flight service coordinator

noga03

New member
flight service coordinator

היי , אני חייבת את עזרתכם הכרתי מישהו לפני 3 שנים איכשהו הקשר התנתק וחזרנו להיות בקשר הוא היה אז בזמנו דייל בחברת אינטרקונטינטל (אמרקאי) ואיכשהו חידשנו את הקשר הוא טועם שהוא טייס. בכרטיס ביקור שלו רשום flight service coordinator מישהו יודע מה הפירוש מתאם שירות טיסות ? האם טייס יכול להיכלל בקטגוריה זו ..האם יש דרך נוספת לבדוק אם הוא טייס או דייל לא אכפת לי שיהיה גם מנקה אבל אני שונאת שקרים ויש לי הרגשה כזו אז שאמרתי לו שיראה לי שהוא טייס כרטיס הוא הראה לי כרטיס שהיה רשום כאילו בצורת דרגות 2. היה כתוב דייל וב1 - צוות - רשיון מס'.... מצד אחד לדייל בארהב אין רשיון נכון? אבל אולי למתאם כן?? אני מבולבלת למישהו שמבין יותר בעניין יש עצות בשבילי או קצת יותר כיווני דרך שיכול לתת לי כדי לאמת את העניין

טיפ_טיפ

New member
קצת חיפשתי בגוגל

ומצאתי עבורך את זה (תקראי את ההודעה האחרונה ב-thread) במילים אחרות ....flight service coordinator זה סוג של דייל בכיר יותר או פחות. ויתקנו אותי הדיילים שבסביבה. לא נראה לי שבאלעל יש דבר כזה.

בהווה

New member
מתאם שרות בטיסה, יכול להיות...

דייל או פרסר, מכבסת המילים האמריקאית במיטבה...אבל גם דייל צריך "רשיון", לנו יש ממנהל התעופה האזרחית וגם הסמכת חרום על כל סוג מטוס. התעודה דומה בעליל לזו של הטייסים וצריך לקרוא את הטקסט. דבר אחד בטוח. טייס (PILOT, CAPTAIN או F\O) הוא לא.

noga03

New member
תודה רבה על כל המאמצים...

אני מעריכה את זה מאוד

למעלה