אה, ו- מעליי כמובן
מ מקס6 New member 6/11/07 #31 יצאתייייייייי כנסו,,,,,,,,,,, אחרי שחיברתם את הpda הכניסו את הכרטיס האדום הסתכלו על המספר ,תוציאו את האדום ותכניסו את הכחול עכשיו לחבר את כל המספרים ואתם בחוץץץ תודה ליידי על העזרה
יצאתייייייייי כנסו,,,,,,,,,,, אחרי שחיברתם את הpda הכניסו את הכרטיס האדום הסתכלו על המספר ,תוציאו את האדום ותכניסו את הכחול עכשיו לחבר את כל המספרים ואתם בחוץץץ תודה ליידי על העזרה
מ מקס6 New member 6/11/07 #35 ליידי המס' שעל הכרטיס האדום אל תתיחסי אליו המס' הוא מה שאת מקבלת ב-pda ואז את מחברת
L Lady in red2 New member 6/11/07 #36 אני יודעת, ועשיתי גם את מה ששרונית אמרה לא עוזר רק יש לי צליל אישור.
3 3 שרונית New member 6/11/07 #37 ליידי חשפת את כל הקודים?? תעשי סיבוב תבדקישכל הקודים חשופים, זה שעל הקער, זה במגירה, אח"כ תכניסי את הקוד של האדום,ואז את הקוד שלך (תבדקי אולי טעית) זה חייב לעבוד
ליידי חשפת את כל הקודים?? תעשי סיבוב תבדקישכל הקודים חשופים, זה שעל הקער, זה במגירה, אח"כ תכניסי את הקוד של האדום,ואז את הקוד שלך (תבדקי אולי טעית) זה חייב לעבוד
L Lady in red2 New member 7/11/07 #38 תודה לכולם על העזרה - יצאתי! הבעיה הייתה שבגלל שהתעסקתי עם המכשיר במגירה, השארתי בתוכו את הפיוזים במקום להשאיר אותם בפאנל ליד הדלת.
תודה לכולם על העזרה - יצאתי! הבעיה הייתה שבגלל שהתעסקתי עם המכשיר במגירה, השארתי בתוכו את הפיוזים במקום להשאיר אותם בפאנל ליד הדלת.
S Sweet Fantasy New member 7/11/07 #40 אני עדיין לא מצליחה, הכל במקום מעצבן, היה לי הכל לפני כולם ואני יוצאת אחרונה
L Lady in red2 New member 7/11/07 #46 מוזר... אני לא מצליחה לחשוב על משהו נוסף ../images/Emo4.gif אולי את מקישה את הקוד כשהכרטיס האדום בפנים, ולא הכחול?
מוזר... אני לא מצליחה לחשוב על משהו נוסף ../images/Emo4.gif אולי את מקישה את הקוד כשהכרטיס האדום בפנים, ולא הכחול?
S Sweet Fantasy New member 7/11/07 #47 ניסיתי הכל, כשהחול בפנים כשהאדום וגם כלום למה שרונית התכוונה, קוד כחול קוד אדום? הקוד האחרון הוא הקוד היחיד שקיים לא?
ניסיתי הכל, כשהחול בפנים כשהאדום וגם כלום למה שרונית התכוונה, קוד כחול קוד אדום? הקוד האחרון הוא הקוד היחיד שקיים לא?
S Sweet Fantasy New member 7/11/07 #48 רק לציין שהמנורה הירוקה במכשיר ליד הדלת לא עובדת אצלי בכלל, בהתחלה עבדה ואז בהמשך אחרי שמצאתי את הקוד הפסיקה, גם אני התעסקתי עם הקופס' הזו במגירה, יש קשר?
רק לציין שהמנורה הירוקה במכשיר ליד הדלת לא עובדת אצלי בכלל, בהתחלה עבדה ואז בהמשך אחרי שמצאתי את הקוד הפסיקה, גם אני התעסקתי עם הקופס' הזו במגירה, יש קשר?
L Lady in red2 New member 7/11/07 #49 אחרי שהתעסקת עם הקופסה במגירה החזרת את הפיוזים באותו סדר שהם היו אמורים להיות לפאנל ליד הדלת? זה אמור להדליק בחזרה את הנורה הירוקה.
אחרי שהתעסקת עם הקופסה במגירה החזרת את הפיוזים באותו סדר שהם היו אמורים להיות לפאנל ליד הדלת? זה אמור להדליק בחזרה את הנורה הירוקה.
S Sweet Fantasy New member 7/11/07 #51 אויש הצלחתי אני כזו מטומטמת, יכלתי לצאת מזמן, הירוק והאדום לא היו במקום ( ) טוב נו יצאתי, אבל נהרס כל הכיף חשבתי לשם שינוי שאהיה בין הראשונים שאצא
אויש הצלחתי אני כזו מטומטמת, יכלתי לצאת מזמן, הירוק והאדום לא היו במקום ( ) טוב נו יצאתי, אבל נהרס כל הכיף חשבתי לשם שינוי שאהיה בין הראשונים שאצא
S Sweet Fantasy New member 7/11/07 #54 אם זה לא היה קל אני מרגישה טוב עם עצמי כי הלך לי מעולה, נעזרתי בליידי עם החוט וזהו.. וכמובן נתקעתי בדלת בגלל טעות מטומטמת, לא נורא, היה כיף, אוהבת תסגנון של המשחקים האלה. את הגרפיקה והכל.. תודה לכולם
אם זה לא היה קל אני מרגישה טוב עם עצמי כי הלך לי מעולה, נעזרתי בליידי עם החוט וזהו.. וכמובן נתקעתי בדלת בגלל טעות מטומטמת, לא נורא, היה כיף, אוהבת תסגנון של המשחקים האלה. את הגרפיקה והכל.. תודה לכולם