FM 2008

The Cabana Boy

New member
FM 2008

מתי יוצא FM 2008? צ'מפיונשיפ מנג'ר האחרון היה ממש ממש גרוע, הכי גרוע שנתקלתי בו עד כה (שיחקתי במנג'ר 96, 01, CM 4 ופוטבול מנג'ר 03/04 (אני חושב)). בנוסף לכך שיחקתי בדמו של FM 07 שהיה נחמד, למרות שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים בין מנג'ר למנג'ר וזאת הסיבה שציפיתי ליותר. מתי FM 08 יוצא? ולמה בCM 07 אין את הליגה הישראלית? והאם באמת יש באגים בליגה הישראלית ב-FM 07?

Asify

New member
כמו תמיד, אוקטובר-נובמבר

משחקי FM תמיד יוצאים באוקטובר-נובמבר...גם 2008 ייצא בתקופה הזו אין עוד פרטים מדויקים על FM 2008, אמורים לצאת בהמשך החודש Championship Manager 2007 זו גרסה דהויה של מה שהיה פעם Championship Manager (המפתחים המקוריים של CM עזבו ב2004 לפתח את FM) ובגלל זה חסר שם ליגות ואפשרויות שהיו פעם במשחק.

The Cabana Boy

New member
אוקיי, כמה דברים על FM 2007

הורדתי את המשחק המלא וזו היא ההתרשמות שלי - - קודם כל ההבדלים בינו לבין המנג'רים הקודמים הם יותר עניין של נוחות לדברים בתוך המשחק ולא שינוי של צורת המשחק או משהו כזה. - בניגוד למשחקים הקודמים, אני מרגיש כאילו זה שוק פה, כל שנה קבוצה קונה המון שחקנים (בצורה יחסית) וזה יוצר הרגשה של שכונה, - איך אבי נמני משחק פה כל כך רע? - אני כרגע משחק עם מכבי תל אביב ואני בעונה השנייה, אם היית מתעצל הייתי יורד ליגה, אבל הבנתי שדברים צריכים להשתנות (ועם תקציב של 30,000 דולר בשנה הראשונה) הצלחתי להגיע איתם למקום שלישי + זכיה בגביע המדינה.

legend2

New member
דווקא נימני משחק טוב מאוד

וההנהלה מעלה את התקציב ל-7 מליון אם היית מבקש ממנה.... זכיתי איתה עכשיו ב-2 אליפויות ברציפות,ועכשיו בעונה השלישית אני בשלב הבתים של ליגת האלופות.

tsafrir17

New member
הוא משחק טוב מאוד.....וגם מכבי חזקים...

שיחקתי ארבע עונות עם בית"ר ומכבי תמיד נתנו פייט חזק כשנימני השחקן שעליו הם מתבססים...

sok777

New member
אם הם לא מסכימים פעם אחת אז תפסיק לשאול

לפחות עד אמצע העונה..

למעלה