FM7 עזרה...

FM7 עזרה...

יש לי את ה-FM7 עכשיו ברצוני להשתמש בו כ-VST בקיובייס.זה אפשרי?ואם כן איך? תודה לעוזרים. גלעד ארליכמן

pcp1

New member
אתה משתמש בו כמו

בכל VST אחר (אם הישתמשת בVST כלשהו בכלל)

כנסו...

קודם כל תודה על התגובות.. לשאלתכם,אני כן עובד עם VST גם יודע איך להפעיל אותם. מה שאני שאלתי זה לגבי ה-VST הספציפי הזה. אם הוא בכלל VST?אני מאמין שכן! איך אני מגדיר אותו כ-VST בקיובייס,ניסיתי לעשות מה שעשיתי עם ה-VST's האחרים שפשוט הוספתי אותם לתיקייה של ה-Plug-Ins של הקיובייס אבל זה לא עובד.מה אני צריך לעשות כדי להגדיר אותו בתוכנה? תודה לעוזרים, DJ Gilad

pcp1

New member
תתקין מחדש

וכאשר באמצע ההתקנה הוא שאול איפה אתה רוצה להתקין תרשום לו בתקיית סטינברג=>Plug-Ins בלי קשר ניסית לגרור את הקובץ DLL לתקיית הVSTPLUGIN ??

אם כבר נכנסת לנושא...

מה קורה באמת אם אני לא רואה תvst בקיובייס וגוררת אותו לתיקייה הפלאגינז כמו שאמרת? זה טוב או רע??

pcp1

New member
בעיקרון את צריכה לראות

שקובץ הDLL של אותו VST נמצא בתקייה אם הוא לא שם תנסי לגרור אותו מהמקום שבו הוא נמצא

כנסו עוד הפעם...

בעיקרון זו לא הפעם הראשונה שאני מעלה VST אבל הפעם לשם שינוי קובץ ה-DLL כאילו לא נקרא בתוכנה! השאלה שלי היא האם הכלי שאני מדבר עליו הוא בכלל VST?ואם כן איך אני פותר את הבעיה שלי ומעלה אותו לקיובייס?דרך אגב התקנתי אותו על התיקייה של ה-Plug-ins

pcp1

New member
כן הוא VST

נסה לפתוח ערוץ אודיו ולראות אם הוא קיים באינסרט

למעלה