FINAL 4

• פותח הנושא fsss
  • פורסם בתאריך
ברור..הבן אדם לא ראה את אבא שלו 3

שנים....3 שנים זה לא לצחוק....הוא בקושי יכל לתפקד.... אבל הוא התעלה על עצמו, ובכבוד הגיעו למקום ה-3

לגבי מיקי ויהודית

הזוג לא רק יפה, הוא גם אינטליגנטי בעל יחסי אנוש וחברות שהרבה זוגות יכולים ללמוד ממנו.
הם כן מבצעים בעצמם משימות (כל משימות האקסטרים לדוגמא בלי העזרה כמו הנדנדות ואף משימות שכרוכות בחשיבה כמו פירמידה ומבוך עם מכוניות
) לגבי ההצילו- זה היה ברור ובולט במשך כל התוכניחת שגם מיקי כעס על ההחלטה השגויה שלקחו אך לא בוכים על חלב שנשפך, זה היה בגלל הלחץ העצום שהם נמצאו בו וענת לא עזרה בכלל
שכחת לציין נקודות לזכותן- כגון הקשר המיוחד והיפה שיש להם שבעזרתו הם מתמודדים על חוסר הצלחה ומה עם העובדה שהם לא מאבדים תקווה? לא מתיאשים ומתמודדים עם פחדים?
מהניסוח שלך אפשר לחשוב שהם לא ביצעו בכלל משימות בכוחות עצמן וזה לא נכון. הם גם עזרו לזוגות אחרים במהלך המשימות השונות (אורן וקרן לדוגמא) ובפרק האחרון אף ניתן לשמוע שמיקי מציע לגיא את הפלאפון שלו
אם יצטרכו (יד רוחצת יד). במשימה בקיבוץ קליה הם ישבו ועזרו לאירה וגיא (בניגוד לענת ורוני שביקשו קפה ושוקו )
לכן לדעתי אתה טועה והם כן יגיעו לגמר. לדעתי הם ה
אני חושבת (ומקווה) שאירה וגיא יפלו בפרק הבא

../images/Emo45.gifעדי את מזה צודקת..

אין לי מה להוסיף כל מה שאמרת נכון אבל למה שאירה וגיא יפלו בפרק הבא? טוב דעתך אבל לדעתי לא מגיע להם ליפול

kaplan18

New member
אירה וגיא

הם התותחים של התוכנית ומגיע להם לנצח!! אם לא הם אז רואי ואפרת!

לא אמרתי שמגיע להם

אמרתי שאני מקווה יש הבדל
ההבדל בזה שהם מהווים תחרות למיקי ויהודית (יותר נכון אירה מאשר גיא
...כוח אירה
) אני מעדיפה שהם יפלו מאשר שמיקי ויהודית יפלו כי הם מהוים תחרות ואני רוצה שמיקי ויהודית ינצחו
אני אומרת את זה על בסיס הפרומו שמראים שגיא לא מוכן לבצע את המשימה ואם אני לא טועה יש גם קטע שרואים שמיקי וגיא מתחבקים
(מיקי גם אני רוצה חיבוקקק
) אבל מצד שני כבר למדנו על נפלאות העריכה של ההפקה

sweetdreams

New member
יש לי משהו לומר על רמי ורונן

שמתי לב שלא מתייחסים אליהם בכלל בפורום, אז אני אתייחס אליהם עכשיו: אני חושבת שהם זוג מדהים, ומקומם בגמר מובטח לא רק בגלל שיש להם יתרון בתור שני גברים (והעובדה שלשניהם כושר גופני גבוה לא קשורה לעצם היותם גברים, זו פשוט מודעות ושמירה על כושר). הזוגיות שלהם היא אחת היפות בתוכנית, בלי צעקות ודרמות ולחץ. הם מאוד פתוחים והומוריסטיים ומלאי טונות של קסם אישי שנשפך מהם. הם שומרים על יחסים טובים עם כולם, וזוגות אחרים מנסים לרוץ איתם ביחד. ודווקא בגלל שהם צמד גאים, יש להעריך את זה שהם לא גורמים לזוגות להירתע מהם, אלא להפך. ואני גם מאוד אוהבת את האסטרטגיה שלהם, הם לא בברית עם אף אחד. חשוב להם רק שהם יתקדמו. ובכל זאת הם לא דורכים על זוגות שעוזרים להם (נתנו למיקי ויהודית לעבור אותם בפרק עם הקפיצה מהגג, ועזרו לשרון ומאיה בפרק עם משימת התיירות). וגם תקלטו מה - צמד גייז בלב הפריים טיים של ערוץ 2, והם עוד גונבים לכולם את ההצגה! הזוג הזה הם קונצנזוס, ורק על זה מגיע להם לזכות בדירה! ועוד מילה על סצינת המקלחת - רגע טלוויזיוני גדול
ואם הוא לא היה, היו צריכים לביים אותו!!

צודקתתת במיליון אחוזזז רמי ורונן

תותחים, וכאלו חמודים....ואני מוכנה לחתום שהם בגמר.. אין הם כאלה חמודים ומצחיקים, ולא מתכסחים עם אף אחד... אין עלייהם..

למעלה