Flatound Guitar Strings

• פותח הנושא OBZ
  • פורסם בתאריך

OBZ

New member
Flatound Guitar Strings

קניתי סט מיתרי פלאט של פנדר מס` 11 לגיטרה אמרו לי פנדר חרא בכל מקרה אני דיי מרוצה עכשיו חיפשתי מיתרי פלאט של חברות אחרות כמו למשל "דאדריו" אין בכלל פלאט במרום בכלי-זמר יש פלאט רק של פנדר בחלילית אמרו שאף פעם לא היה ולא יהיה להם פלאט מישהו?!?!?

פנדר ממש לא חרא

הבעיה היא שיש אנשים שלא מבינים והם ישר אומרים פנדר ואומרים חרא (שיעול סניור ברווז שיעול)

OBZ

New member
אבל בכל זאת

אני רוצה לנסות חברות אחרות כדי לבדוק! איפה יש?!

תאמת...

לא חושב שיש כאלה הרבה בארץ, פשוט אין ביקוש... ואני קונה את כל המיתרים שלי (אני קונה כמה סטים טובים בכל פעם) מMUSIC123

תזמין של איירן בל

מניסיון התקנתי שלשום כאלה על פנדר והם מרגישים ממש שונה מהדרריו האלה ששמת י בפעם הקודמת

OBZ

New member
היום קניתי בגיטר-כל

סט פלאט של D´AQUISTO מישהו ניסה אותם??

לא ניסיתי

אבל אני ממליץ לך לנגן שבועיים עם הפנדר ואז להחליף ואז תראה מה נוח לך. איירין בול הכי נוחים אם אתה שואל אותי.

אוקי

בוא נגיד ככה יתכן וקצת הגזמתי כי מאז ומתמיד לא אהבתי פנדר פנדר זה בהחלט לא מה שהיה פעם וכמו שאמרתי הצליל הנקי זה הפלוס היחידי שלה לדעתי שאישית אני אוהב אותו וזהו פה מסתיים מה שאני אוהב בפנדר אני מעדיף חברות אחרות ולדעתי זה מוגזם לקחת 1200 דולר על גיטרה שלא שינו בה שומדבר במשך איזה 40 שנה והיום יש חברות רבות שהרבה יותר טובות מהן עם יותר מה להציע מבחינת צליל וטכנולוגיה קאפיש?

OBZ

New member
איפה אפשר להשיג סט פלט של ארני בול?

כי אני רוצה רק פלט ולא מצאתי בשום חנות פלט של ארני בול איפה?

תנסה בMUSIC CENTER

אבל שוב, אם יש לך כרטיס אשראי אז אתה יכול להזמין מMUSIC123 הרבה חבילות של מיתרים מכל מיני סוגים ואז נגמר הסיפור. הרווח יוצא אם אתה מזמין מעל 5 חבילות מיתרים.

למעלה