FINAL SALE בעונות

• פותח הנושא osmi
  • פורסם בתאריך

osmi

New member
FINAL SALE בעונות

שלום לכולן, היום מתחיל המבצע האחרון של סוף העונה בחנויות עונות. אז ככה - מהות המבצע היא 50-70% הנחה + פריטים בהנחות מיוחדות המבצע מתחיל היום, ויימשך עד ה- 14/3/07, עבור פרטי קולקציית החורף. המבצע נחלק ל- 2: • מבצע של 50% הנחה על כל החנות ממשיך כמו שהוא • לחבילת המבצעים מתווספים פריטים מיוחדים במחירי מבצע מטורפים: חולצות- החל מ- 59.90 ₪. מכנסיים - החל מ 79.90 ₪ סריגים – החל מ 89.90 ₪ ג'קטים – החל מ 99.90 ₪ קניות מוצלחות! מיכל

maaian22

New member
תפסיקי לנצל את הפורום כפרסומת בחינם

אנחנו יודעים מי את ואנחנו יודעים שאת עובדת בעונות. לי אישית את גורמת להרגיש יותר גרוע כשאת אומרת יופי יש מבצעים בחנות שפעם יכולתי לקנות בה , ועכשיו כבר לא מתאימה למידות הגדולות. רוצה פרסומת תקני מקום.רק מכל הכספים שאני הוצאתי שם יש לכם מספיק כסף לפרסומת.

osmi

New member
ומה האינטרסים שלך?

מעיין, שלום. בעוד אני הצגתי את עצמי כנציגת עונות מהרגע הראשון, ומספקת מענה לגולשות בפורום בתפםקיד זה, ועל כך יעידו ומעידות לא מעט גולשות, האינטרס שלך, כמו גם התפקיד שיש או אין לך בחברת אופנה אחרת, אינו ברור. למרות שלי די ברור מה הכיוון אליו את מנסה למשוך (כמה מהגולשות בפורום כתבו לי בהודעות אישיות) אני אשאיר את השיפוט לחברות הפורום, אשר בוודאי מכירות את ההתנהלות שלך בפורום זה גם בעבר. בברכה, מיכל

לי אין תפקיד בשום חברת אופנה

וגם אותי זה מעצבן. יש מקום לכל הפרסומות האלה וזה לא הפורום הזה.

osmi קולגה שלי !

הבנות כאן ברובן הן במידות XXXL+בניגוד לגולשות בפורום "אופנה מלאה" .הבנות כדוגמת הבנות שה גיבו בזעם על הודעתך היו לקוחות שלכם בעבר ומאוד רוצות ללבוש "עונות" אך כיוון שאין מבחר גדול של אופנה במידות הנ"ל הן במצוקה אמיתית ובהודעתך את גורמת לתיסכול שמוביל לכעס רב .אני יודעת זאת מהן אישית ( היו אתמול שתיים מהן בסטודיו שלי ואני תופרת להן מכנסיים במידות שלהן אך .למכנס מבד גינס תפירה אישית זה יקר !!!!!! )

osmi

New member
מי שהיתה שם לא כ"ך מזמן...

אני בהחלט יכולה להבין את התסכול - קשה מאוד לקנות בגדים במידות גדולות. אמנם הייתי "רק" מידה 46, אבל הבנתי את הרעיון... זה מתחיל בכך שמעט מאוד חברות אופנה ורשתות בארץ בכלל מייצרות בגדים למידות שהן מעל 44, ממשיך בכך שבמקרה שהן כבר מייצרות (הרשתות הרגילות), אלה אינם בגדים המתוכננים לנשים יותר מלאות, ומסתיים בכך שמעט החברות שכן מייצרות בגדים במידות אלה, בוודאי אינן מייצרות פריטים הפוגעים לטעמן של כל הלקוחות. אני מתנצלת אם היה דבר פוגע כלשהו בדבריי, אולם המטרה היא רק להביא לידיעתכן את קיום המבצעים המיוחדים - רגע לפני כולן, ולתת מענה לגולשות בפורום המבקשות עזרה מיוחדת מול עונות. כאמור, בנוסף להפצת מידע מוקדם על מבצעים - אני כאן כנציגת עונות, וגם במידה ותרצו שירות יותר מיוחד אוכל לספק אותו. אני מתכוונת למשל לבירור האם קיים פריט ספציפי במידה כלשהי, העברת תלונה לנציגי שירות הלקוחות של עונות וכו'. אז קדימה - עשו שימוש בנוכחות שלי כאן. אני מקווה שהדברים יותר ברורים כעת, מיכל

lb22

New member
לי בכלל אין אינטרס אבל

אני חושב שמה שאת עושה זה לא חוקי... לפחות עובר על חוקי תפוז כי הם לא חתמו הסכם פירסום עם חברת "עונות" ואני לא חושב שזה חוקי לפרסם פה דברים כאלו.. אבל זה רק אני..

maaian22

New member
אני בסךהכל לקוחה מאוכזבת

שבכל עונה אני מוצאת פחות פריטים ללבוש ושהמחירים נורא גבוהים. לא לכל דבר צריך להגיב בהתקפה, זה נותן תחושה שיש לך ממה להתגונן- כלומר שאת יודעת שמה שאת עושה לא בסדר.מעניין אותי מאוד מי כתב לך עלי תגובות, כיוון שאני לא פעילה באופן יחודי בפורום , אני בספק שמכירים אותי מספיק כדי להשמיצי. אני לא כועסת עליך אישית אלא על עונות ועל מה שאת עושה במסגרת תפקידך

D o r o t h y

New member
../images/Emo45.gif נכון, זה מאד לא נעים

לא מבינה למה הנהלת הפורום הזה מאפשרת את הפרסום הזה. אני עצמי מנהלת פורום בתפוז ולא הייתי מסכימה לפרסום כה בוטה. מילא אם זה היה מידע שאי אפשר להגיע אליו ממילא. ובכלל, אני לא אוהבת את הבגדים של עונות, הם יכולים להיות יפים אבל האיכות...
. כבר שנים שאני לא קונה אצלם.

למעלה