forever alphaville

adiville

New member
forever alphaville

שלום לכולם ! קוראים לי עדי, אני בת 20 ומעריצה ענקית של אלפאוויל. מי שמכיר אותי יודע שאת ההערצה שלי אי אפשר לתאר במילים. אבל בעצם זאת לא רק הערצה לחברי הלהקה, לשירים, למילים, למוסיקה וכל מה שקשור בזה.... אני נמצאת בקשר אישי וקרוב מאוד עם חברי הלהקה וחוץ מזה שהם האנשים הכי מקסימים והכי עם הרגליים על הקרקע שאני מכירה, אנחנו עושים כל מה שאנחנו יכולים כדי להשאיר את הלהקה במודעות הישראלית. באירופה הם ידועים מאוד בזכות סידרה של מספר סיבובי הופעות רצופים בשנים האחרונות אבל קצת קשה לקדם אותם פה כשההופעה היחידה היתה לפני יותר מ-3 שנים..... בכל אופן, כל מי שאוהב או מעריך את המוסיקה שלהם או סתם סקרן מוזמן לבקר באתר שלי : http://www.geocities.com/adiville וכמובן אפשר להצטרף לפורום אלפאוויל, בו חברים יותר מ-500 אנשים מכל העולם : http://www.alphaville.dk/forum תשארו צעירים לנצח ! עדי בלנקלדר.

turrican

New member
ואיי..איפה אלפא??

היי עדי
קודם כל ברוכים הבאים לפורום . בוודאי תשמחי לשמוע שאחד מתותחי הפורום אלפא (שהוא ידיד טוב שלי) הוא מעריץ מושבע של הלהקה שאף פתח להקה שמחדשת את שיריה . אל תברחי לפני שאת מדברת עם אלפא..הוא יותר "שרוף" ממך ובוודאי יש לכם המון נושאים "לדבר" . Sound Like a Melody ??

adiville

New member
תודה רבה

המון תודה על קבלת הפנים החמה וכל המחמאות
בטח שאני מכירה את אלפא (די ג´יי אורן עמרם) - הוא הביא אותי לפה ! דרך אגב, יש לו רמיקס חדש באתר והוא פשוט מדהים !!!! ו....הידעתם ? ביום רביעי אלפאוויל מוציאים קופסה חדשה של 4 דיסקים !!!! ואני לא רוצה להשוויץ (כי אני לא כזאת...) אבל יש לי קשר לכתיבת המילים של אחד השירים שם.... GO 80´S !!!!!!!

שמש27

New member
מדהים !

זה נשמע כאילו אוטוטו חברי אלפאוויל מתגיירים אצל עובדיה יוסף, ובאים לעשות אבט"ש בעותניאל. אני בטוח שלאלאדין יהיה להגיד משהו על הקשר הגורדי הזה...
(אני צוחק מראש, כי אלאדין תמיד מצחיק) וכן - ברוך הבא עדי, וכל הכבוד על פעילותך... אני מקנא בך !

alpha80

New member
יותר "שרוף"?....

על זה אפשר להתווכח...... יש פה מישהי שאני מוריד בפניה את הכובע....

ט ו ר ה

New member
יש לך אתר ניפלא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

turrican

New member
יוהו טורה ../images/Emo24.gif

מה נשמע יקירתי? איך היה בעבודה? חכי אני שם שיר טוב להעביר את הערב בסבבי באבי..

ט ו ר ה

New member
../images/Emo13.gif היי אלכס - איזה שיר??

אצלי אחלה , מה אצלך? איזה קטע בדיוק עכשיו ראיתי את השם של עדי ב FOREVER YOUNG 2001 יפה לך , עדי!!! אלכס, ספר לה את הקטע שלי עם מרטין. או.........שלא

alpha80

New member
עדי!!!

שלום וברוכה הבאה לפורומינו הצנוע. פה המקום להזכיר שלפני כמה וכמה חודשים, לותיקים שבינינו, כתבתי פה את המילים של A VICTORY OF LOVE בעברית כמו שהועתקו מאתר שוודי שמוקדש כולו לשיר המדהים הזה, למי שלא זוכר - זה הקישור , ורק עכשיו נפל לי האסימון שזו את, עדי, למרות שכתבתי לך קרדיט כבר אז בלי להכיר אותך..... אני מת כבר לקבל את CRAZY SHOW ולשמוע את השיר שלך, וכמו ששמש כתב - אולי , עכשיו, עם שני מנדטים, יהיה לנו כוח "לגייר" את מריאן גולד....
התמונה משמאל - לזכר ימים עברו..... (תודה עדי) יום טוב לכו----לם. אורן

שמש27

New member
אוי, אלפא, אתה מזכיר לי אחלה סיפור:

