לא נורא, העיקר שהצלחת
מ מקס6 New member 6/11/07 #10 הסדר ,,,,,, כחול וצהוב בצדדים וירוק למטה ליידי יש את הכרטיס האדום מתחת לארונית יש לך מושג איך משיגים אותו?
הסדר ,,,,,, כחול וצהוב בצדדים וירוק למטה ליידי יש את הכרטיס האדום מתחת לארונית יש לך מושג איך משיגים אותו?
L Lady in red2 New member 6/11/07 #14 זה פשוט נותן לי סימן של V מתחת לאומגה אמור לקרות משהו? אם יש לך פטיש, תשתמש בו על התמונה ותקבל מלקחת (pliers). עכשיו תשתמש בה עם הטבעת שמחברת את הניירות שיש לך ותקבל חוט מתכתי. עם החוט אפשר להוציא את הכרטיס, אותו אפשר להכניס ל-PDA.
זה פשוט נותן לי סימן של V מתחת לאומגה אמור לקרות משהו? אם יש לך פטיש, תשתמש בו על התמונה ותקבל מלקחת (pliers). עכשיו תשתמש בה עם הטבעת שמחברת את הניירות שיש לך ותקבל חוט מתכתי. עם החוט אפשר להוציא את הכרטיס, אותו אפשר להכניס ל-PDA.
L Lady in red2 New member 6/11/07 #18 אלה שליד הדלת? הם מאפשרים לחבר את ה-PDA לשקע שמשמאל לדלת. אבל אין לי מושג עדיין מה לגבי המכשיר במגירה השנייה...
אלה שליד הדלת? הם מאפשרים לחבר את ה-PDA לשקע שמשמאל לדלת. אבל אין לי מושג עדיין מה לגבי המכשיר במגירה השנייה...
S Sweet Fantasy New member 6/11/07 #19 את זה אני יודעת אבל יותר מוקדם הם הפעילו את המכשיר שליד הדלת ועכשיו הם כבר לא, בקשר לזה שמגירה גם לי אין מושג אני מניחה שיש קשר.
את זה אני יודעת אבל יותר מוקדם הם הפעילו את המכשיר שליד הדלת ועכשיו הם כבר לא, בקשר לזה שמגירה גם לי אין מושג אני מניחה שיש קשר.
מ מקס6 New member 6/11/07 #20 בשורה העליונה של ה-pda שמקליקים עליה אז יש את כל הקודים שצריך לחבר ישנו את החץ השחור ,היכן הוא? צריך את הקוד
בשורה העליונה של ה-pda שמקליקים עליה אז יש את כל הקודים שצריך לחבר ישנו את החץ השחור ,היכן הוא? צריך את הקוד
S Sweet Fantasy New member 6/11/07 #21 החץ השחור הוא ../images/Emo58.gif החוט של הPDA הקוד הוא - 458 (ככה אצלי לפחות)