FM 2007 דמו שוחרר

dlml

New member
תודה רבה!

אני יוריד עכשיו. נו.. מישהו כבר הוריד/שיחק? איך?

ran81993

New member
אני כבר הורדתי ושיחקתי

די מאכזב ואין כמעט שינויים חוץ מאשר שכולם ירדו ברמות שלהם באמת התאכזבתי

SiC

New member
על מה אתה מדבר?

הגרפיקה השתפרה, התווספו מלא דברים שאתה יכול להגיד לשחקנים והרבה יותר מידע שאתה מקבל מהעוזרים שלך... התקשורת ממש מעורבת במשחק ואתה לא כל הזמן מקבל את אותם תגובות קבועות, הדלפות על העברות, סוכני שחקנים (הצעתי על בניון והסוכן שלו המליץ לי להציע לווסטהאם שחקן קישור או מגן כי הם מחפשים אחד כזה) וגם הנתונים יותר ריאליסטים עכשיו (לדוגמא בן חיים שכולם יודעים שהוא סוס יש strenght של 15- מה שאומר שאם יש מישהו עם 18 הוא ממש באדי בילדר) ועוד מלא מלא דברים חדשים ומגניבים... אני מאוהב!

ran81993

New member
הגזמת אבל אולי באמת לא שיחקתי מספיק

בשביל לראות אם המשחק יפה או לא או שפשוט ריאל מדריד קבוצה משעממת

SiC

New member
אני התחלתי עם ניוקאסל

וזה ממש כיף. אפילו בשיחות מוטבציה (לפני משחק, במחצית ובסוף משחק) הוסיפו מלא אפשרויות חדשות להגיד לשחקנים ואתה יכול לשלוח את העוזר מאמן לבדוק איך השחקנים הגיבו למה שאמרת... חזק!

dlml

New member
אני מקווה שאתה צודק.

ולא החבור שמעליך.. בכל מקרה אני ב93 אחוז עכשיו.. עוד מעט! מה שחשוב במשחק זה שיהיה מציאותי יותר מהכל ואם כמו שאתה אומר התווספו הרבה שינוים בתקשורת (בין שחקנים קבוצות או תקשורת בכלל) זה ממש וטב, כי זה מה שעושה את המשחק להכי מעניין ומגוון תאכלס. אני כמובן יפתח עם ליון עונה, או שאם יש את הליגה הטורקית, אז עם פנר

dlml

New member
טוב אז ככה:

לא כיף לשחק כי זה דמו.. דמו בא רק כדי להתרדם מהמשחק, והרשמים שלי הם: הרמה של השחקנים אכן ירדה, אבל זה רק לטובה, וגם אחרי שבוע שבועיים כבר יהיה אפשר להתרגל לרמת הציונים החדשים ולהבין ישר מי טוב ומי פחות. האופצויות במשחק עצמו נשארו אותו הדבר, כך נראה לפחות. האופציות המגניבות שחידשו ממש טובות, מערכת אימון וסקאוטינג חדשה ונחמדה, הקבוצת בת נראה נחמד, הדיבור עם שחקנים שלך ושל היריב זה טובף, אבל מה שאני הכי אהבתי, זה ששחקן וותיק יכול לתת טיפים לשחקן צעיר, ככה נתתי לווילטורד לעזור לבנזמה ושניהם שמחו לעזור ולהעזר אחד בשני. סה'כ, רישומים אמיתים מהמשחק יהיה אפשר לקבל רק אחרי איזה חודש של משחק בגירסא המלאה, אבל מטעימה ראשונה הוא נראה טוב.

dlml

New member
אבל אני חושב שזה בגלל

שזה קוויק גיימ ושאין הרבה נתונים והדטבייס קטן.

SiC

New member
נכון אבל

אתה עדיין יכול לראות שיש הבדל... גם כשהדטאביס היה קטן ב2006 היו עדיין לפעמים שהמחשב היה "נתקע" ומעבד נתונים למשך כמה דק' ועכשיו זה לא קורה בכלל... אבל באמת המבחן האמיתי יהיה במשחק המלא

sok777

New member
ואו! עשית לי חשק...!!

אבל לא בא לי דמו. מה שמבאס זה שכל שנה אני מת על המשחק וכשיוצא החדש אתה לא יודע אם להמשיך או לא..

נועם40

New member
רן המשחק אדיר!

לראות את הטקטיקה ושיהיה אפשר לכתוב על כל שחקן איזה שמירות לעשות נגדו זה אדיר, קבוצות בת מצויין למרות שלא הספקתי עדיין להתרשם מספיק מזה, איך שהשחקנים משחקים הרבה יותר מציאותי, דוח סקוואט מדהים!
המשחק יותר מהיר ולא מראים את המשחקים שזה לקח שעה.. אהבתי איך שהכסף משפיע על השחקים מה שלא כ"כ השפיע ב2006, אהבתי את כל המשחק. פשוט המשחק מדהים ומעל הציפיות שלי! אניכבר רוצה לשחק במלא! ורן לא הבנתי בדוק למה התאכזבת... כי המשחק מדהים!

Bad N Stuff

New member
שיחקתי דקה והתבאסתי

אנערף, ירד החשק אולי זה בגלל שרק בדקתי את הדברים החדשים ועוד לא שיחקתי משחק אחד.. אני לא רוצה להתחיל משחק עכשיו, כבר ממש נכנסתי למשירה שלי ב-FM06 עם ווסט האם ואני מחכה כבר שיגיע האדיטור לעדכן את ההרכב שלי ולהתחיל לשחק ברצינות.

שומו

New member
כבר הורדתי ושיחקתי.

יחסית למנג'ר הקודם בו שיחקתי, CM03\04, זה אגדה
.

שומו

New member
הדמו עושה לי בעיות.

בהתחלה כשנכנסתי ורציתי לטעון משחק או להתחיל אחד חדש כשלחצתי הוא יצא לי, ועכשיו כשאני לוחץ לאשר את השחקנים לאירופה הוא יוצא ומציג איזשהו חלון של בעיה.

Thierry Henry

New member
התאהבתי ../images/Emo99.gif

FM06 היה מבחינתי אחד המשחקים הכי לא ממכרים שיצאו. ניסיתי אבל לא הצלחתי להתמכר, הייתי משחק בו רק נגד בן דוד שלי ברשת וזה היה השימוש היחיד שלו. הדמו החדש נראה מבטיח. התוספות מאוד מעניינות, המשחק אומנם רץ מהר אבל זאת לא חוכמה גדולה . השינויים שעשו מועילים מאוד, המשחק התפתח איפה שהיה צריך. אני מאוד נהנתי, אבל כמו בכל דמו כשהוא נגמר זה היה מוקדם מידי
וסתם המלצה, אם מישהו רוצה להנות ממש שיקח את ווסטהאם. ואוו :|

למעלה