for u COLT i went to the next store

tygger

New member
קיבנימינימט!!!

איזה צינור פליטה!!! חייב כזה למקס!

xfwind

New member
אתה תראה את אגף האבזרים

ותתחיל להזיע מהמרחבים ועוד לא עליתי לקומה העליונה......

C O L T

New member
xfwind, אתה תותח, ממש ../images/Emo88.gif!

כל זה מיקנעם עילית? פשוט מדהים. דרך אגב, מתי התמונות מחו"ל?
, תמונות מדהימות, נאכל את הלב חודש. מה שלא יהיה - אל תאמין להם, זה לא כל הזמן ככה, זה רק למשוך ישראלים שיבואו, באמת אנשים מתים מרעב שם, באמת. לחם אין להם, נוסעים כולם על MZ.

xfwind

New member
They tried

to sale me some Goldwing or XV But i said i am into doal purpes type..... PS They have no idea about TRANSALP or VARADERO.......... Did u see the way Honda and Yamaha lives together?

C O L T

New member
או, האימה...

הונדות וימהות ככה יחד, אין להם טיפה אנושיות, לאנשי מערב העשירים? אצלנו יש פילוג בתוך קבוצות R6, לפי הצבע, והם מערבבים ככה חברות? מה הם אומרים לקונה אם הוא מתפלא על המחיר המוגזם (באנגלית, עם מבטא מתאים:"מה? חודש שלם אני צריך לחסוך בשביל כזה אופנוע?"), נשאר להם רק את קוואסקי? שוב, "קוואסקי איס שיט, טראסט מי, אסק דה פורום..." או שאפשר לרדת גם על סוזוקי? "Rים? אני מכיר 3 עכשיו באוברול במוסך המתחרה..." וחוסר הידע שלהם באופנועי דו"ש, זה ממש עלבון. הם בטח לא יודעים למה צריך מתלים ארוכים באופנוע כביש. אותם למע"צ...

el presidente

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי

"קוואסקי איס שיט, טראסט מי, אסק דה פורום..." חחחח...נישמע כמו פירסומת של 012.... "הלו..קווסאקי...זה מיקו מאשדוד...טל מי..וואי דה אופנועים שלכם איס חרא??".... סתם כי בא לי לדבר...

gesus

New member
למה אתה עושה לי את זה?../images/Emo54.gif

לא מספיק אני נחנק עם המצות הסרוחות האלה,אני גם צריך להזיל ריר על האופנועים? בפעם הבאה לצרף אזהרה עם התמונות האלה!

למעלה