Folic Acid

Cant Be Moved

New member
Folic Acid

לאחרונה אני מרגיש עייף כל הזמן, אין שינוי בהתנהגות רק עייפות. עשיתי בדיקת דם וגילו לי שרמת ה-FOLIC ACID שלי נמוכה ועומדת על 1.4 החורגמת מהנורמה. החלטתי לקנות תוסף FOLIC ACID, האם הדבר מומלץ? מה הסיכונים? האם אין סיכונים? הפרטין שלי עומד על 56 262- B-12

0 אור 0

New member
חומצה פולית זה תוסף שהיום נותנים לכל אשה

לקראת הריון, כך שמן הסתם הסיכון אינו גדול. מצד שני, אני לא מאמינה בלתת תוסף ללא יעוץ מקצועי - לאחר תשאול, אבחון ובחינת כל התוצאות של הבדיקות שעשית, מן הסתם תקבל גם המלצות נוספות לגבי התאמת התזונה שלך , ואולי תוספים נוספים. בדרך כלל קשה מאד להגיע למחסור במרכיב תזונתי אחד בלי שיש מחסורים נוספים או בעיות ספיגה ולכן חשובה ההסתכלות הכוללת

nadaval56

New member
B12!!!

הB12 שלך נמוך!! בארץ הורידו לא מזמן את ערכי הייחוס של ה B12 אבל ברור שאתה צריך לטפל גם ב B12 שלך! ממליץ בדחיפות לקנות כדורי מציצה של B12 בתוספת חומצה פולית ולאחר מכן לפעול כדי לגלות מה גרם לחסר של הB12 והחומצה פולית. הסיבות יכולות להיות רבות אולם קודם כל - לטפל בדרך סימפטומטית בחסר. חסר של רכיבי תזונה אלו יכול לגרום לנזק בלתי הפיך במערכת העצבים. בהצלחה! רק אחרי שאתה קונה ולוקח כדור אחד - אתה מוזמן לקרוא יותר על B12, על חסרים בו ועל אבחון מדוייק יותר של החוסר בקישור המצורף.

ינוקא1

New member
אני ממליץ

שתיבדק אצל הרופא שלך - כי חשוב לדעת מה הסיבה לחוסר בחומצה פולית. ולא רק לקחת תוסף. הB12 שלך לדעתי עדיין בנורמה , אם כי נמוך מעט. תרגיש טוב !

למעלה