Foot Fetish - מה דעתכן בנות?

david8060

New member
Foot Fetish - מה דעתכן בנות?

יש לי foot fetish ברמה בינונית, אני מאוד מעריך כפות רגליים יפות / אסטתיות אצל אישה. תמיד אהבתי לעשות מסאג' ברגליים לידידות עם רגליים יפות, הן אף פעם לא התנגדו כמובן אבל אף פעם לא סיפרתי למישהי שזה fetish.
לאחרונה אני שם לב שרוב הבנות מטפחות את הרגליים שלהן ואני רואה הרבה רגליים יפות ברחוב, תמיד שאני רואה מישהי כזאת ישר בא לי "לפנק" לה את הרגל.

מה דעתכן על זה בנות? האם אתן מודעות לעניין? האם הייתן מתנגדות או נהנות מאותו בחור?

Apikachu L

New member
פטיש לכפות רגליים הוא יחסית נפוץ

ויש גם לא מעט א/נשים שנהנים מ"סגידה" או "פינוק" לכפות הרגליים שלהם. אישית, כמו שיש לו בעיה אורטופדית בכף הרגל, אני לא אתנגד למסאז' טוב, ואני גם יודע לתת עיסויים טובים בכף הרגל, כי זה משהו שלמדתי (פחות או יותר האזור היחיד בגוף שאני יודע לתת לו מסאז' הגון. שאר האזורים אני לא ממש יודע איך...).

לגבי האם הייתי מתנגד או נהנה - ובכן, תלוי. אני לא הייתי מרגיש בנוח אישית עם סיטואציה שמבחינתי היא לא מאוד מינית, אבל מבחינת האדם האחר היא כן, במיוחד אם הייתי מגלה את זה "בהפתעה". אני מעדיף להסכים לסיטואציות כאלו. אני בעצמי מקיים פרקטיקה מינית מסויימת שבעיניי היא, למרות היותה מהנה *מאוד*, היא לא כ"כ מינית, ברמה שהיא אינטימית הרבה פחות מנשיקה. אני דואג להבהיר את זה לפרטנרים/ות. גם חוויתי צד הפוך שבו סגנון לבוש מסויים שאני לובש נחווה כמאוד מיני ע"י אנשים מסויימים ועל ידי כבכלל לא. אבל כאשר הם אומרים לי שזה מיני ומושך, אבל מכבדים אותי והאינטרקציות שלי איתם, אפילו מיניות, זה משהו שאני מרגיש בנח.

אז, מה שאני מנסה לומר - אני הייתי מרגיש בנח אם הייתי יודע על העניין של הפטיש, ומסכים לזה באופן מודע, מאשר מצב הפוך.

koantin

New member
אני סתם אוהבת לפעמים לעסות רגליים כי זה נעים.

קצת כמו ללוש בצק, ואם זה מקל על כאבים ועייפות אצל מי שאני אוהבת עוד יותר טוב.
ולדגדג בשביל להיות מרושעת.

למעלה