flower kings

jordan rudes

New member
flower kings

יש בקרוב הופעה של פלאוור קינגס ליד הבית שלי ורציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על האלבום הכי טוב שלהם כדי להיכנס קצת למוזיקה שלהם לפני שאני הולך. ואיך קוראים לאלבום האחרון שלהם שממנו הם בטח ינגנו מספר קטעים? ועוד משהו מה אתם אומרים על הופעה אקוסטית של מריליון?

RamiSun

New member
רוץ לשתיהן

2 האלבומים האחרונים של הפלאוור Adam & Eve Unfold The Futuer אבל תנסה להוריד גם את Meet The Flower King זאת הופעה חיה מלפני שנתיים בערך. הופעה אקוסטית של מריליון, נשמע לי משהו סוף. אל תפספס. רוצה גם 2 אלבומים אחרונים? Marbles Anoraknophobia תהנה ותדווח.

Rudess

New member
Don't miss it

They will play instrumental songs from all their albums and their members's solo albums. They will play for sure the Retropolis theme so be ready!!!! I don't think they'll play something from Adam and Eve.

jordan rudes

New member
סבבה תודה, עוד המלצות?

ביררתי קצת מחירים ומסתבר שאני בקלות יכול ללכת לשניהם תודה

Rudess

New member
Yes

They play one song from Bodin's solo album: An Ordinary Night They'll play also one song from Stolt's solo album Hydrophonia, and also one song from Flower Power It's like 90 minutes show, you'd definitely enjoy. If you see Tomas Bodin, please send him my best regards.

epitaph

New member
בנוסף להמלצות של רמי...

למרות שבטח לא ינגנו משם יותר משיר אחד (וגם זה לא בטוח), כדאי לך לבדוק את האלבום Space Revolver שלהם, אלבום מעולה.

למעלה