כן, ונדמה לי שתפילתו נענתה.
R ro99 New member 26/9/05 #29 תמונות נהדרות! אבל לא השתכנעתי. אני כנראה אמשיך להיות ואנילה משעממת. (עם רשיון מיוחד להרביץ לתומר כשצריך )
תמונות נהדרות! אבל לא השתכנעתי. אני כנראה אמשיך להיות ואנילה משעממת. (עם רשיון מיוחד להרביץ לתומר כשצריך )
א אני כותב New member 28/9/05 #42 שאלה קטנה.. אם יורשה לי, מדובר בעור ובפרוות אמיתיות? כאלה שהורגים למענן?
O odedee New member 28/9/05 #43 לגבי הפרוות אני לא בטוח אני מניח שהן סינטתיות, אחרת הן אמורות לעלות הון. העור הוא אמיתי בדרך כלל, אבל לא חושב שהורגים למענו, לרוב הורגים את הפרות בגלל הבשר.
לגבי הפרוות אני לא בטוח אני מניח שהן סינטתיות, אחרת הן אמורות לעלות הון. העור הוא אמיתי בדרך כלל, אבל לא חושב שהורגים למענו, לרוב הורגים את הפרות בגלל הבשר.
א אני כותב New member 28/9/05 #44 אני מקווה ששניהם סינטטים.. הורגים גם "רק" למען עור ופרוות. זו לא תעשיית לוואי, זו תעשייה שמקדשת את המוות. פשוט חבל, אתה לא חושב כך?
אני מקווה ששניהם סינטטים.. הורגים גם "רק" למען עור ופרוות. זו לא תעשיית לוואי, זו תעשייה שמקדשת את המוות. פשוט חבל, אתה לא חושב כך?
א אני כותב New member 28/9/05 #46 אין שום בעייה.. זה הפורום שלך. אני רק העלתי סוגייה שמאוד מפריעה לי - פגיעה והתעללות בבעלי חיים. תודה על התגובה ויום נפלא
אין שום בעייה.. זה הפורום שלך. אני רק העלתי סוגייה שמאוד מפריעה לי - פגיעה והתעללות בבעלי חיים. תודה על התגובה ויום נפלא
ג גנגי New member 28/9/05 #51 כשאתה אומר "העור הוא אמיתי בד"כ" אתה מדבר על העור הפרטי של המולקים, כן?