financial aid לתואר שני בארה"ב

financial aid לתואר שני בארה"ב

אז התקבלתי לתואר שני מתחילה בינואר :)
חצי שנה ראשונה של השלמות, 2 קורסים של תואר ראשון, כלומר סמסטר אביב הקרוב. אז אני אהיה סטודנטית במשרה מלאה, כרגע אני בבית, ולא נראה שאוכל לצאת לעבוד בגלל הלימודים....

מביקור במשרד של פיננשל אייד הבנתי שאין מענקים לתואר שני, ומכיוון שאני אישה נשואה להייטקיסט אני ככל הנראה לא אהיה זכאית לעזרה כלכלית.
אילו מלגות יש שם בחוץ, נגיד לאימהות? אך מוצאים ואיפה מחפשים?
האם בגלל ההשלמות אני אוכל לקבל מלגה/מענק סטונטים לתואר ראשון?

ועוד שאלה אולי קצת מוזרה..... אם אני אעשה את קורסי ההשלמה בקומיונטי קולג' זה בהחלט יוזיל עלויות, האם זה בגלל אפשרי ומקובל?

3rd CYR

New member
לא,לא, וכנראה כן

מזל טוב על הקבלה ללימודים, אבל לא חושבת שיש מלגה שמתאימה למצב (ולא, אינך זכאית למגלות של סטודנטים לתואר ראשון).
מה שכן, בהחלט יתכן שאת קורסי ההשלמה אפשר לקחת בקומיוניטי קולג'. כן לברר מול המוסד שבו תעשי תואר שני (גם החוג עצמו וגם הרג'יסטר אופיס שלהם) קודם שהם יעשו טרנספר ויקבלו את הקורסים הספציפיים שאת רוצה.

3rd CYR

New member
ויותר בהרחבה

א) לפעמים מוסדות מסוימים לא מקבלים קרדיטים ממוסדות מסוימים אחרים והרג'יסטר אופיס ידע על כך. או שיש חשבונות אחרים שהם עושים של העברות מול קרדיטים שאת מקבלת המוסד עצמו. בקיצור, חשוב לבדוק מולם.
ב) לפעמים קורסים ספציפיים בקומיוניטי קולג' לא יהיו תואמים את הצרכים של החוג הספציפי. לכן אם את יכולה לספק סילבוס או תיאור קורס מהקומיוניטי קולג', החוג יכול להחליט על כך יותר בקלות.
ג) לפעמים לחוגים מסוימים ישנה מדיניות לא להעביר קורסים ספציפיים. נניח, קורס 101 שלהם, או קורס שיטות מחקר חייב להילקח אצלם בחוג ולא בשום מקום אחר. שוב, תדעי זאת רק אם תבררי מול החוג עצמו.
&nbsp

לא יהיה איזשהו קושי

מבחינת אשרות לימודים וכאלה? אולי כדאי לה לבדוק גם את העניין הזה?

3rd CYR

New member
נקודה מצוינת, את צודקת מאד

בעניין הזה משרד הסטודטנים הזרים יהיה הפתרון. זה יכול להיות אפשרי (כלומר, אני יודעת שאפשר עם ויזה למוסד אחד לקחת קורס במוסד אחר) אבל לא בטוחה שזה יעבוד עם לימודי השלמות שדרושים לעצם תחילת הלימודים במוסד נותן הויזה

3rd CYR

New member
אלא שלא חושבת שהשואלת היא על ויזת לימודים בכלל

אלא היא על ויזה נילוות של הבן זוג. אבל, בהחלט צריך לוודא.

וואלה, לא יודעת איך זה הולך במצב כזה.

אולי היא באמת חופשייה ללמוד מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה על ויזה נלווית.

תודה על המידע

בודקים עכשיו באוניברסיטה אם אני יכולה לעשות את ההשלמות בקומיוניטי קולג'

ואנחנו אזרחים, תושבי מדינה כבר הרבה שנים. למה זה משנה דרך אגב, והאם זה יכול לעזור לי לקבל הלוואות נוחות יותר?

Boston Guy

New member
להתקבל ללימודים זה קשה - אבל לממן את הלימודים קשה יותר

אני יכול להגיד לך שמכיוון שהבת שלי מגיעה בעוד שנה לגיל קולג' ואנחנו נמצאים עמוק בתוך התהליך של חיפוש, אני כרגע משתמש בשני שרותים מקצועיים שונים כדי לעשות את החיפוש ואת חיפוש המילגות:
חברת ייעוץ שהמעביד שלי מממן את שרותיה בשם COLLEGE COACH (חברת בת של BRIGHT HORIZONS),
ומידענית מומחית ששכרתי במיוחד לצורך חיפוש מילגות - שמחפשת בכל חור ובכל זווית שניתן להעלות על הדעת כדי לבנות את הפאזל של המילגות, המענקים ושאר אופציות שאיתו אולי נצליח לממן את הפרוייקט הזה (או לפחות חלק ממנו).

לפי מה שאני מצאתי עד היום, מילגה "לאימהות" קיימת רק לכאלו שהן חד הוריות והיא NEEDS BASED.

אפשר לקבל ממך את הפרטים של המידענית?

וגם להבין איך מבררים עם המעביד אם הוא מממן חברת יעוץ כזו? (איך מכנים שירות כזה באנגלית, תודה!)

את אזרחית,לא? נדמה לי שזה מה שאני זוכר מהימים שכתבת בקומונה.

אם כן, שווה להגיש בכל מקרה Fafsa. מי יודע, אולי תהיי זכאית להנחה. השנה הם שינו את התקנות ואת יכולה להגיש כבר עכשיו על סמך החזר המס של 2015, ולא אחרי ינואר על סמך החזר המס של השנה הנוכחית כמו שהיה נהוג עד עכשיו.

למעלה