיתי תמונה מהחתונה גם וזה פשוט כ"כ יפה! סוף סוף קצת נחת לרומנטיקנים של הדור הבא, שנים רבות חיכינו לכך שיחתנו אותם......

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo23.gifהדור הבא../images/Emo23.gif

דבר אחד לא ברור לי, במהלך כל העונה השביעית וורף ודיאנה מנהלים מרדפים קטנים אחד אחרי השני (בסגנון מאלדר וסקאלי) המתח המיני ביינהם הולך וגובר ובסופו של דבר אנו יודעים שהפרק האחרון מתחיל בכך שהשניים יוצאים מבילוי סוער בהולודק ... אז למה לעזאזל אין לזה שום איזכור בDS9 ולמה אלוהים יעזור להם הם לא מעלים את הנושא באף סרט שהיה אחרי "הדור הבא"? ו...(ספויילר) ספויילר נמסיס למה היוצרים של הסדרה והסרט חושבים שאף אחד לא ישים לב לחוסר עיקביות אם באמת רייקר וטרוי מתחתנים כפי שלולה טוענת?

בדיוק מה שאני חשבתי ! ! !../images/Emo20.gif

כאילו, מה? בסוף הדור הבא וורף ודיאנה ביחד מאושרים והכל טוב ויפה, ופתאום, ככה סתם-כלום! ואז, היא (אוף שוב עניין הספויילר הזה, כאילו שלא כול העולם יודע כבר) ספויילר היא ורייקר מתחתנים להם (לשלוח למישהו את התמונה? להוכיח? ), וזה ממש לא בסדר, שיחליטו, היא עם רייקר או וורף? טוב, הם החליטו, אבל בלי יותר מידי הסברים, אולי בסרט הם יספקו הסבר למה קרה בין וורף/דיאנה/רייקר?

itstzar

New member
מאיפה יש לך את התמונות?

תני קישור או משהו בבקשה ?!??!?!?

מממ...הייתי בטוחה

שכולם כאן כבר ראו אותן כי כולם כאן תמיד יודעים דברים וגולשים באתרים שאני אף פעם לא שמעתי עליהם... טוב, אז לשם שינוי אני יודעת משהו שכולם כאן לא! כיף לי....הנה הקישור בכל אופן ל תמונות מנמסיס . תהנו!!! זה אתר גרמני( שמתם לב שהגרמנים מאוד אוהבים מב"כ? הייתי יושבת פעם ורואה שידורים של הדור הבא בדיבוב לגרמנית
) אבוי! ממ.. אני מנצלת את המקום הזה כדי לפרסם תמונה , יכול להיות שכבר ראיתם אותה, את העין שלי היא תפסה בכל מקרה...

למעלה