fonts in windows2000

M i k e 2 2

New member
fonts in windows2000

אולי זה נישמע קצת מוזר, אבל כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו צריך להיות טפט יחודי כל שהו על קבוצת מחשבים. הטפט צריך להציג מידע בסיגנון שם המחשב ושם המישתמש המחובר, ולכן זה דף HTML בActive Desctop. (מן הסתם כל השטויות האלה נישלטות מהGPO) הבעיה היא שהלקוח דורש שהמידע יוצג בפונט יחודי מאד. לטובת העניין רשמתי סקריפט שרץ בהיתחברות אשר מעתיק את הפונט היחודי לתיקיית הפונטים המקומית (winnt\fonts), אך לצערי הדבר לא מספיק בשביל מערכת ההפעלה שאני לא ארחיב פה על אהבתי אליה ולמישפחתה. בצורה מוזרה הוא מתחיל לזהות את הפונט ברגע שאני ניכנס לתיקיית הפונטים בצורה ידנית (פותח חלון), כך שהוא יציג לי את תוכנה. למישהו יש רעיונות יצירתיים יותר או יצירתיים פחות לפיתרון?

antidot

New member
----->

לא יודע מה יש לך נגד המערכת, אבל ניסית את bginfo במקום להמציא את הגלגל מחדש ? אישית לא סובל את Active Desktop - זה יאפשר למשתמשים לשים שם המון שטויות שאין בהן צורך ויכולות רק לגרום לתקלות.

M i k e 2 2

New member
לא טוב לי

ה bginfo, אני צריך גם דברים ספציפיים שאין שם וחשוב גם העיצוב הגרפי- כמו שאתה מבין, כשהלקוח דורש פונט ספציפי, מאד חשוב לו המראה. וה Active Desktop לא עושה בעיות כששוללים מהמישתמשים את האפשרות לשנות בו דברים. ככה שאני עדיין באותו המצב, יש קונים?

antidot

New member
המממ

כעקרון לא מספיק להעתיק פונט לתיקית הפונטים. צריך בנוסף לקרוא לפונקצית API בשם AddFontResource בשביל לעדכן את טבלת הפונטים של המערכת.

M i k e 2 2

New member
ואי, זה נשמע נהדר../images/Emo51.gif

זה נישמע בדיוק כמו מה שאני צריך! תודה רבה לך על העזרה!:)

myofer

New member
יותר פשוט לחכות לrestart הבא

במקום לקרוא לפונקציה.

antidot

New member
הסתדרת ?

כי בדיוק השתעשעתי עם Visual Studio וכתבתי משהו קצר בVB.

M i k e 2 2

New member
בינתיים

עוד לא ניסיתי, אני אנסה מחר בעבודה. מחיפוש שהעלתי על זה בגוגל ראיתי שהשימוש בפונקציה הזאתי ממש מסורבל, אבל אפשר להוסיף את הפונט פשוט ישירות לרג'סטרי. כניראה מה שאני יעשה זה ההוספה לרג'סטרי. אבל עם יש דרך להישתמש בפונקציה בצורה לא מסורבלת זה עדיף כמובן. בכל מיקרה אני גם מעדיף לעשות את זה בscript. אם יש לך איזה קטע שבו אתה מישתמש בפונקציה הזאת וזה גם ניראה "אלגנטי" אז אני בהחלט אשמח אם תעלה אותו:)

antidot

New member
----->

תקח את הדוגמא מכאן ותוסיף במודול משהו כסגנון:
Sub Main() Dim ReturnValue As Boolean If Command <> "" Then ReturnValue = fAddFont.InstallFont(Command) If ReturnValue = True Then Debug.Print "Font installed." Else Debug.Print "Failed to install the font. Check the supplied path." End If Else Load fAddFont fAddFont.Show End If End Sub​
ובהגדרות פרוייקט תגדיר להתחיל מ "Sum Main" ולא מ Form. התרגיל יגרום לכך שאם תתן את הpath לפונט כפרמטר, הוא יותק בשורת פקודה ואם לא תעביר פרמטרים, יפתח חלון עם ממשק גרפי.

M i k e 2 2

New member
סבבה

תודה על ההשקעה, אני אבדוק את זה.
בינתיים כתבתי ישירות לרג'סטרי וזה עובד לי מצויין.

למעלה