flash vs html5

מתכNET

New member
ואתה כנראה לא מבין מספיק בתכנות!

1.לא דיברתי על ביצועים. 2.אתה טועה כשאתה אומר שהקוד עובר אותן צינורות זה פשוט לא נכון העובדה ששאלתי פה אלה בפורום לגבי משחקים לא מעידה שאתה או מי מחברייך החובבנים יכולים ללמד אותי דבר וחצי דבר על תכנות

Yotam Noy

New member
בדרך כלל דיוני תכנות משעממים אותי למוות,

אבל הפעם אני עוקב בשקיקה, מחכה בדיוק לתגובה כזאת! ראיתי את זה בא מקילומטר... חזק ואמץ ואל תירא! תראה לחובבנים האלה שפיתחו מלא משחקים מגניבים מאיפה משתין הדג שנכתב בC++! כי אני בטוח שאם הוא משתין בג'אווהסקריפט או C# הפיפי שלו פחות צהוב! ואם הוא ישתין בBOO, יהיה פיפי סגול, שזה בכלל מגניב! ואני באמת לא מבין כמעט כלום בתכנות!

De-Panther

New member
אני אשמח אם תתן יותר פרוט במקום רק להגיד שאני

טועה. 1. אם לא דיברת על ביצועים, אז על מה דיברת? 2. לפי מה שאני יודע, לפחות ביוניטי, ביססו את הג'אווהסקריפט על הסביבה של מונו עצמה. הקוד לא עובר דרך צינור נוסף כדי להתקמפל לקוד של מונו, והוא לא מתורגם לסישארפ כדי לרוץ. הוא ישר עובר דרך מנגנון הקימפול של מונו, כמו סישארפ. לגבי סביבות אחרות? כל אחת והשטיקים שלה. אני אשמח אם תעיר את עיניי.

מתכNET

New member
אתה יכול לקמפל קוד של JS על מנת לבדוק

טעויות,למשל בסוגי פרמטרים?

CapiRight

New member
אתה יכול לקמפל קוד של C++

הכל יעבוד כרגיל ואז תקבל דליפת זיכרון. נו אז מה אתה בא להוכיח? לכל סביבה ושפה יש את השטיקים שלה. מתחיל להריח כמו טרול... STAY AWAY FROM DA VOODOO

CapiRight

New member
אתה צודק. אני איש קטן וחסר מושג

אז המסקנות שאני לוקח מהדיון המרתק הזה: JS לא ואלידי למשחקים HTML5 לא יתפוס משחקים כותבים ב C++ או שלא כותבים בכלל הבעיה של JS שאין בדיקת משתנים בזמן קימפול כל המנועים שמשתמשים בסקריפטינג זה חארטה עם כמות הידע שאתה צברת לעומת האחרים פה זה פשוט פשע לא לשתף אותנו. בוא נקבע מקום ותעביר לנו איזה יום עיון. אני מוכן להביא פופקורן

De-Panther

New member
תלוי באיזה פלטפורמה. ביוניטי אם אתה מנסה לשים

ערך מסוג מסוים במשתנה מסוג אחר, הוא יודיע לך על שגיאה. אם זה טקסטורה בתוך סטרינג, אם זה סטרינג בתוך אינטג'ר, וכו' וכו'. (במידה והבנתי נכון את השאלה שלך) בנוסף, יש ביוניטי אפשרות לחייב את המתכנת לכתוב קוד נכון, ע"י תג בראש הקובץ, כך שלמשל הוא יהיה חייב להצהיר על כל משתנה ולהגדיר את הסוג שלו. אבל זה מה שיגרום למשחק להיות יותר טוב או פחות טוב? זה מה שיגרום להטמל5 להצליח או לא להצליח?

kuller

New member
הHTML5 עוד לא שם

לתכנן משחק עם HTML זה מזכיר מאוד פיתוח עם AS1 לדעתי החיבור עם גרפיקאים ומעצבים יותר קל בפלאש מה שגם HTML5 מתנהג בצורה שונה באופו קיצוני בכל דפדפן באדובי גם עובדים על המון כלים שיהפכו את פלאש ליותר מתאים למשחקים ובראושם ה"MOLLHILL" שיאפשר ניצול מעבדים וחומרה יותר טוב. אם הHTML5 ינצח את הפלאש זה לא יקרה בקרוב ולא יקרה ללא קרב.

erezor

New member
נכון

והסיבה לכך שהוא מתנהג שונה היא שתהליך התקינה עדיין לא הסתיים. ייקח עוד זמן עד שhtml5 יהפוך לסטנדרט, ועד אז אני בטוח שאדובי יעמידו תחרות ראוייה

מתכNET

New member
כבר סיימו את תהליך התקינה של HTML 4 ו

CSS2?!? צריך להבין שבתקינה יש גם מגבלה! אי אפשר להוציא עדכונים לטכנולוגיות חדשות.

garfiled22

New member
מה יהיה עם משחקים שדורשים TCP?

היתרון הגדול של פלאש הוא שניתן להתחבר לשרתים מרוחקים שעובדים TCO ולא HTTP מה שלא ניתן לבצע בדפדפן, בעיקר משחקי MMO ב - REALTIME בנוגע לשאר המשחקים, כמו פארם-וויל ואחרים - נראה לי שיקח זמן עד שיהיה נוח לפתח על HTML 5 את כל הסביבה כמו בפלאש..

למעלה