foolikl_boolager

foolikl_boolager

הלחנתי היום.די מצא חן בעיני אז התיישבתי והקלטתי.כדי שהקובץ יעלה לאלבומים בתפוז דחסתי אותו למקסימום כך שמ40 ומשו מגה,נשאר 650 ק"ב. foolikl-מהשראה שנתן לי הבן הקטן שעומד ומתנענע בלול כשהוא שומע מוזיקה.קראתי לניגון על שם החיבה שלו
מתנצל על איכות השמע בגלל דחיסת הקובץ. נ.ב. כל הזכויות על המנגינה הביצוע וההלחנה שמורות למחבר ולמנגן. תהנו
http://www.tapuz.co.il/Albums/forumGalleries/display/default.asp?g=16543&id=446&dt=0

ora11

New member
אה מאחיה איש ../images/Emo51.gifמחייה נפשות

אין עליך איש איזה יופי מה שלום יורש העצר? כבר קנית לו קלרינט? בריאות לכולם ותמשיך כך.

קלרינט../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

יש לי שניים.שניהם שלו.מתי שהוא ירצה הוא יוכל לקחת:)
אורה

אליזד

New member
כה לחי - ושתי הערות.

ראשית זה נהדר. ניגון אמיתי כמו שכלייזמר של פעם נשמע. ואני מתכוון למנגינות שאתה מנגן בצפת. ואגב, ההופעה שלך היתה הפעם הראשונה בחיים ששמעתי את סוג הכלייזמר הזה. אני התרגלתי לניגונים של קלצקין שהם קצת אחרים. פחחות מתגלגלים. אצלך זה מין "לופ" כזה של ניגון קצר, לרוב בעל שני חלקים. והוא באמת מזכיר קצת "גוראן וראגוביץ'". (קצת קשה להסביר...)בכל מקרה, זה ממש נראה שהפנמת את הסגנון הזה (של אבותיך) ואתה יכול לכתוב ניגון לא פחות טוב מהצוענים ההם של אז. שתי הערות מקצועיות (לא ממש) ראשית, לעולם לא אתרגל כנראה לצורת העיבוד ה"כליזיימרית" שבה כל הכלים מנגנים יחד. זה קורה גם במוסיקה ערבית או אנדלוסית, ובכל פעם זה מוציא אותי מהכלים מחדש.. אבל זה כמובן הסגנון הזה. וודאי שזה מוסיף לשמחה. שנית, הסיומת קצת, אפעס, לא ממש קשורה. היא יוצאת מה"מודוס". ולא ממש הגיונית למה שקרה קודם. האם גם אתה חושב ככה?

ובכן...

הסיומת לקוחה מהמקצב של הG70 שתורגם לPSR3000.מדובר בסקיצה.בהחלט הסיומת לא ממש קשורה
הרעיון שכולם מנגנים ביחד לעניות דעתי לקוח איפשהוא מהחיים המציאותיים שכולם ביחד הולכים באיזשהוא מקום...אהמממ...תסלח אותי לעזעזל.יש כאן מעין מארש-בולאגר-ניגון ש...שנוצר אולי מתוך עייפות החומר.אתה שמבין בניואנסים גם שצועקים מכתיבה וניגון,אולי תבין למה אני מתכוון
באולפן מעונב נוסח ג'ף הורביץ שהופך את הכליזמר ליצירה שבה העיבוד וחלוקת התפקידים תופסת מקום של כבוד,משו בין חיקוי של תזמורת מושקעת לאולי ר' מונה רוזנבלום עם פרצוף רציני."מעבד". אולי אפילו רקדנים בפיקוד של סולן להקת אוף סימחעס,העסק כנראה לא היה עובד.אני ראיתי בבוקר של יצירת הניגון,מונית מסוג וולגה שנוסעת בדרך מאודסה לאומן ומנסה לעקוף נואשות משאית משנות ה50 תוך כדי שהנהג לועס סנדוויץ' מגעיל שהוא רכש בשתי גריוונה ובצד הדרך יושבת ישישה חסרת שיניים שמוכרת תפוחים.לתפאורה הזאת הניגון הזה אולי יותר מתאים.אתה יודע מה...גם הדחיסה הזוועתית של הMP3 כדי להקטין את המשקל של הקובץ עשתה את שלה. אם אני אמשיך ללהג ר' אליהו,אני אוסיף שאולי המראה הגמלוני בצרוף הקירות החשופים עמוסי המתכת של הקנגו תרמו גם משו לניגון הזה אבל רצוי שאני אסיים כאן
יישר כויח גם לר' בן אהרון על התגובה

BobMarly

New member
כל הכבוד!!!

מנגינה יפה וכליזמרית. שווה לנסות ולעשות גרסה איטית. לגבי הסיום, תסתבל על הסיום של "דעם צדיק זעמערל" נראה לי שאפשר לקחת משם מותיב. גם הרעיון של התזמור הוא טוב. אהבתי את העיבוי של הבס במנגינה.זה עושה לה רק טוב.

למעלה