Florida

maybemor

New member
Florida

יום טוב - יום רע. היום התחיל אררררר.... איך אני אשים את זה במילים... חרא :( בואו ונתחיל בטקס קשה אך מרגש לזיכרו של צנחן אהוב ב Space Center, Titusville (דרך אגב שלומי כולם כאן כולל פאטי מוסרים לך דש חם חם!) שמת בעקבות התקף לב ב DZ ואפרו נקבר ביראת כבוד תחת עץ טרי ורענן לקול אישתו ובני משפחתו בהספד חונק גרון. _________________________________________________> תמונה: עכשיו לא רק שזה מדפרס דיו גם היום נהרג GUS (זה שמו), צלם וידאו ועובד ותיק של דילנד שבגובה 1,000 רגל ותחת חופה תקינה לחלוטין פגש את הכנפים של טייס **** לחלוטין שלא היה סגור על הפיינל שלו ועשה מהחבר היקר משהוא שלא ראוי או מכובד להראות כאן בפורום. לחולים ניתן להתעדכן ב DZ נקודה קום אבל זה לא העניין. כולנו שומעים על תאונות ולעיתים גם מטריחים עצמנו באסוציאציות של תקלות אבל, שזה דופק לך ככה חזק בפנים ואתה מתמסר לכאב (שאגב היה בשפע לכולם והרבה ממנו) דברים נכנסים אט אט לפרופוציות והתסכול גואה. חברה זה הספורט הכי יפה בעולם אז בבקשה ממכם נא לשמור אותו ככה. יש אומרים שלעיתים זה אלוהים ולעיתים זה יד הגורל אבל אני מבקש אנה, צמצמו את הגורם האנושי למינימום דם וכאב. הבחירה היא בדיכם. תודה. דודי מ.

maybemor

New member
אדריאן ...

אני קורה לו "ליטוין" של המועדון :) המבנה האחרון של ה HD שלו כלל 63 צנחנים מחוברים. שעתיים לקח לי להתאושש מהוידיאו שראיתי

maybemor

New member
ואפרופו ליטוין תודה גבר גבר

על הדגש של חופשיות מוחלטת בידיים. עוד מישהו שומע את הדייטר?

maybemor

New member
טוב נוותר?

וגם אצלי יותר מ 4 בבוקר ויש לי COACHING מוזמנים ל 10 אז לילה טוב דוד הליקופטר :)
דודי מ. Florida

maybemor

New member
ועכשיו ליום הטוב... ../images/Emo152.gif

Space Center, Titusville, מקום שליו ומדהים, היכן שהמעבורות של נאס"א משוגרות לחלל ושנראה מלמעלה ככה:

maybemor

New member
KING AIR

15-16 אלף רגל בשש דקות. פשוט אושר (גם קפצתי WingSuit -)

maybemor

New member
שנתחיל ב FF?

...11 צניחות היום לא הולכות ברגל אז בואו נשרףו קצת תמונות אטמונאוטי ו HD עם זוג של 2,500 קפיצות.

maybemor

New member
למי שלא הבין...

בתמונה הקודמת עברתי לכמה שניות ל UP RIGHT תוך כדי האטמונאוט. אינעל שורלק זה יותר קשה מ WingSuits...

למעלה