first time here, and im impressed |

j u l i e N

New member
first time here, and im impressed |

loved your forum, you guys are true a.m fans. keep it up, its great reading everything- interapations, opinions, and all about the queen of pain and heartbreak/relationship analysis p.s. sorry, no hebrew on this computer .

Rוית

New member
אלוהה~!

את מוזמנת לספר על עצמך קצת :) ברוכה הבאה, תהני!

j u l i e N

New member
המממ...משהו ספציפי?

(אני לא רוצה להלאות בפרטים, מה השיתוף הסטנדרטי פה בפורום?)

הכל ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!

ושיהיה עסיסי, הא?

j u l i e N

New member
מצאתי... נראה לי שזה יעשה ת' עבודה:

ארוך מדיי... ונטול טעם/משמעות. אל תטרחו אלה אם כן אתה באמת משועממים. formal apologies. שם: ג'ולי תאריך לידה:12.9.85 מין:both masculine & feminine (politcally aware and..) טוב נו, נקבה גיל: 19 כיתה: תודה לאל (ו)אלניס שעזרו לי לשרוד תקופה טראגית זו ריח אהוב: דלק, מילה אהובה: רעש אהוב: דואו! ו- איי קאראמבה!! שיר אהוב של אלאניס:אם אני חייבת לענות, אז לפחות תנו הקלות: הכי מזדהה? joining you הכי מתרגשת? head over feet שומעת באובססיביות? not the doctor, i was hoping אבל הנה רק אחד שאני פחות אוהבת- heart of the houseלא משנה כמה אני מנסה.. אולי בגלל שמדובר באמא? מקום אהוב:where the heart is... (כלומר, זה משתנה כל הזמן/ברחבי העולם) צבע: סגול,כחול,ירוק (הבנתם אותי=צבעים קרים) חית מחמד: פלש יבל'א, סאסי ז'ל, ואתם לא רוצים לשמוע את ההמשך.(יותר מדיי) פירסינג?(הכוונה אם יש לכם) לא אוהבת לחורר את גופי קעקועים? גם לא לצבוע בדיו אובססיות? לראות כל יום סמסונס זו אובססיה? ולחלום על בארט?
התמכרות? לסרטים עם אדוארד נורטון,שי ודרור, אם כי לא הייתי נסחפת ומכנה אותם כך אתה בן אדם של לילה או יום? בין הערביים? (תלוי מתי נלקח הוואליום) יש לך הרגלים רעים? יותר מדיי איזו מחמאה אתה מקבל בד"כ? את חמודה כשאת לא כלבה
הפחד הגדול שלך- מודחק עמוק בפנים החולשה שלך- משתעממת מהר החוזק שלך- אובייקטיביות וסובייקטיביות (אה, ואמביוולנטיות נחשב?) אם היית יכול להיות מישהו אחר ליום אחד-מי היית?
של אלביס. או שייקספיר. או מישהו אחר... אם היית יכול לשנות בך משהו אחד -מה הוא היה? פחות הלקאה עצמית, יותר ביקורת בונה מה הדבר הכי טוב שקרה לך? גיליתי שהכי משתלם לצפות לגרוע ביותר ולקוות לטוב ביותר (ומה שקרה בעקבות זאת פשוט ארוך מדיי) מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? בזבז פחות ממה שאתה מרוויח. (וגם, איזהו עשיר? השמח בחלקו. איזהו חכם? הלומד מכל אדם.) מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער עם ריח טוב (זה אפילו לא איבר!) מה הכי פחות? מטבוליזם בוגדני יש לך בטחון עצמי? לפעמים מופרז, לפעמים זועק לעזרה ---האם אתה---- רגיש לדיגדוגים? כן, ומעדיפה זאת על פני מסא'ז
שונא את עצמך? כשיש לכך הצדקה מתבודד? לעתים חי את הרגע? לפחות את היום carp'e die'm מעשן? מעולם לא (אפילו אנטי-מעשנת חריפה! תפסיקו ועכשיו!!) סמים? אפילו לא אקמול (אבל להנות מטריינספוטינג זה בסדר?!) מתפלל? כשצריך ומרגיש נכון ואמיתי ישן עם בובות פרווה? הוא נראה כמו אחד
יוצא לטיול בגשם? ובשלג, איזה כייף
נוהג? מהר מדיי (ובקרוב מאורסת לפורשה
) האם אי פעם פגעת בעצמך? יותר מבאחרים היית על סמים? לא ולא היית שיכור? ניסיתי, אבל לא שחית בעירום? רק באמבטיה ברחת מהבית? הפסקתי לספור נסיונות בגיל 9 עברת ניתוח?
עוד לא שיחקת מונופול? כל הזמן. המקום היחיד בו כייף להיות קפיטליסטי ראית טיטניק? לא עדיף 3 שעות עם הסנדק? עפת משיעור? אם הייתי מגיעה מלכתחילה, התשובה הייתה בטח חיובית דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות נקי? אבל כבר מלא שם בבלגן.. שברת עצם? נקע נחשב? נשבר לך הלב? ששש,לא מדברים על זה היית מאוהב? הרבה, תמיד חטפת מכות? מואהה? קורבן? זה בדרך כלל הדדי. התחילו איתך? הרבה סינים! היית על במה? בבולדוג שכבת עם מישהו? "שכבתי" או שכבתי? נקסט פליז חשבת על התאבדות? הרבה מחשבות, חסר בכוונות (וסתם ככה סטטיסטיקה קטנה- גברים מנסים להתאבד פי 4 מנשים. אבל... נשים מצליחות פי 10! טוב שאנחנו מצליחות יותר במשהו.) נשארת ער כל הלילה? ה מ ו ן הרגת מישהו? כמעט! חשבת שאתה משתגע? בטח, וקיוויתי-that i would be good, even if i lost sanity
היית בתאונת דרכים? לא רציני בגדו בך? באמוני אך התגברתי. היה לך חלום שהתגשם? אוהו... גם נבואות! עברת על החוק? והוא ניצח (8 נק' + 700 שקלים חדשים היישר לקופת מדינתנו) גנבת? עוד נתון סטטיסטי אחרון: 90% מהאוכלוסיה גנבה לפחות פעם 1. אני במיעוט, עימי הסליחה הופעת בטלויזיה? לא קפצת בנג'י? בהחלט יגיע זמני

בהחלט! ../images/Emo9.gif

זה לא שמי שקורא את זה משועמם..זה פשוט או זה או שיעורים בספרות ובמתמטיקה..do the math!

Kill Bernard

New member
בדיוק הסיבה שאני בד"כ במחשב.. ../images/Emo3.gif

(לא שיעורים, מה זה מי עושה שיעורים בכלל
) - מבחנים, ביוטופ, בלהה...

למעלה