Flash Linker

• פותח הנושא ET2k
  • פורסם בתאריך

ET2k

New member
Flash Linker

פלאש לינקר הוא (אני חושב שהרוב יודעים), קלטת עם כתיבה חוזרת לGBA. קודם כל, אני יודע שהמון אנשים בטח יקפצו עלי , אבל מדברים פה על ציפים לPS2 וקריאת צרובים כל הזמן... המכשיר עצמו חוקי , השימוש בו יכול להיות לא חוקי (אם אני מוריד אמולטור לנינטדו 8 ביט כדי לשחק מגה מן 3,זה חוקי ,חוץ מהמגה מן כמובן :) ). בכל מקרה,רציתי לדעת אם אפשר להשיג את המכשיר בארץ,או במקום כולשהוא באנגליה/אירופה (הולנד למעשה, אבל אני בספק) ... אני פשוט קצת מפחד להתעסק עם לינג סנג.. כרטיסי אשראי... לא יודע... (האמת שאלו ההורים שלי, ובינתיים עוד לא הוצאתי כרטיס אשראי, למרות שאני יכול) מישהוא מבין , או יכול לעזור?

PS2forGBAdvance

New member
יש לי את הלינקר

עם הכרטיס של ה256 mb הקיבולת של הכרטיס היא לא כמו שאתה חושב הרומים שאתה מעתיק לכרטיס הופכים לרומים של 40-MB80 כך שבכרטיס כמו שלי אתה יכול להעתיק עד כחמישה משחקים פחות או יותר אין את המכשיר בארץ תאמין לי חיפשתי הדרך היחידה היא להזמין אותו מחו"ל או פשוט לבקש אותו ממישהו שטס לאנגליה או ארה"ב מכשיר לינקר עם כרטיס 256 יעלה לך בסביבות ה-180$ בהזמנה מחו"ל אני לא יודע בקשר למכס בארץ חוץ מזה הלינקר הוא המצאה מדהימה חוץ ממשחקים להורדה אתה יכול ליצור גם משלך באמצעות תוכנות או לעשות רומים של מצגת תמונות או וידאו באיכות סבירה בהחלט אם יש לך עוד שאלות שלח לי אימייל או פרסם בפורום

ET2k

New member
זהו,אני טס לאנגליה

ולכן שאלתי אם יש חנויות שמוכרות את המכשיר... אני יודע שנינטנדו כמובן תחרים כל חנות שתמכור את זה, ולכן רציתי לדעת אולי בשכונות של כל מיני מהגרים יהיה את זה... (לפי מה שהבנתי הם מוכרים כל מיני דברים מוזרים כמו ביצים של שור אפילו :) )

PS2forGBAdvance

New member
אנגליה אני לא יודע

קניתי את שלי בארה"ב לא צריכה להיות שום בעיה להשיג את המכשיר באנגליה מאחר וזו מעצמה במשחקי וידאו וצעצועים נלווים שמע לעצתי ותקנה את הכרטיס של ה-500 MB תוסיף את כמה שתצטרך להוסיף, זו השקעה...

ET2k

New member
באיזו סוג חנות?

הרי זה די ברור (כמו שכבר אמרתי),שב toys r us או חנויות שמוכרות משחקים מורשים (לא מיובאים), לא יהיה את זה.

למעלה