For the first time

Sh‡Ra

New member
For the first time../images/Emo15.gif

אמם, אוקיי. שאלון (?) הפעם הראשונה שהחלפתם את הפירס. כאב? היו בעיות? איפה החלפתם? לאיזה פירס? מי החליף לכם? איפה, וכו' וכו'. תודה

MaddyD

New member
ממפ

החלפתי בכיתה ט' את הפירסינג בטבור, וממש נכנסתי להיסטריה, ואז החזרתי תוך יומיים בערך.. חוצמזה לא החלפתי.

shpluck

New member
אממ...

עגיל בגבה-החלפתי לבד נדמה לי,לחישוק לחץ, לא כאב אבל היה קצת קשה לסגור אותו לבד..

Yeman Bitch 1

New member
אז ככה אצלי..

את הפירס באף החלפתי לבד אבל לקח לי זמן רב כי זה היה הפירס הראשון וזה היה בגיל 12 אז הייתי דיי לחוצה.. וזה לא כאב.. את ההליקס גם החלפתי לבד לחישוק ובדרך קיבלתי סחרחורת.. את הפירס בגבה הפירסר הוריד לי לפני שהספקתי להחליף.. את הלברט הפירסר החליף לי מעגיל לחץ שלחץ לי למוט.. לא כאב.. מאז.. מחליפה לבד..

B o o b a

New member
אני אני אני

את הפירס טבור בגיל 13 הלכתי לפירסר כי ממש היה לי פחד שזה לא יצא דרך הצד השני כמו כל עגיל... ואת השניים ללבד חוץ מאלה אשני ל מצליחה לפתוח וכאלה.

v bust

New member
אממ...

את ההליקס בכיתה ו'[?] שבועיים אחרי שעשיתי אותו כאב? לא זוכרת (שנתיים), מאמינה שלא היו בעיות? פאק לא איפה החלפתי? בחדר ליד המנורה [מזה השאלה הזאת?!] לאיזה פירס? חישוקון רגיל בקשה

הפירסינג היחיד שהחלפתי

חוץ מהלובים זה ההליקס שלי אבל זה היה ממש מזמן ואני ממש לא זוכרת מה היה..

spf

New member
לא ממש כאב,

החלפתי כי הייתי אלרגית לעגיל הראשון שלי. החלפתי לבד, ולא היו בעיות-בגלל בעיות החלפתי:)

למעלה