FM2006 - רשמים מהדמו

Thierry Henry

New member
FM2006 - רשמים מהדמו ../images/Emo41.gif

אחריי הורדת הדמו גולד סטורברי או מה שזה לא יהיה, 400 מגה, התקנתי את המשחק והתחלתי לשחק. שיחקתי עד עכשיו עם ארסנל, אתלטיקו ויובנטוס ואחריי ביקור ב3 הליגות הגדולות בעולם עם קבוצות שונות הגעתי לכמה מסקנות או הרגשות לגביי המשחק. 1- בניגוד לFM05 וקודמיו בסדרת הCM4 אפשר לראות בברור ששמו פה דגש על עניין המהירות. אומנם לא שיחקתי הרבה זמן FM05, אבל עד כמה שאני זוכר הוא עבד לי דיי לאט, המשחק הזה עובד לי יחסית מהר מאוד, מה שגם גרם לי להנות ממנו הרבה יותר. 2- הבסיס - הבסיס נשאר אותו בסיס של המשחק, לא פגעו בו בכלל וזה כבר מבורך. 3- קושי המשחק- המשחק נהיה הרבה יותר קשה, הרבה יותר מתקדם והוא דורש הרבה יותר חשיבה. אם פעם הייתם לוקחים את ריאל ופשוט ממציאים לעצמכם הרכב משוגע ומנצחים את כל המשחקים, זה לא אפשרי עכשיו בכלל. גם לשחק עם אותה טקטיקה קבוע, פעם היה יכול להחזיק עונות שלמות, היום תמצאו את עצמכם מחליפים טקטיקות ממשחק למשחק. אתם יכולים לשחק 5 משחקים בטקטיקה מסויימת ולהביס ואז פתאום לבוא לסדרת משחקים של 7 משחקים שכלום לא יעבוד לכם ולא תבינו איך, האיך זה הטקטיקה. האינטילגנציה של המחשב הרבה יותר מפותחת והם עולים על כל הנסיונות הקטנים שלך לנצח אותו. 4 - חשיבות המרכז - אי אפשר לשים מערך של 2 קשרים, 3 חלוצים ולשלוח כדורים ארוכים ולנצח משחקים בלי בעיות, כמו שהייתי עושה הרבה עם קלייארי בFM05. אם לא יהיו לכם לפחות 3 פליימקרים חזקים במרכז, יהיה לכם מאוד מאוד קשה לשחק. לראייה - עם יובנטוס שיחקתי 3-5-2 ופשוט הבסתי קבוצות בגלל הקישור החזק של הקבוצה, הורדתי ל4-4-2 ו3-4-3 בגלל פציעות ומחסור בשחקנים למרכז ופתאום הקבוצה התחילה לקרטע ואחריי נצחונות של 5-0 ו4-0 פתאום באו לי 1-0 דחוקים וכמה תוצאות תיקו נגד קבוצות תחתית. הקישור מאוד מאוד משמעותי במשחק הזה, הרבה יותר מפעם. 5- הפיצ'רים החדשים - קודם כל השינויים במערכת האימונים - סוף סוף היא ברורה וקלה להבנה. מאוד קל לסדר את האימונים ועכשיו גם הוסיפו פקודות אימונים אישיות דרך המסך של השחקן עצמו , ככה שאם תרצו לשנות משהו לא תצטרכו להתחיל להעביר מסכים, לחץ שמאלי ואתם קובעים לשחקן זה או אחר מה שתרצו שהוא יעשה השבוע. התוספות - הרופאים - מעכשיו ששחקן נפצע תקבלו דיווח מלא מהרופא שלו על סוג הפציעה ובמקרים מסויימים, כמו במהלך עונה תהיה לכם אפשרות הבחירה בין לתת לשחקן זריקה או להשאיר אותו לטיפולים מיוחדים. במידה ותבחרו זריקה השחקן יחזור לשחק מוקדם מאוד אבל אתם לוקחים סיכון שהפציעה תחמיר תוך כדי משחק ותשלח אותו לטיפולים כפול זמן. דיווחי העוזרים - העוזרים עכשיו מדווחים לכם אישית מי עלה באימון וכמה. כל פעם שתהיה עלייה באימון תקבלו על זה הודעה במקום ללכת ולבדוק. גם תקבלו פירוט מהעוזרים מי מתקדם הכי יפה, למי יש כוח רצון הכי טוב ומי לדעתם צריך לפתוח בהרכב כתגמול לעבודה הקשה. ביובנטוס למשל, אדריאן מוטו עלה אצלי תוך חודש ב4 חלקים , העוזר מאמן רשם לי לתת לו לשחק, נתתי לבחור לשחק והוא כבש לי ב4 משחקים 7 שערים והוסיף 5 בישולים כשבכולם הוא מצטיין המשחק, נחמד מאוד הקטע הזה. החוזה שלכם - העונה הוכנס החוזה של המאמן. אתם בעצם מוחתמים לעונת ניסיון כשההשגים שלכם קובעים מה יהיה ההמשך שלכם במועדון. מאוד נחמד הסיפור הזה. גם התקשורת שמה על זה דגש מאוד רב, אם תנצחו הרבה משחקים והקבוצה תראה טוב תקבלו שבחים על זה שאתם מאמנים מתחילים "רוקים" שעושים בית ספר לכל המאמנים האחרים, הרפטואר שלכם יעלה, גם בהנהלה, אוהדים , אבל במיוחד אצל השחקנים ויופיע לחלק מהם שהם נהנים לשחק אצלך ורוצים להמשיך לשחק אצלך עוד הרבה שנים. הם גם ילחמו יותר במידה ותהיו בפיגור, הכל כדי לגרום למנג'ר להיות מרוצה. שיחות קבוצתיות - הכניסו את אופציית השיחות הקבוצתיות במהלך המשחקים. במחצית ובסוף המשחק תתבקשו לתת שיחה קבוצתית, או אישית לכל אחד מהשחקנים שלקח חלק במשחק. חשוב מאוד באמת לתת את השיחות האלו וכדאי שלא להיכנס בהם אם הפסדתם, כי אז מה שרשמתי למעלה על נאמנות, הופך לשנאה והשחקנים לא ירצו לשחק אצלך יותר, זה גם יוריד מהמוניטין שלך בהנהלה ואתה עשוי להיות מפוטר גם אם יהיה לך מאזן מעולה. ההשפעות של השיחה במחצית מאוד חשובות. היו לי לא מעט משחקים שבחצי הייתי בפיגור, נתתי שיחות עידוד לשחקנים כמו "אתם יכולים לעשות את זה" או "עוד גול והמשחק שלנו" והשחקנים עלו לחצי השני בלי שום שינוי טקטי ופשוט תוך מספר דקות מועט הפכו את התוצאה. זה בסהכ מה שהספקתי ללמוד על המשחק ומה שראיתי. יש עוד מספר דברים חדשים במשחק שלא עולים לי בראש כרגע, אבל הדברים המרכזיים רשמתי לכם פה. ללא ספק משחק מאוד טוב , אני לא זוכר את עצמי מאז CM0102 יושב מול משחק שלהם כלכך הרבה זמן על המחשב, הכיף של לשבת מול המחשב שעות ולשחק הוחזר, הרבה בזכות המהירות משחק שהשתפרה וגם בגלל הפיצ'רים הנחמדים שהוספו.

