floor plan

dburac

New member
floor plan

שלום חברים.
פעם ראשונה פורום :)

בהכשרתי אני איש שיווק (טרי), ומתכנן בעתיד הקרוב מאוד לפתח את העסק שלי לנקודת מכירה פיזית.
אז התחלתי להתעניין בפלאנוגרמות ותכנון חנות, החנות בתחום התינוקות, מיועדת למען מוצר בוטיק יחודי, ובנוסף שאר המוצרים לתינוקות, אבל כאמור הדגש יהיה על המוצר שלי.

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי לספרות מקצועית בנושא, קישורים,מגזינים, אתרים או כול דבר שיכול לעזור (לא חשוב לי עברית או אנגלית)

שוב תודה על העזרה :)

הי dburac, ברוך בואך
,

ראשית מאחל לך בהצלחה, בהחלט אתגר מרתק.
יש מידע רב ברשת בנושאים שאתה מתעניין במיוחד פלאנוגרמות (תכנון סידור המדף בחנות)., שזו תורה בפני עצמה ,עם חשיבות רבה בהצלחת המכירות והעסק.
אני מבין שיש לך כיום עסק באינטרנט, ואתה מנסה לפתח אותו לעסק פיזי (במקביל או במקום האינטרנט?), לא פירטת מספיק מהו "המוצר שלך" בתחום התינוקות, האם מבודל ומיוחד ממוצרים אחרים? מה היתרון היחסי שלך? מאוד ממליץ לך ללמוד את השוק שלך, החל מחנויות גדולות ורשתות כמו "שילב" , ועד חנויות נישה ובוטיק בתחום שלך.
אין ספק שתוכל להתרשם וללמוד המון מהדברים הטובים, ואולי גם מהחסרונות באותם נקודות מכירה, ותוכל להסיק מסקנות גם לגבי העסק שלך.
כאמור יד המון מידע באינטרנט ובספרות השיווק והמכירות בנושאים שרלבנטיים לך, איך לתכנן את העסק, סידור החנות והמדף (פלאנוגרמות),, מדיניות שיווק פרסום ויחס"צ, קידום בכלל, הכנת תוכנית שיווקית ועוד.יש כמובן קורסים רבים בנושאים הנ"ל, אולי כדאי לך להתעניין ולהירשם לקורס שכזה.
אתה מוזמן לפרט יותר גם לגבי העסק והמוצר הייחודי שלך, ולהוסיף לחתימה שלך פרטים לגבי העסק ועליך, לינק לאתר אינטרנט וכדומה.
שיהיה בהצלחה

למעלה