Forever Eden Ep1 - "המשך" לפארדייז|

Eskorbuto

New member
Forever Eden Ep1 - "המשך" לפארדייז|

טוב אז אני אתחיל קצת עם הסבר על התוכנית ואז אני אפרט על הפרק.. אז כן, הרגע בו חיכינו לו הגיע, תוכנית ה"המשך" לפארדייז. אז ככה..מתחילי עם 11 מועמדים..5 בנים ו-6 בנות כל שבוע אחד יעוף הביתה ויביאו מישהו חדש..לפי המנחה..זה יכול להמשיך שבועות, חודשים או אפילו שנים..אין הגבלה לתוכנית.. הפרס הנכסף..כסף..ככל שתישארו יותר, תרוויחו יותר והמטרה כמובן להישאר שם הכי הרבה.. בהתחלה כל מתמודד מקבל 4 מטבעות זהב, שכל אחד שווה 1000 דולר..ככל שתישארו יותר, תצברו יותר מטבעות וכסף כמובן..הטריק הוא שכאשר מישהו מועף מגן עדן, הוא מאבד חצי מסכום הכסף שבו צבר עד לשלב הנתון. יש את עניין התפוח..ישנו תפוח מעורב במשחק..לפי מה שהסבירו, התפוח יכול להיות רע וטוב ולא יהיה ניתן לדעת מתי הוא טוב או רע אז צרך להיזהר מהתוצאות.. זה בערך העקרון של המשחק.. ועכשיו לפרק הראשון מי שלא רוצה לדעת שלא יירד למטה ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר ספויילר או מיי גאד! פרק מעולה..זה נראה סדרה מבטיחה ביותר עם הרבה טוויסטים והרבה אקשן. אני אכתוב קצת על כל המתמודדים לפי מה שראיתי בפרק מארי - דפוקה אחושרמוטה, גזענית..יעני כאילו איפה גידלו אותה?! פאק לא ראתה או ניהלה שיחה עם כושי בחיים שלה?! חח אני נקרעתי בקטע שהיא שאלה אם זה באמת האצבעות של מייקל..טיפשה, וזה היה דיי ברור שזה יביא משהו טוב לה..מעניין אבל מה זה יהיה ומוזר שאמרו שהפעם התפוח רע..היא בטח תעוף יחד איתו או משהו יעני את מי שהיא תעיף דיוויד - חמוד לאללה, אין יותר מדי מה להגיד, נראה בחור לעניין קרייג - אחלה גבר, הלך לדבר עם מארי והכל לשמוע או לא יודעת מה אבל הוא נראה אחלה יעני לא תופס מעצמו יותר מדי, אבל כמובן, זה רק ההתחלה מאט - נראה טוב, חוץ מהשיניים..חח אבל הוא חרא קטן ומגיע לו שיעיפו אותו..יעני הוא רק משמיץ את מארי כל הפרק ובסוף הוא מנסה להתחנף אחרי שהוא אומר שהוא לא מתכוון לעשות כלום ועוד בפריביו לפרק הבא רואים שהוא מנסה עוד יותר..לא מגיע לו להישאר למרות שלא הייתי מתנגדת..חח מייקל - בחור לעניין, לא הראו אותו יותר מדי, קיבל את הדברים ברוח טוב שמארי אמרה..זהו ג'רודן - קרצייה..לא אהבתי אותו במיוחד קאלילה (או שלא קוראים לה) - נראית נחמדה, אין הרבה מה להגיד (יותר התעניינתי בגברים כמובן..חח) קייסי - אהבתי את הקטע שלה עם ג'ורדן..רכלנית קצת יותר מדי אבל נראית פייטרית כזאת ניבין - מעצבנת, לא אוהבת אותה, לפחות ממה שראיתי ברוק - בקושי הראו אותה אז אין לי ממש מה להגיד שונה - נראית ביצ'ית, עוד אחת רכלנית וואלה אני כבר מחכה לפרק של מחר..נראה מה יהיה הטוויסט שכולם היו בשוק ממנו.. אני מקווה שעוד אנשים יראו את התוכנית חוץ ממני, שיהיה עם מי לדבר:) עד הפעם הבאה..

חשנגה

New member
בקיצור, ההפקה בעצם שומרת לעצמה

את האפשרות לקבוע את גורל המשתתפים. בדיוק כמו שהיה בפרדייז-הוטל (שכבודה במקומה מונח). יש לי הרגשה התפוח הזה יהיה טוב כשההפקה תרגיש צורך שהוא יהיה כזה ולהפך. למה לא ללכת על השטיה של הטוב מנצח ולא בשיטה של מי-שההפקה-רוצה-מנצח או מי-שמביא-יותר-רייטינג מנצח. חבל. זה מזכיר לי שבעונה הראשונה ההפקה ביקשה מכל אחר שירשום על דף שני אנשים שהם אוהבים ואחד שהם שונאים. כמובן שבסופו של דבר מכיוון שההוא עם הקוף נבחר, וההפקה הרגישה צורך לאזן את יחס הכוחות מול הצוות של דייב וקית' (שהיו על הקרשים באותם פרקים) - הוחלט שמי שיקבל את הלגיטימציה להעיף מישהו יהיה דייב, כי הרי ההוא עם הקוף בחר בו כאיש השנוא. אבל בזה שהיה לכל אחד שמות של שניים אהובים - הם שמרו לעצמם את האפשרות לאזן את יחס הכוחות גם במקרה לא צפוי אחר. חבל שהכל יותר מדי מתוכנן שם, אבל עדיין אחלה תוכנית והפקה מעולה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד, חבל שבצ'אנל 0 לא התלהבו ממנו ושמו אותו ברשימה השחורה

shavtai

New member
רגע ! לא הבנתי דבר 1...

באיזה ערוץ, ימים ושעות זה משודרררררררררררר ?!

למעלה