FlateDecode...מישהו יודע???

shanor

New member
FlateDecode...מישהו יודע???

אני יודע שזה קצת OFF TOPIC אבל היות וזה ברמה כל שהיא (קלושה אבל קיימת) נוגע לאבטחה, והיות ובשום מקום אחר לא ממש יודעים איך לאכול את השאלה הזו ננסה כאן... אני צריך להבין איך פותחים מידע שנדחס בשיטה של FlateDecode. כבר קראתי את RFC1950,1951, ואת כל המסמכים הטכניים הקשורים של ADOBE, אבל עדיין לא מוצא את עצמי בקטע... איך מהדבר הבא:
X…-Æ1 €@À~_±/ÈmrÈA{!o°,ü£…L3ÖBÛEgp·Ì¤>S¦ÞƒcJ`ݘåK]Ø ^¡õ​
(יש לי גם את הערכים ההקסדצימליים של הג´יבריש הזה אם מישהו מעוניין) מוציאים את העץ (של הופמן) את מספר הפעמים שהתו (CHARACTER) חוזר על עצמו ואת התו עצמו??? ואחר כך איך מחברים הכל כדי לשחזר את המידע המקורי שהיה שם??? אין לי צורך בפיענוח הקוד עצמו ששמתי כאן, זו רק דוגמה, אני צריך הסבר מסויים... כי אני כנראה מפספס משהו בכל הקטע הזה.... כל עזרה תתקבל בברכה. שנאור.

לינק

New member
מידע נדחס לפי קוד מסויים

אם תראה את המידע המקודד ברור שתראה ג´יבריש, כי "איך אפשר לקרוא את זה".מה שמהותי זה לא הסימנים, אלא שרשרת הביטים של 0 ו1 שמרכיבה אותם ושהפענוח שלה נותן המידע של מה להציג. אם אתה ממש רוצה לדעת מה הקוד, אני לא יכול לעזור לך בזה.

shanor

New member
זה בדיוק העיניין.

לדעת את זה שהקוד נדחס לתוך מה שבסופו של דבר נראה כמו ג´יבריש, זה ברור... מה שאני מחפש זה בעצם את הקוד שפותח אותו חזרה למידע לא דחוס. מישהו?

למעלה