FLIGHT SIMULATOR 2002

deutsch

New member
FLIGHT SIMULATOR 2002

שלום מישהו יודע מה המחיר שך ה-PRO ? תודה

ofirgaon

New member
אופיר

נדמה לי ש379 או 359.. קניתי את זה בבאג לפני חודש וחצי..

deutsch

New member
ההבדל

יש עוד מבחר קטן של מטוסים,ואני חושב שגם יש תוכנה שמאפשרת בניית מטוסים. סה"כ ההבדל לא כל כך משמעותי. כל טוב...

רן בג

New member
מחיר ה"רגיל" בקנדה 210 ש"ח...

נסה לסדר שיביאו לך מכאן (אם ההפרש שווה לך).

dovgazit

New member
הבדלים בין רגיל ל- PRO

The Professional Edition also comes with more features and tools for the serious enthusiast. Two additional aircraft: the Mooney Bravo and the Raytheon (Beechcraft) King Air 350. Six additional detailed cities: Boston, Washington, DC, Seattle, Berlin, Tokyo, and Rome. Two high-resolution, extra-large IFR (Instrument Flight Rules) training/proficiency instrument panels Flight Dynamics Editor Instrument Panel Editor Expanded printed manual Samples of and a discount on a CD-ROM training package from Cessna Discount on FlightSafety International add-on products Discount on flight training videos from King Schools ממליץ בחום רב. אחלה גירסה.

pilot117

New member
100 ש"ח דרך חבר שלי...

אבל הם צרובים =( אבל עדיין שווה!

רן בג

New member
ישראל - ארץ של דיסק אחד. אני מציע

שאם אתה מחליט כבר לעשות משהו בניגוד לחוק למה לא פשוט לגנוב זאת..לא יעלה בכלל. ד.א. לקחת בשביל "צרוב" 100 ש"ח זו השחיטה האמיתית..מוסר של גנבים.

ilch

New member
עצה ובקשה

אם אני יכול להציע לך משהו אז , קנה את הסימולאטור (pro ) ואל תתקמצן מעבר כך חשוב על כך שכל שקל שאתה שם בזה נותן למפתחים עוד תמריץ להמשיך לפתח את הדור הבא , גם אם אתה חושב שאני מדבר שטויות רק חשוב על זה ומה על כל התשלום לבזק שיעלה לך החיבור לרשת על מנת להוריד מטוסים אני מניח שהוריך ישלמו , בכל אופן אתה תהנה מכל שקל שהשקעת , הסימולאטור ענק מעבר לכך אתה יכול לטוס ברשת דרך האתר של מיקרוסופט וכל מי שמשתמש בזה יכול להגיד לך שזה כבר מתקרב למציאות ( כמובן תלויי עם מי אתה טס ) מצטער אם בזבזי את זמנך.

Melitz

New member
צודק מאד ועוד משהו..... חלק ניכר מ הכנסות תעשיית ה"צרובים" ממומן ומממן את ידידינו בעזה לתעשיות הקאסמים ושאר ירקות,,,,עוד נימוק טוב מעבר לכל מה שנכתב

hassoni

New member
שאלה נוספת ...

כשמשחקים עם המקלדת כיצד מקנפגים כך שברגע שמפסיקים לחיצה במקלדת המטוס ישאר באותו המצב ולא יכנס ללופים או רולים ???

pilot117

New member
הנה האתר הכי זול שמצאתי בשביל YOKE

אתה יכול למצוא שם עוד הרבה דברים טובים......

Yoke

מומלץ בחום! לך על JOYSTICK מדגם SIDEWINDER של MICROSOFT עם FORCE FEEDBACK. התכונה של FORCE FEEDBACK גורמת לסטיק להפעיל כוח פנימי, שמדמה התנגדות של הגאים וגם למשל, בעת "ריצת ההמראה" חשים את חיספוס המסלול כרעידות בסטיק. בהחלט מוסיף לחוויה. בילוי נעים! דוד

למעלה