shlomi 123

New member
נחמד לשמוע

כמו שציפתי עוד משחק שיעלה על הציפיות של הרבה אוהדים ולא יאכזב,תודה על דיווח אני מחכה בקוצר רוח למשחק המלא. אגב איך התקשורת? יותר מתעניינת מהמשחק הקודם? (FM2005)

Death messiah

New member
באמת המהירות של המשחק

נהיתה יותר מהירה מ 2005? מה זתומרת? במה זה מתבטא?

Thierry Henry

New member
לפי הדמו אי אפשר לשפוט דבר כזה.

הדמו הוא לזמן מוגבל מאוד, קבוצה קטנה לוקח לבנות לקבוצה חזקה לפחות עונה וחצי, אם לא יותר.

הרבה יותר קשה בFM2006

לנצח קבוצה גדולה עם קבוצה קטנה. ניסיתי הרבה פעמים בדמו. שמתי לב גם לפערים עצומים בין הקבוצות הגדולות באיטליה לכל השאר. בד"כ היו לקטנטת 2-3 שקחנים ברמה גבוהה. עכשיו אפילו את זה אין. לפחות בספרד עשו את סלטה ויגו חזקה מאוד יחסית..

positive energy

New member
גם

לנצח קבוצות קטנות עם קבוצות בינוניות זה קשה לא הצלחתי לנצח עם ווסטהאם אף אחד ממשחקי ההכנה, שכללו קבוצות מהצ'מפיונשיפ, ליגה 1, ליגה 2, הקונפרנס אפילו, וכמה קבוצות מליגות בינוניות מאירופה, נגד כולן סיימתי בתיקו או אפילו הפסד בליגה כבר הלך יותר טוב, אבל עדיין קשה מאוד

אורD

New member
אתם מצליחים לשנות משהו באימונים?

חוץ מרמת האינטנסיביות..אני מדבר על הפרטים שלמעלה.

positive energy

New member
עוד 2 תוספות

שאני לא בטוח שהזכרת- אפשר לשנות טקטיקה גם בזמן המשחק, חוץ מהחילופים. המשחק פשוט משוחק בזמן אמת, לא צריך לחכות להפסקה במשחק וגם מראים את העמדות האופטימליות לכל שחקן, ותכונות מיוחדות לו, כמו שהוא מרבה להכנס לתיקולים, או אוהב להעביר שחקנים

למעלה