fm 2007 נחשף!

dikla222

New member
fm 2007 נחשף!

http://www.managersnet.net/heb/modules.php?thetopic=football-manager&name=News&file=article&sid=1245 איזה משחק זה עומד להיות! שיחות עם שחקנים מחוץ לקבוצה ולהגיד להם שאתה רוצה להחתים אותם, קבוצת בת מערכת סקואטינג חדשה ועוד... משחק מדהים! רק נקווה שהמשחק יהיה עם שמות אמיתיים בגלל ש ea קנו את הזכויות מפיפ"א על השמות האמיתיים, אבל המשחק מדהים! אני מחכה כבר למשחק! מה דעתכם על המשחק ומה הייתם רוצים שישפרו במשחק הזה? וזה רק החלק הראשון חוץ משפה עברית. מה דעתכם?

Papito

New member
יפה אהבתי את השיחות מחוץ למשחק

יכול להיות בכלל אם הם יפתחו את התקשורת בין השחקן למאמן

SiC

New member
ענק

נראה ממש מבטיח! השיחות עם השחקנים והשיחות לפני משחק זה דבר מצויין, אבל מה שאותי הכי הרשים זה מערכת הסקאוטינג והדוחות הנורמליים שסוף סוף נקבל על השחקנים. סוף סוף יהיה שווה להשקיע בסקאוטים! שימו לב שהם גם השקיעו בדברים קטנים כמו לוגואים (לדוגמא סמל המשחק כאשר שומרים או ציור קטן ליד הכפתורים) אני לא בטוח שאני אוהב את זה אבח שיהיה :) אני רק מקווה שכל השיפורים במשחק לא יהפכו אותו לאיטי בצורה מחרידה... יש לי פנטיום 4, 3 ג'יגה ועם 510 RAM והמשחק לא ממש מהיר אני פוחד לחשוב מה יהיה עם החדש...

dikla222

New member
עוד תגובות

ודרך אגב גם אני דואג שהמשחק לא יהיה איטי ממש כי זה יהיה חרא וגם שיהיו שמות אמיתיים...

מצטרף אליך

רק שהכי ענק היה אם שכשאני מעביר את העכבר על שם של שחקן שיראה לי על תמונת המערך את האזורים שבהם השחקן משחק. במקום ללחוץ על כל שחקן ואז להכנס לפוזישן ולמי יש כוח לשטויות האלה נניח אתם בקבוצה חדשה ואתם לא מכירים עמדות של כל שחקן זה יכול להיות כלי עזר נהדר.

sok777

New member
נראה ענק.

אני מקווה שלא יהיה איטי ושהשמות יהיו אמיתיים.

למעלה