folliculitis שאלה

hila546

New member
folliculitis שאלה

שלום לכולם, מזה כשנתיים לבן זוג שלי יש את המחלה הזו. הוא בן 26 . במשך כל התקופה הזו הוא הלך וחזר מקופות החולים עם מרשמים שונים של אנטיביוטיבה ומשחות . לצערנו כלום לא עוזר. אנחנו קראנו הרבה, וכולם אומרים שהרופאים לא מצאו סיבה לתופעה. יש דרך להשתלט על הפצעים (באצעות אנטיביוטיקה ) אך לא להעלימם לגמרי . ידיעה זו באמת גרמה לנו לדיכוי . חייב להיות פתרון אחר. זה לא נראה טוב לעין, זה יוצא לו בקרקפת , על החזה אומרים שזה אולי בגלל גילוח, אבל בחזה הוא לא מגלח ואת השיער בראש הוא תמיד שם אלכוהול אחרי תספורת . כל תרופה היא באמת מעיקה ולא מועילה. השאלה שלי היא כזאת: האם יש פתרון אחר מלבד כדורים ? דרך אחרת לטפל בדבר הזה ? הוא באמת סובל, זה מגרד לו, מציגק לו, כבר נמאס לו מעצמו ומהגוף. אני פונה בשמו , אולי תוכלו לעזור לי לפנות לגורמים אחרים אשמח לכל תגובה שהיא שבוע טוב הילה

ladybug4NLP

Active member
ומה עם השיטות הבאות

האם מישהו איבחן את המצב כאלרגיה? וכן מתי התחיל? השיטות הבאות בדרך כלל עוזרות לאנשים כמו דמיון מודרך NLP EFT ומה קרה ב-18 החודשים אחורה

ינוקא1

New member
היי.

בעיות בריאותיות נגרמות להבנתי מבעיה "פיזית" (חומר לא בריא לגוף , בעיה מבנית כלשהיא וכדומה) , או בעיה רגשית (לחצים פחדים ורגשות שונים וכדומה) , או שכלית (מחשבות שונות) , או הכל ביחד. למרות שהמדובר בזיהום חיידקי , לפעמים כאשר פותרים דברים ברמות הללו , יש הטבה גם בזיהום הנ"ל. לכן ניתן לרפא דברים בהרבה שיטות ודרכים , יש שיטות "רוחניות" יותר (כמו NLP ודמיון מודרך שהמליצו לפני או הילינג ) ויש שיטות פיזיות יותר (שיאצו , טווינא , צמחים שונים, תזונה) , ויש שיטות גם וגם (דיקור למשל). בן זוגך פשוט צריך להתחיל לחפש , לבדוק טיפולים ומטפלים ולהתנסות עד שימצא משהו שעושה לו טוב. צריך לתת אמון , זה גם עולה כסף , ולפעמים צריך לעבור כמה מטפלים עד שמוצאים מישהו טוב. למרות זאת אין לי הצעה טובה יותר. הטיפ היחיד שאני יכול לתת זה : "יקר יותר לא טוב יותר !". אין בדרך כלל קשר בין מחירי טיפולים לאיכות המטפלים. צריך להתנסות וזהו , ועדיף ללכת לממוצעים - לא לזולים ביותר אך גם לא ליקרים ביותר. בהצלחה.

מהם הפצעים על-פני העור ?

עור הגוף, הוא המעטפת החיצונית לכל המערכות הפנימיות. עור הגוף מתחדש - כמו כל תא ותא אחר בתוף הגוף - מחומרי-בניה שאנחנו מספקים לו. היכולת להתחדש מורכבת מהמערך הגנטי שלנו = בריאותם של האיברים השונים וכושרם, מהאוויר שאנחנו נושמים, מאישיותנו, מרגשותינו ותחושותינו, ממחשבותינו, מהרוח והנפש שבתוכנו, מהמים שאנחנו שותים ומ-האוכל אותו אנחנו מכניסים לתוך פינו. * * * במלים אחרות קוראים לכך :-
חילוף חומרים ! = זרימת כל המרכיבים הללו, עם ולפי,יחסי-הגומלין ביניהם. כי האדם עץ השדה. ~~~ כאשר מופיעה בעיה ממשית/גשמית/מוחשית על-פני העור - הגוף החיצוני - סימן שמערכות פנימיות לא עשו עבודתן נאמנה. מערכת העיכול חייבת - וזה תפקידה הבסיסי - לספוג את הטוב ולשולחו לחלקי הגוף השונים, ולסלק דרכה את המיותר והפסול והנפסד עבור כל תא ותא אחר בגוף - כולל העור. יש ומערכת העיכול - שגם היא מושפעת כנ"ל מהרגש והתחושה, מהרוח והנפש - כושלת בתפקידה. מכאן, חלק מהמיותר עובר, כאמור, למקומות אחרים = לנקודות התורפה, לפי התורשה הפרטיים - ומתבטאת בפצעים מוגלתיים כן/לא, גירודים, נקודות וכתמים בצבעים שונים, יבלות שונות, התכווצויות, ועוד. אלה יכולים להופיע בכל מקום בגוף - וכאמור לפי התורשה והשפעות סביבתיות שונות. אין זו גזירה משמיים או עונש, שעלינו לחיות עמו !!! ולסבול. - אדרבא, אלה איתותים מבורכים עבורנו, שבזכותם, נדע מה לתקן וכיצד להמשיך חיינו בריאים יותר. כל בעיה ופצע שמופיעים כתהליך טבעי (לא תאונה) - לדרך הטבעית יש את מלוא הפתרון הטוב. בדקו-נא מה מבין המרכיבים הללו דורש תיקון - אינני רוצה לנחש. לכו מקל אל הקשה יותר. רק באהבה ובשמחה
, וחפשו את ה
הנכון שלכם. שליחים טובים יש לבורא העולם. שיהיה בהצלחה ולבריאות איתנה ונאמנה, שלומית

למעלה