For the first time in my life"

a Warming Sign

New member
For the first time in my life"

I'm speachless"
הDVD היקר במיוחד הזה פשוט מדהים! ועוד לא ראיתי אפילו קטע אחד!
החוברת מדהימה,יש שם כלכך הרבה מהתמונות הכי אהובות עליי.. וכל הציטוטים המקסימים,זה ממש מעביר את התחושות של רובי כפרפורמר ואת התחושות של מי שמגיע להופעה.
יש כמה שלטים יותר מגניבים שהיו באתר של רובי ולא נכנסו,חוץ מזה שהשלט שלנו הכי מגניב אבל לא היינו שורה ראשונה
הכי קרע אותי השלט: If you fuck me i'll fuck you back
אין על המעריצות של רובי,פשוט גאונות לשמה.
בואו נעשה שרשור כבוד מסודר לDVD החדש - and through it all
ספרו קצת מה דעתכם על המארז,על ההופעות,איזה הופעה הכי הרשימה,לאיזה הכי ציפיתם, מה אתם חושבים על התהליך שרובי עבר כפרופרמר ב10 השנים האחרונות....
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את ההופעות
[חוץ מ-רובי תעשה לי ילד,כלב,וילה וגינה עם גדר לבנה] שתפו,אל תשמרו בלב

a Warming Sign

New member
וכמובן שאם יש שאלות,בקשות,תמונות

ודברים אחרים שאתם רוצים לבקש שקשורים להופעות שם אז בכיף.

a Warming Sign

New member
וואו../images/Emo47.gif

ראיתי כרגע את כל הDVD הענק הזה,ואני לא יודעת מה איתכם - ממש התרגשתי. יש כמה הופעות שלא ראיתי אף פעם ובשירים השקטים יש לו כמה ביצועים שהפנים שלו כמו תמיד מספרות הכל, לא להאמין איך הוא מעביר כלכך טוב את המילים שהוא כתב...רק המבט שלו גורם להבין כמה שיר כזה או אחר מיוחד בשבילו. למשל בbetter man שהוא שר באיזה תכנית. ההופעה בלידס החזירה אותי שוב לבודפשט והבנתי איזה מזל ענק היה לי ואיזה החלטה חשובה עשיתי כשהחלטתי להגיע להופעה הזאת..אין,זה אחד הדברים שאני לא אשכח בחיים.ואני בכלל לא מגזימה. אהבתי את מה שהוא אמר ונכתב בחוברת: ".Im not there to be entertained tonight, They are The most important thing to me is that they're going to go home really happy and inspired. That's what my job is." הוא פשוט מדהים....מדהים לחשוב שהוא נמצא שם בשבילנו כמו שאנחנו בשבילו. אני זוכרת שכשחזרנו לארץ וחשבתי על בודפשט שמתי לב שרובי[כמו שהוא אמר] לא היה במיטבו,זה הדברים הקטנים שמעריצים ממש ממש שרופים רואים
,ובסוף הוא אמר שהוא באמת לא הרגיש טוב אבל עשינו את כל ההופעה, ובכל זאת אף אחד בחיים לא היה מנחש כי הוא נתן שם את ה100% שלו והוא נתן לנו להרגיש את זה בענק. לרגע לא התאכזבתי מההופעה,גם כשהייתי שם וגם אחר כך,אני חושבת שאחד הדברים הגדולים בו זה שבאמת אכפת לו מהקהל, ואמנם הוא מופיע כי כולנו שילמנו על זה אבל הוא באמת שם כדי לתת לנו את מה שרצינו והוא ישתדל כמה שיותר לעשות את מה שהוא יודע כדי שנהנה. אולי מתישהו אני אשקיע באיזה ביקורת רצינית לסכם את הדיוידי ואולי קצת מה10 שנים האלה.

Berliner star

New member
פשוט

הוצאת לי את המילים מהפה על מה שאני חושבת על רובי.. אמנם הדיוידי עדיין לא הגיע אלי ועדיין לא הייתי בהופעה (אני מדגישה את העדיין! [= ) אבל רובי באמת מיוחד והוא כל הדברים שאמרת ויותר.. באמת.. אני לא יכולה לתאר עד כמה אני מעריצה ומעריכה אותו.. אחלה הרצאה נתת =] חחחחח בדיוידי יש גם הופעה בLive8?

a Warming Sign

New member
איך להגיע לבונוסים../images/Emo26.gif

בדיסק השני מתחבאים 3 קטעי בונוס לפי מה שמצאתי. בדיסק השני,בother preformances יש אופציה של Info ואז עוברים את השירים אחד אחד ויש הסבר. בקידס,לייף ט'רו אה לנס,ועוד שיר,תשחקו קצת עם החיצים בשלט,זה עובר קצת בין האופציות ואז מגיע לאיזה נקודה חבויה בתמונה עליה לוחצים select.

Velma Kelly

New member
הקטע שאני חורשת עליו עכשיו..

הוא קטע שראיתי עוד לפני הDVD אבל רוב התארח באיזשהי תוכנית והם שרו את white christmas הם הלהקה המצחיקה הזאת ברקע

a Warming Sign

New member
כן,זה אחד הקטעים הטובים

אני כל פעם צוחקת מזה מחדש.. רק בפעם השנייה גיליתי שיש בדיסק השני עוד קטעים מלבד אלו שיש בהתחלה:X אהבתי את eternity
[קטע בונוס חבוי בקידס אאל"ט]

Velma Kelly

New member
מישהו יודע איפה..

אני יכולה למצוא תמונות של רובי (
) מהביצוע שלו עם קיילי לkids שיש בDVD? אה וגם מתוך איפה זה?

a Warming Sign

New member
זה היה ספיישל שלו בטוטפ

אולי אפשר למצוא איפשהו עוד תמונות כי אלה שמצאתי די גרועות..

a Warming Sign

New member
3..מאחורי הקלעים

אגב,בהופעה של רובי וקיילי שלא בטוטפ,שמתם לב כמה הוא התחרפן מהשמלה המאוד מינימליסטית שהיא לבשה?
זה שיגע לו את השכל
אבל לא משנה מה,תמיד שהם מופיעים,למרות הקרבה, שמים לב כמה שהם בעצם סתם חברים טובים וכל כך לא מעבר לזה.

Berliner star

New member
קודם כל

רובי ניראה מעולההה בתמונות האלה.. בן כמה הוא פה? 27? 28? עדיין היה עם הסמים לא? או שבדיוק יצא.. ודבר שני.. בתמונה השלישית.. זאת קיילי?!?!

a Warming Sign

New member
כן,הוא נראה מצוין,התמונות לא באיכות

זה היה ב2000,אז הוא בן 26? כן
והוא עדיין היה על סמים אז..
זאת לא קיילי,אין לי מושג מי זאת.

למעלה