flufffest מישהו?

gs1234

New member
ניסית לשאול בפורום מטאל?

ב-Obscene Extreme אני רואה רק שתי להקות פאנק, צדיקות בסדום.

Fluff Fest נראה כמו פסטיבל שמקיאים בו, בגלל עודף בירה או בגלל שמקבלים בחילה מלהקות המטאל המחליאות שמופיעות בו.

קיצר, תנסה בפורום מטאל, לא פה.

deadully

New member
מה?!

זה נראה לך הגיוני? מה אתה מזיין את השכל?
זה מקום ממש טוב לחפש בו אנשים הלכו/הולכים לשם.
הרבה מהאנשים שקוראים את הפורום הזה היו בפסטיבלים האלה. אפילו אתה. בגל זה יש לך מה להגיד בנושא.
טוב נו. אני לא הלכתי אפעם. אבל זה לא שלא רציתי.

netkilleril

New member
מתוך 39 להקות 24 הם הארדקור פרופר...

והשאר סקרימו ואקספרמינטל.

IDNTFS

New member
יש שם כל מיני להקות שאני לא אוהב...

אבל אני רואה שגם Coke Bust שם, שהיא להקה מהירה וממש לא רעה מ-D.C. גם Brat Pack שם, שהם מהולנד (או שזה בלגיה?) ונשמעים כמו R.K.L. או NOFX של סוף שנות ה-80, רק קצת יותר מלודיים ומסודרים. Masakari הם להקה שנשמעת פחות או יותר כמו Wolfbrigade. אני לא בקטע הזה, אבל יש כאלה שכן. Wolf Down זו להקת הארדקור-פאנק עם זמרת שניגנו איתה בצרפת עם Instinct, הם לא רעים גם כן, רק צריכים לקצר טיפה את הזקנים שלהם (לא כולל הזמרת). Nine Eleven זו להקה שהיינו אמורים לנגן איתה גם כן, אבל ההופעה לא קרתה. בגדול, מי שיש לו שרוול של קעקועים עם אחד מהשלושה - מגילה, כוכב, או סנונית, צפוי להנות שם. אבל זה בטוח לא פסטיבל מטאל, ומוזר לי שאתה לוקח את זה ללב עד כדי כך ומגיב בצורה כזאת קיצונית נגד הארוע הזה.

מה שכן, "Pianos Become The Teeth" זה אחד השמות המגעילים ששמעתי ב-2012.

fentoozler

New member
we butter the brad with butter

שמעתי את זה ב2009
את השם כמובן, לא את הלהקה

שמישהו יתעלה על זה

IDNTFS

New member
"These Arms Have Hands".

מישהו שם לי דמו שלהם בתוך חבילה של טרייד ב-2009.

Served.

fentoozler

New member
כבר שכחתי את השם של הלהקה

עם הסולנית, שכל להקה עם סולנית בערב הזה עשו להם קאבר

איזה כיף לשכוח את זה!

אה שיט נזכרתי

ZOFEK

New member
היה פעם פלאייר

אם אתה לא רואה שום דבר פאנק בפסטיבלים כאלה אני אספר לך משהו

חבר טוב שלי שקורא וכותב פה פעם הכין פאלייר להופעות פאנק והיה בו את המשפט הבא

"הפאנק מת עכשיו תורך"

נשמע לי מתאים מאוד:)

נ.ב -אל תכתוב הודעת תגובה בקטע של "למה אתה פוגעני" או משהו כזה זה פשוט משפט שכל כך מתאים לך

gs1234

New member
חחחח

ולשם שינוי אני אתייחס ברצינות למה שכתבת.

כן, יש קשר בין להקות המטאל האלה לבין פאנק. חלקם שמעו הארדקור פאנק לפני שהקימו את הלהקה, וקיבלו מהם את ההשראה לעשות מוזיקה יותר רועשת ויותר מהירה ממה שעשו לפניהם, וזה סבבה. אולי הם גם יעשו בהופעה קאבר לשיר של Chronic Sick וילבשו חולצה של דיסצ'ארג'. ואלה שהולכים לפסטיבלים האלה הם בטח אחלה אנשים (אם הם לא ניאו נאצים) וזה כנראה לא פחות כיף מפסטיבלים של פאנק.

אבל... הגריינד והדת' והבלאק לוקחים את כל העסק לכיוון שאני לא מתחבר אליו. אם תיקח להקות פאנק רוק קלאסיות כמו Anti Nowhere League, Angelic Upstarts ולהקות הארדקור פאנק כמו Bad Brains, Poison Idea, Jerry's Kids, בכל השירים של הלהקות האלה אתה מזהה סאונד "רזה" יחסית של גיטרות פאנק, עם קצת מלודיה, ועם מילים שיש בהן סוג של מחאה. כל אלה הם דברים שאני אוהב במוזיקה. לעומת זאת, במטאל שנקרא "הארדקור" אין כמעט כלום מזה.

אז בסופו של דבר, זו שאלה של טעם. אתה לא צריך להיפגע מזה שאני לא מת על גריינדקור, דת' מטאל, בלאק מטאל ופוסט הארדקור, וגם לא להיות פוגעני בקשר לזה (אופס).

למעלה