רוצים לשמוע ? לא שואל אתכם. אז מעשה שהיה כך היה: כשבוע וחצי (!) לפני ההופעה המדהימה הזאת, בעת היותי עתודאי בשירות צבאי, נסעתי לי לבקו"ם לסדר איזה עניין. העניין לא הסתדר, אלא אף הוחמר, ואני יצאתי לי מהבקו"ם ברגליים כושלות ועצוב מאד. (מיותר לציין שעד אז לא ידעתי על קיום ההופעה כלל - מה אתם מתפלאים ? טוריקן לא פתח את הפורום - אז מאיפה יכולתי לדעת ?
) בקיצור, יצאתי לי לאוטובוסים בשער צפון (מי שמכיר), מקום שתמיד מחלקים שם המון המון פלאיירים של מסיבות וכו´. לא, אף אחד לא הגיש לי את הפלאייר, מה חשבתם - שבשביל זה אני אספר סיפור שלם ? ובכן, השתרכתי לי לאיטי לכיוון תחנת האוטובוס, ומכיוון שלא היה איפה לשבת, והיה עוד המון זמן לאוטובוס, וגם היית עייף ושבו"ז כאמור, התיישבתי לי בצניחה על שפת המדרכה, שמתי את הראש בין הברכיים - והתאבלתי לי בשקט. והנה, מבעד לעיניים העצומות למחצה, ראיתי פלאייר מקומט, דרוס, שחוק ומלוכלך. אין לי מושג למה, הסתכלתי עליו כמה דקות, ולבסוף התגברתי על קול אימי הקורא "לא מרימים זבל ברחוב !!!" (
) ולקחתי אותו - ופתחתי אותו.
איזה קפיצה שאני הבאתי שם !!! אני חושב שהייתי יכול לשבור את שיא הקפיצה במוט ללא מוט !!! מייד התקשרתי לאחיות שלי - והחגיגה התחילה ! גם אלפאוויל בארץ, וגם מסיבת אייטיז כל הלילה ??? אההההההההההההההההההההההההההההההההה בקיצור, מי שראה חייל בשנת 99´ קופץ כמו קרפדה בשער צפון וחשב לחייג 100 - קיבל עכשיו הסבר. ועוד לקח קטן: אל תקשיבו לאימהות פולניות ! הרימו זבל ברחוב - מי יודע, אולי תגלו שדפש הגיעו ארצה...
וכמובן שהיתה הופעה מדהימה - כל מילה מיותרת. בוקר טוב
!!!

pimpf

New member
../images/Emo6.gif איזה קטע

זה היה בשנת 99?? הייתי בטוחה שזה היה ממש ממש ממש ממש מזמן... ושמש- הבנתי שלא הגיעו המון אנשים, זה נכון?? אני זוכרת שקראתי את הביקורת בעיתון.

adiville

New member
זה לא נכון...

ההופעה היתה בנובמבר 1999 והיא קיבלה ביקורות מעולות !!! הרבה בזכות זה שהגיע קהל די צעיר (אני הייתי בת 17 והיו הרבה חבר'ה בתחילת שנות ה-20) והכיר את שירי הלהקה ! היתה באולם אקסטזה מטורפת !!! נמכרו כ-2500 כרטיסים מתוך 3000 ורק לשם ההשוואה : באירופה הם מופיעים באולמות קטנים יותר (יחסית לסינרמה בתל-אביב) ובהופעה ממוצעת של אולם מלא יש כ-1000 איש. היה איזשהו ניסיון לארגן מסיבה בהשתתפות הלהקה אבל זה לא הלך בגלל יחס טיפשי ומזלזל של בעלי מועדון "אזימוט" בתל-אביב.... פעם הבאה (שתבוא עלינו מהר!!!) אני אדאג לזה אישית
בכל אופן, היתה אחלה הופעה, נהנו מאוד מהביקור ואילולא המצב הם היו חוזרים כבר מזמן....

adiville

New member
די נו.....

אתם מה זה "הורגים" אותי עם כל המחמאות האלה.....
תודה. תודה רבה. יש לי הרגשה שמריאן בסוף לא ידבר איתי מרוב שאני מנדנדת לו לחזור לפה אבל אם בסוף הוא באמת יבוא אז זה יהיה שווה את זה
ואללה היתה פה הופעה סוף הדרך !!!!! ומחר יוצאים הדיסקים..... יאאאהווווו !!!!!!!!!

adiville

New member
דיסקים

קופסה של 4 דיסקים שנקראת crazy show. אפשר להזמין אותם רק דרך אתר הבית שלהם : www.alphaville.de או באתר מוסיקה אמריקאי : www.adifferentdrum.com דרך אגב, למי שממש מתעניין, מחר בערב בסביבות 21:30 הם הולכים לעשות איזשהי הפתעה באתר שלהם לכבוד יציאת הדיסקים. אין לי מושג מה.... אורן, יש מצב שתהיה שם ???

sysQo

New member
אני לא מאמין שהפסדתי את ההופעה!!

בדיוק באותו יום אח של חבר טוב שלי התחתן והייתי חייב ללכת!! שנינו מעריצי שנות ה-80 וכמעט הצלחנו לשכנע את אחיו להחליף את התאריך אבל ללא הצלחה! עד היום אני בוכה על הרגע הזה אבל לא משנה כי שנה שעברה ראיתי את ה-
ים דפש מוד בפראג

למעלה