fm2006 ליגה ספרדית- בעיה..

bridge3000

New member
fm2006 ליגה ספרדית- בעיה..

בליגה ספרדית כל הזמן השחקנים פתאום לא יכולים לשחק.. תמיד יש לידם ine אפילו שרשמתי אותם ועידכנתי אותם בתחילת עונה ובאמצע עונה..לא יכולים לשחק פתאום..זה קורה לעוד אנשים?ומישהו יודע למה?יש לזה פתרון?

shlomi 123

New member
האמת שזה לא בדיוק בעיה

אם אני זוכר נכון זה אומר שהם עדיין במשחקי הנבחרת או משהו כזה(לא זוכר בדיוק) תסמן עם העכבר על זה ואל תלחץ יהיה רשום לך מה זה אומר.

bridge3000

New member
.

המשחק עצמו קיים כבר מלא שנים, בעיקרו הוא אותו דבר רק הוסיפו כמה שיפורים.. ובקשר לתמונה אין לי, נגמרה לי העונה אז זה לא עושה לי..אולי בעונה הבאה יתחיל לעשות לי את זה שוב.. תודה בכל מקרה..

bridge3000

New member
.

לא רק זרים.. הם לא במשחקי נבחרת.. אני יודע מה זה משחקי נבחרת אני משחק במשחק כמה שנים טובות, פשוט זה מראה כאילו לא רשמתי אותם ורשמתי אותם.. וגם עדכנתי את הפאטצ'..תודה בכל מקרה..

shlomi 123

New member
כמה שנים טובות?

המשחק יצא רק לפני פחות משבועיים
בכל מקרה בדקתי לך וזה אומר שהשחקן פסול ולא יוכל להשתתף במשחק הבא שלך...לא יודע מה זה אומר בדיוק אבל תנסה לשים את החץ של העכבר כמו שציינתי קודם על הסימן ויהיה רשום לך למה בדיוק. ובקשר למה שאמרתי קודם אתה צודק התבלבלתי בין INT ל-INE.

אתם עושים צחוק?!

אתה אומר שאתנ משחק שנים ואתה לא יודע מה זה אומר? בליגה הספרדית יש שני אפשרויות? 1. או שהשחקנים בחוץ לנבחרות שלהם 2. או שיש לך יותר מ4 או 3 (לא זוכר כרגע כי אני לא משחק בליגה הספרדית וזה משתנה כל שנה כמעט) זרים מחוץ לאירופה מה שאסור יותר ממספר מסוים

bridge3000

New member
את זה אני יודע..

אני מכיר את כל הכללים של המשחק בכל הליגות העיקריות, השאלה שלי אם זה קורה לעוד מישהו..כי אין לי מושג מה זה לעזעזל.. int-זה שהם במשחקי נבחרת ine-שהשחקנים לא זמינים, או שהם לא נבחרו לליגה או לאירופה.. ואני אומר שבחרתי אותם לליגה וזה עדיין עושה לי את זה...

aviv_b

New member
גם לי יש אותה בעיה

הסבר: בתחילת עונה אני מקנה לשחקנים מספרים ואז שמתחיל העונה המשחק על דעת עצמו פשוט הוציא לי כמה שחקנים. ואין להם מספר, מכיוון ואני לא יכול לתת להם מספר במהלך העונה, השחקנים לא יכולים לשחק מה שקורה שהם מהר מאוד לא מרוצים ואז אני בבעיה

bridge3000

New member
זה באג במנג'ר..

קרוב לוודאי אם מתקינים את הפאט'צ זה עושה את זה..

למעלה