fisting ראיתי באתרים תמונות של פיסטינג מדליק אותי מאוד היש מישהי שרוצה לדבר עלזה?
G gadi42 New member 17/6/04 #1 fisting ראיתי באתרים תמונות של פיסטינג מדליק אותי מאוד היש מישהי שרוצה לדבר עלזה?
ה ה מ כ ש פ ה New member 17/6/04 #2 כן אני)) זו דרך מצויינת להגיע לאורגזמה)) רק שלשלום הגעתי לשם ככה)
Z Z o d i a c New member 18/6/04 #3 קצת לפני שאתה מדבר על זה והס מלהזכיר מתנסה בזה (מכשיפה תכף נעבור אליך לשמוע פרטים מלאים) יש מאמר בפורום שעוסק בזה. שווה קריאה.
קצת לפני שאתה מדבר על זה והס מלהזכיר מתנסה בזה (מכשיפה תכף נעבור אליך לשמוע פרטים מלאים) יש מאמר בפורום שעוסק בזה. שווה קריאה.
נ נוגע בנשמה New member 21/6/04 #4 המאמר הוא אוסף של טיפים ותו לא. חוצמזה, הוא יותר מכוון לפיסטינג אנאלי, וכמו שאני קורא את הבחור, יש סיכוי שהוא מתכוון לפיסטינג ואגינלי. כחובב פיסטינג, מתישהו כתבתי מאמר בנושא, אני חושב שזה היה בפורום סקס - אם יש עניין - אעלה לינק.
המאמר הוא אוסף של טיפים ותו לא. חוצמזה, הוא יותר מכוון לפיסטינג אנאלי, וכמו שאני קורא את הבחור, יש סיכוי שהוא מתכוון לפיסטינג ואגינלי. כחובב פיסטינג, מתישהו כתבתי מאמר בנושא, אני חושב שזה היה בפורום סקס - אם יש עניין - אעלה לינק.