Five months

אין עוד חוזה

מלחמה כרגע נראית יותר סבירה. או חרם.
הם לא אומרים אפילו איפה (אצטדיון כלשהו? אני מקווה שלא).
אקנה כרטיס אם שוקי ווייס (אני מניחה שזה הוא) יבטיח החזר אם זה יבוטל.
ת'כלס, אני עוד מחכה לניל יאנג, מלפני שנתיים.

tzvika321

New member
יש שמועות על שיריון הפארק

וברוס אכן יוצא לטור אירופאי
אני חושב שהמועמד היחידי להפקה כזו הוא שוקי וייס, ולזכותו יאמר שהוא כבר ספג ביטולים כואבים (מי אמר ניל יאנג?) והחזיר את הכסף.

וכעת למציאות-יש שמועות, ושמועות מהסוג הזה רצות כל פעם שברוס יוצא לטור עולמי, וזה קורה בתדירות די גבוהה בשנים האחרונות.בפרקטיקה, מי שרצה לראות אותו נסע לאירופה.

מצד שלישי, אם אכן ברוס יחתום על חוזה, לא נראה לי שהוא יתקפל אח"כ בגלל ווטרס או מישהו אחר. כדי לבטל הופעה כזו, תצטרך להיות פה באמת מלחמה (מי אמר ניל יאנג?)

ווטרס איננו כוחות כאן

לברוס, כמו לפול מקרטני, אלטון ואחרים, יש מספיק מניות משל עצמו והוא לא צריך להתקפל.
&nbsp
הכי נחמד: אם הוא יתאם עם בריאן ווילסון. אז נזכה לסוכריה.
&nbsp
מה יקרה קודם? ההתרוששות שלי, כמובן, מרוב קנייות כרטיסים.
&nbsp
&nbsp

tzvika321

New member
ווטרס בוודאי לא פקטור בנושא

אבל מעניין שבדף הפייסבוק של ברוס כבר התחילו חפירות של תומכי BDS
זו יכולה להיות גם דרך להערכת פופולריות של אמנים:
אדריאן בילו - לא ראיתי שום דבר, למרות שהוא סיפר בראיון שהיו איליו פנית להחרמה
בריאן וילסון - יש קצת פוסטים
טיים אימפלה - יותר מוילסון
ברוס - בסה"כ שמועות, אין מכירת כרטיסים, אין תאריך, וכמות של חפירות. לא רוצה לחשוב איזו מהומת אלהים תתרחש אם הוא יכריז על הופעה.

גם אצל דונובן היו פוסטים של אנשים

שביקשו ממנו לא להופיע כאן. לא יודעת אם מדובר באנשים מאורגנים. ולאחר ביטול ההופעה שלו היו גם פוסטים של טרחנים שהאשימו אותו בכניעה ל-BDS, לחמאס, ומי לא.
&nbsp
צריך גם לקחת דברים בפרופורציה: אמנים מבטלים/חוששים, רק כשיש איומים קונקרטיים מצד גורמים פרו-פלסטיניים, בפגיעה פיזית בהם - לא שום סיבה אחרת. רובם לא מודים שזו הסיבה, או שההנהלה שלהם מסרבת לומר, פן יבולע להם.

ב"הארץ" מאשימים את "פרוגסטייג'" במכת הביטולים האחרונה

tzvika321

New member
זה איום ונורא

וכמו שמזרחי מהבארבי אומר, זו פגיעה קשה בכל השוק.
אם מייקל ג'ירה מחליט שנשבר לו והוא לא מגיע יותר לארץ להופעות כי לא שילמו על הופעה (שאני יכול להעיד שהייתה נפלאה), אז כל הקהל שלו מפסיד. זה כבר מעבר לסכסוך בין חברת הפקה לאמן, זו כבר שיטת פעולה.
אם כולם יתחילו לחשוש לקנות כרטיסים מראש גם מחברות הפקה אחרות, בכלל המצב יתדרדר.

giloni

New member
השמנתי כרטיסים ל Curved Air

קיבלתי מהם מייל, שלושה ימים לפני המופע, שהמופע בוטל בגלל חוסר היענות של הקהל. רק 34 רכשו כרטיסים! האמת שזה מעליב את הלהקה יותר מאשר את אוהדיה, אבל מה שמטריד אותי זה שלמרות שהבטיחו שהכסף יוחזר, עברו שבועיים ודבר לא קרה....

tzvika321

New member
לגבי ההופעה של דה פול

באתר של הלהקה הופיעה כבר מזמן הודעה על דחייה למרץ (ללא פירוט סיבה)
באתר של פרוגסטייג' המשיכו למכור כרטיסים למועד המקורי
לא הייתה על כך שום הודעה לא באתר ולא בדף הפייסבוק
לא פלא שאם אחליט ללכת להופעה, המקסימום שאהיה מוכן לעשות הוא להגיע לאולם באותו ערב ולקנות כרטיס.

RIDE TO LIVE

New member
הופעות ? תשמעו לי, תעשו את מה שאני עושה

לא רואה הופעות בארץ בשנים האחרונות. חוץ מהבראבי כמובן, המקום האהוב עלי. בבארבי אני רואה והמון.אחלה סאונד, מחירי כרטיסים סבירים פלוס והכי חשוב אתה קרוב קרוב לבמה. מקום קטן - מאורת רוק כמו שצריך.
הופעות של אמנים גדולים בארץ לא משתלם לראות. ראשית, אתה לא בטוח שתראה בכלל .... עם כל הביטולים האחרונים. שנית, אין בארץ מקום ראוי למופע רוק גדול, לרוב חרא סאונד והכי מעצבן מחירים מטורפים ואם אתה רוצה לראות ולשמוע קרוב לבמה זה כבר מגיע לכמה אלפיי ש"ח. אחרי הטראומה בהופעה של דפש מוד באצטדיון רמת גן
אני כמעט ולא רואה בארץ מופעים גדולים.
מה הפתרון ? הופעות בחו"ל. היום הרבה יותר פשוט. קל להזמין באמצעות הרשת, עלות הטיסות זה גם מה שלא היה פעם ויש אחלה דילים. שלא לדבר על עלות הכרטיסים להופעה, סביר פלוס פלוס והכי חשוב באמת הכי חשוב, רואים ושומעים כמו שצריך לראות ולשמוע ולא באצטדיון רמת גן למשל, שכל קשר בין סאונד למקום הוא מקרי ביותר

tzvika321

New member
גם לקנות מילקי בארץ לא משתלם, עדיף לטוס לברלין ולחגוג על כמה

גביעים.
בשורה התחתונה, לפעמים צריכים להתרכז בחיים עצמם, ואם מחשבים אזי עדיין כרטיס יקר בפארק זול יותר מנסיעה לחו"ל להופעה.

RIDE TO LIVE

New member
בשורה התחתונה יש הבדל ענק בין אצטדיון רמת גן לזיגו דום למשל

זה לא רק עניין של מחירי הכרטיסים.
אגב, אני לא בטוח בנוגע ליותר זול. כרטיס יקר בפארק של אומן גדול יכול להגיע גם ל2000 ש"ח, אפשר לטוס לאירופה ולחזור למחרת היום כולל כרטיס להופעה , ה לא יותר מ2000 שח בדיל הנכון.

למעלה