for old time sake

Larry

New member
for old time sake

היות ואני בחו"ל מזה זמן ודיי חסר לי גלגל"ץ (החיבור של האינטרנט פשוט התעלף לו...), האם מישהו יואיל בטובו לכתוב לי את השירים המובילים שם? בואו נגיד חמישה עבריים וחמישה לועזיים... תודה רבה

parpar25

New member
ואם בכל זאת...

שלמה ארצי - עפ"י תנועת הרכבות עמיר בניון - 2 סינגלים חדשים (שלכת ועוד אחד חדש, לא זוכרת את שמו). שרית חדד - נדליק נר, או משהו כזה, השיר שייצג אותנו בארוויזיון. לועזיים..שאקירה עם השיר הדוחה שלה. אלניס מוריסט - שיר המקסים שלה זהו ממני...בטח יוסיפו, יתקנו ויעירו אחרים..

Dip

New member
השיר השני של עמיר בניון נקרא

געגועים לדמיון

Dip

New member
שיר מצוין לטעמי...

במיוחד אחרי שלא התלהבתי יותר מדי מ"שלכת"

Larry

New member
שארשום בערבית?

על איזה רדיו את מדברת? אני בחו"ל overseas abroad over the bloody ocean איזה שירים בעברית יש פה? (גם המוסיקה הלועזית שונה) אבל איזה מזל שחשבת על הרדיו כי אני לא. כמו לרצות לשתות קפה בלי להרתיח מים...

parpar25

New member
הממ...

חשבתי שהיית בחו"ל וחזרת.. וחוץ מזה, מה אתה מתלונן? אין לך גלגל"צ אבל גם פיגועים אין לך.. אצלנו זה כמו לרצות לשתות קפה, להרתיח את המים, להוסיף חלב ולגלות..שהוא חמוץ.. רוצה להחליף ? רוצה שאשלח לך דיסק של MP3 ?

Larry

New member
גלגל"ץ ופיגועים

הולך טוב לצערנו. בכל מקרה דיסק mp3 יכול להיות טוב (תשלחי בדרך איזה קפה טורכי אסלי עם מלבין?) הכל ברוח טובה, גרמת לי לחייך... לארי

parpar25

New member
אם גרמתי לך לחייך...../images/Emo42.gif

אני, את שלי להיום עשיתי..אני הולכת הביתה...לארוז אז הדיסק, הקפה והמלבין..ולשלוח לך . רוצה גם שוקולד?

tairon

New member
בבקשה....

מוקי - האדמה בוכה עברי לידר -האנשים החדשים ברי סחרוף - מונסון כנסיית השכל - טיפת מזל שלמה ארצי - להציל אותך ברי סחרוף ואהוד בנאי - עיר מקלט חמי רודנר - סוד הדברים הפשוטים עמיר בניון - שלכת שלמה ארצי - על פי תנועת הרכבות Victoria Beckham - A Mind Of It´s Own db boulevard - A Point Of View Lighthouse Family - Run Anastacia - 05 - one day in your life creed - my sacrifice new single Darren Hayes - Insatiable Enrique Iglesias - 01 - Escape - lasgo - something Lenny Kravitz - Stillness Of Heart No Doubt - Hey Baby R Kelly - The World´s Greatest A1 - Caught In The Middle

למעלה