FMS

itzhak

New member
FMS

מאצתי תוסף לסימולטור של פיקולו אבל לא הצלחתי להתקין עזרה והצעות בשימחה רבה מי שצריך את הקובץ שישלך את האיימל לא הצלחתי לצרף אות 300 KB

jeblesh

New member
קצת פרתים יאזרו פו

זה כמו שתגיד קניתי מנועה חדש ולא היצלחתי להניעה אותו מישהו יכול לאזור לי? בקיצור תגיד מה כן אסיתה? מה לא בסדר? הגדר פרת ונמק "לא היצלחתי להתקין אותו"!!!!

itzhak

New member
FMS

הורדתי את הקוץ הוא מגיה מקובץ פתחתי אותו אבל לא ראיתי SETUP או משוא דמו אבל תודה

אסף 4

New member
תשובה

תקח את התיקיה שנפתחה ותצרפה לתקיית מודל שנמצאת בתוך תקיית הסימולטור

jeblesh

New member
אוקיי אז תגיד שאתה לא יודעה

להתקין מודלים במיסחק אזה אז ככה קנס לסיפריה שהמיסחק מותקן בה (אים אתה לא יודעה לאייפה היתקנתה תילחץ קפתרו ימני על הקיצור דרך שמימנו אתה מפעיל את הסימולתור ותיבחר מאפינים ובחלון שזה יפתח לך איהיה רשום איפה התוחנה...) אחשב יש לך סיפריה שניקרת מודלס תיקנס עלייה ותעתיק לשמה את הקבצים שפתחתה אחריי זה תפעיל את אף אמ אס ותיבחר את המודל (אים F2 אים אני לא תועה אתה פותח את "דיאלוג בחירת מודל")

ShayAmar

New member
ניתן להטיס ע"י חיבור השלט למחשב ../images/Emo91.gif

אני בניתי כבל ל- FMS. לכל המעוניין בכבל דומה, אשמח לעזור תמורת סכום סימלי בלבד. בתמונה המצורפת ניתן לראות את הכבל שלי.

אסף ו

New member
בשביל להפעיל FMS לא צריך להסתבך

לך לאתר של FMS ויש שם תיאור פשוט מאוד איך לבנות חיבור לשלט שכולל בסך הכל נגד וטרנזיסטור (אני חושב שבאתר של רון ג´רסי WWW.2FLY.CO.IL יש גם תיאור גרפי) לא צריך לשלם ולא צריך להסתבך זה צריך לעלות בסך הכל 20 ש"ח לא יותר (כולל תשלום לעצמך על זמן עבודה
) הבעיה היחידה היא שזה פועל רק על FMS (זה חיבור פרללי ולא חיבור לג´ויסטיק).

mozas

New member
אותך אני צריך ודחוף

נא צור אתי קשר יש כמה שאלות ואין לי בעיה לרכוש ממך כבל . תודה מראש משה 057-697924

Animaster

New member
אההה! אני צריך את התוכנה הזו!

אם מישהו יכול בבקשה בבקשה לשלוח לי את הסימולטור טיסה לטיסנים ומסוקים NHP CMS או כל סימולטור מהסוג הזה שיגיב בבקשה!

למעלה