fmx650 של הודה בארץ

bulb

New member
אכן יש לך בעית הבנה

מן הסתם פסחת על השיעור בתורת הלוגיקה. אם אינך מסוגל לבצע הקשר פשוט והשלכה של בסיסית ,כדוגמת מילים ואמרות ,הרי שאין טעם לדוש עימך בדברים מעט יותר מורכבים. אני שמח שהשכלת להביא דוגמאות ,למרות שאפשר היה ,עם קצת מאמץ המיותר במקרה זה ,להבין זאת גם מהודעתי הקודמת. מצטער חומד ,אבל שקספיר הוא לא הספרות המועדפת עלי. אם כבר ,אז כרגע אני קורא את "התופת" של דנטה. מה שטעות בעיניך ,מקובל כנורמטיבי בעיני רוב האוכלוסיה (מצטער שאין בידי חיתוך דמוגרפי כרגע ,אולי 45 יעלה גרף בהמשך) ועל כל מקבל משנה תוקף. אנו עדים לתופעות כאלו מדי יום. שאלה לסיום: איך שכחת אם לא ידעת? יש כאן קונפליקט לא קטן ,הלא כן? (; שינה מתוקה יקירי וחלומות מתוקים נ.ב. הנה אמרה בשבילך מחמלי: מכל מלמדי השכלתי ,אז אולי בכל זאת יש תקווה שתלמד משהו ,אפרופו שיעורים.

liron91

New member
לוגיקה - שיעור א' לחניך המתקשה

זה כל כך בסיסי, שלא חשבתי שצריך להסביר. תקרא שוב את סעיף א' ותראה שכתוב שם בפירוש מה לא הבנתי. אני השתמשתי בפירוש במילים "לא הבנתי" כדי להקל עליך. את ההקשר בין מילים ואימרות הבנתי מצוין, כפי שאפשר לראות בתשובתי הקודמת, רק השתדלתי להרחיב את השכלתך החסרה (לפחות בתחום הזה) שלא איפשרה לך להביא דוגמה מוצלחת יותר. תקרא שוב את סעיף ב'. שקספיר זה ממש לא הספרות הספרות המועדפת עלי. אבל, בניגוד אליך, אני לא מנסה להרשים תוך כתיבת מילים וביטויים גבוהים שאיני מכיר את משמעותם. אתה קורא את "התופת" של דנטה? וואוו.. אתה נורא חכם. לכן אני אשאיר לך את המילה האחרונה, שבטח תגיע (או שלא, פסיכולגיה הפוכה עובדת לא רע על מנטליות ילדותית :) ). שא, או סע ברכה (אתה אוהב טעויות מקובלות, לא?)

bulb

New member
הדרך לפתרון: שלב א' - השלמה עם

הבעיה. מחמלי ,עצם העוהדה שאתה מודע לעובדה שלא הבנת ,מקרבת אותך צעד נוסף לקראת פתרון הבעיה. אפרופו השכלה ,אתה בוודאי מודע לפרדוקס הידיעה ,או שמא גם כאן נדרש הסבר ללקוי הבנה? אז במיוחד למענך ,משוש ליבי ,הנה חודה של התורה: ככל שאתה לומד יותר ,כך אתה נחשף לתחומי ידע חדשים. יש מבין ,מותק? שוב אתה מסרב להטמיע את העובדה שאין מדובר בלשון מליצית כפויה ,אלא בשפה יום-יומית השגורה בפי (או במקלדתי ,כשם שאתה בוודאי תעדיף ,בתוספת קריצה). ההקשר שביצעת לא במקומו וזר לא יכירנו ,אלא אם מדובר בהגיון מעוות (ניכר בך כי העיוותים חביבים עליך). גם אם תצעק שהעולם שטוח השכם וערב ,אין הדבר הופך לאמת ,אלא בעיניך בלבד. צר לי על כך ,אבל הסר דאגה מליבך! בעזרת הגורמים המתאימים בוודאי תמצא מזור.

שחרלרט

New member
טוב, הבנתי ../images/Emo62.gif

אין לכם אופנועים.

סיני 1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהם רושמים משפטים שאפילו

הם בעצמם לא מבינים אותם, וספק אם הם כבר זוכרים על מה הם התווכחו. שקספייר, דנטה, חוט דנטלי, תופת, אמה................. נהייה לי פה אוניברסיטת סופרמוטארד. שנשים אולי על שמעון שלי טחינה ופטרוזיליה? הברווז זה לא הבן של האווז?הבן של דנטה, נראה לי רומני הדנטה הזה..............

TShavit

New member
פששש...

למרות הידע המרשים שלך בקרבות היסטוריים, אתה מה-זה מפספס את הפואנטה... טל

bulb

New member
פחחח...

אתה מה זה לא ירדת לסוף דעתי נ.ב. אין עוררין על הידע המרשים שלך באופנועים ובישול GUETA

שחרלרט

New member
ילדות אני מבקש לא לריב

כאן לא פורום אופנועי שטח..... היחידים שיש להם אישור לריב בפורום זה הם:אני,ילד זין,ודמבו הפיל השעיר.

MexMex

New member
../images/Emo7.gif

ואם דןטל נכנס לפורום, אז לי עדיין אסור לריב?

שחרלרט

New member
הודעה והחרגה לכלל הקודם

אם דןטל נכנס לפורום אז גם למקסמקס מותר לריב. להרשאות נוספות יש לפנות אלי בכתב,בשני עותקים. BULB דרך אגב האיסור לא כולל את בקשתך הלגיטימית לגרף דיינו!!

TShavit

New member
אם כך, אז אולי תסביר

את עצמך? כדי שאוכל כן לרדת לסוף דעתך? טל

נראה לי, שלפי הדוגמאות שניתנו

המסר הוא "אם להונדה הייתה איזו כוונה להכניס את מנוע ה-XR-R לחבילה, היא הייתה מוסיפה לו סטרטר." לדעתי, לא הייתה כוונה כזו מלכתחילה. גם ככה המנוע איבד 8 כ"ס במעבר מה-XR-L.

enigo

New member
../images/Emo45.gif

טל, בחיאת, כל האופנוע הזה צועק "ותעשו אותו זול!" ביפנית מודגשת, ולכן אני אומר - הם פשוט לא טרחו לחפש משהו עם ביצועים טובים, כי זה לא עניין אותם. ד"א, זכור לי אופנוע דומה מאוד שהונדה הציגו לפני איזה חצי עשור - מנוע XR עם גלגלי 17, אבל סולידי, מין TU בגרסת 650, אתה בטח זוכר אותו יותר טוב ממני.

למעלה