FM 2007 דמו שוחרר

מה כבר היה כל כך גרוע ב2006?

אני חושב שזה אתה שאחרי שנים שאתה משחק במנג'ר כבר היה לך קצת מעוס המשחק הזה, אני לא רואה כזה הבדל רציני בין 05 ל06 שצריך להשפיע על בן אדם שרוצה לשחק מנג'ר. אם היית כל כך רוצה לשחק היית ממשיך לשחק ב05. (או שבאמת המשכת?) ד"א נחמד לראות אותך פה שוב.

Thierry Henry

New member
אז בוא נבהיר..

גם את 05 לא אהבתי כלכך..וכששני המשחקים היו כלכך דומים זה פשוט הוציא את כל החשק מלהמשיך ולשחק. ד"א תודה

a t i a s

New member
שאלה בקשר לפוטבול מנג'ר החדש חשוב!

הדמו הוא לחצי עונה ולכן אפשר להציע לשחקן סכום ענק שיחולק ל24 חודשים וכך תצתרך לשלם רק חלק קטן מאד מזה ככה אפשר להביא כל שחקן שרוצים לכמעט כל קבוצה זה בתיאורטי- עכשיו שניסיתי לעשות את זה הצלחתי באמת להביא שחקנים כמו ריקלמה ונדבד למנצסטר אבל זה לא הולך כמו בתכנון, הם תמיד עולים יותר אז השאלה היא כזאת: איך בדיוק הולך עניין התשלומים?? אם אני מציע לשחקן 100 מליון ל24 חודשים כמה אני משלם לו בעצם? איך זה הולך?

sok777

New member
לפי מה שאני יודע, זה נפרס לך

ל24 חודשים של תשלומים שווים. אין לי מושג איך זה בדמו. אבל זה לא עקרוני כי נניח יש לך 50 מיליון תקציב לרכש, והצעת על ריקלמה 30 מיליון ל24 חודשים ועל נדבד 20 מיליון ל24 חודשים זה ייגמר לך, ככה אני חושב. אפילו אם זה לא ייגמר, לקבוצות השניות יהיה אותם ישר.. כאילו, זה יכנס לרכש שלהם ישר [אם ההכנסות משחקנים הולכות לרכש].

a t i a s

New member
אבל פה הבעיה, לא הכל עובר אליהם

עובר רק חלק ואני מנסה למצוא דרך לחשב את זה ואני לא מוצא אם תנסה פעם תודיע לי זה לוקח 2 שניות, תציע הרבה כסף לשחקן חלש.

SiC

New member
לאחר מספר ניסיונות

ניסיתי להביא את הונטלאר לריאל. היה לי 12 מיליון בתקציב הרכש והצעתי עילו 11 מיליון בתשלום מיידי ועוד 50 מיליון ל24 תשלומים. אחרי שאייקס הסכימו והוא הסכים לחוזה הודיעו לי שההעברה נפלה כיוון שאין לי מספיק כסף בתקציב ההעברות

a t i a s

New member
כי הגזמת במלא עם התקציב שלך

לי היה 165 מליון שקל תקציב והצעתי 40 םלוס 335 מליון על נדבד והוא בא אליי תחלק ב24 ותראה שיש לך מספיק לחודש הראשון

אתה צריך שיהיה לך את הסכום המלא

כדי שלא תתחייב למשהו בלי כיסוי. הגיוני לא? תאר לך שכל קבוצה קטנה תציע 100 ב-24 תשלומים וברור שאין ולא יהיה לזה כיסוי

a t i a s

New member
אבל יש כיסוי, הוא פשוט לא ישולם

24 חודשים זה הרי 2 עונות, כלומר כפול דמי העברות ככה שזה מכסה את זה, כל הקטע זה שלא תצתרך לשלם את זה בכלל כי יש במשחק חצי עונה. לעשות את הקטע הזה כבר הצלחתי, שילמתי בסביבות ה400 מליון שקל על שחקן אחד ולאף קבוצה אין תקציב כזה. מה שאני מנסה להבין זה איך לחשב את זה אבל נראה לי שאני יוותר בסוף כי זה ממש מלוכלך. שאלה נוספת על המשחק: איפה יש חיפוש מהיר לשחקנים? ויש קבוצת בת בדמו? אני לא ראיתי... וגם איך אפשר לדבר עם שחקנים שלא שלי או להעיר הערות במשחק כמו שהיה כתוב שיהיה אפשר?? אולי זה יהיה רק במלא?

SiC

New member
יש את זה בדמו

קבוצות בת מופיעות תחת affiliate clubs במסך הקבוצה שלך. כדי לבקש קבוצת בת תלחץ על board room ---> request ושם תבחר לחפש feeder club דיבור עם שחקנים: תלחץ על שחקן ושם יהיה כפתור שנקרא player interaction מה הכוונה חיפוש מהיר לשחקנים?

a t i a s

New member
בכל מנג'ר היה עד עכשיו

player search quick search-שאתה רושם שם או מאיפה הוא בא

SiC

New member
ההממ

או שתלך ל player search--->filter--->customise--->name או שיש לך תיבה לבנה בסרגל הכלים, פשוט תרשום את השם ותלחץ אנטר...

למעלה