FINAL 4

• פותח הנושא fsss
  • פורסם בתאריך

fsss

New member
FINAL 4

רצים לדירה 2 מגיעה לרגעי ההכרעה.. רק 4 זוגות נשארו.. מי הזוג שיזכה בדירה??? יהודית ומיקי-"הזוג היפה" אך לפעמים לא מספיק להיות יפים.. בהתחלה היו הזוג המועדף עליי, אך עם הפרקים הם נעשו תלותיים, לא מבצעים בעצמם משימות, הולכים אחרי זוגות אחרים בצורה עיוורת לחלוטין,לוקחים הצילו כשלא צריך ועושים הרבה טעויות.. לכן לדעתי מיקי ויהודית הם הזוג הבא שילך הביתה. רמי ורונן- לדעתי בעלי הזוגויות הכי יפה. תמיד תומכים,אפילו כשטועים ע"ע בפרק האחרון. זוג חזק מאוד במיוחד פיזית (שני גברים) לדעתי יש להם סיכוי מצויין להגיע לגמר ואף לנצח, חוצמיזה שהם גם "גימיק". אפרת ורואי- בהתחלה כששמעתי שרואי הוא הבן של עוזי כהן ישר חשבתי שהוא כמו אבא שלו. שמחתי לגלות שטעיתי. רואי התגלה כבן אדם מדהים ואצילי. כן יירבו כמוהו. לעמות זאת אפרת היא "האישה הקטנה שלידו" היא דיי פאסיבית, לא עוזרת במיוחד וכמו שלטנגו צריך 2 גם לנצח צריך 2 , לכן לדעתי ארפת ורואי לא יגיעו לגמר . אירה וגיא- אירה וגיא הם הזוג הכי חזק בתוכנית. אבך לפעמים יש הרגשה שאירה רוצה יותר מידיי לנצח. רוצה לנצח אפילו יותר מגיא. אולי היא לא "תדרוך על גופות" בשביל לנצח אבל מה שבטוח זה שהיא תעשה ה-כ-ל בשביל לנצח
לדעתי אירה
וגיא בגמר ! הפרומו לפרק העשירי ניראה מבטיח .. הזוגות מהעונה ה 1 חוזרים קרן ועדלי
ומשימה עם ג'וקים ועכברושים. גיא לא מוכן לבצע את המשימה (לפי הפרומו) אך לא נשכח שפרומואים מתאים .. ואסור לשכוח שלגיא ולאירה יש "הצילו" שלדעתי הם ישתמשו בו. יהודית ומיקי גם לא נראה שהם מתכוונים לבצא את המשימה , אך להם אין כבר הצילו....

kaplan18

New member
רואי ואפרת הם ה under dog אבל...

אני מקווה שהם יפתיעו את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEN1969

New member
מיקי מעצבן -החרא שנתלה על האוניה

לא מסוגל לעשות שום דבר לבד. כל הזמן בלחץ וצורח עד שקודח בראש של הבן אדם (פפי...פפי ...פאפי) ם לא הבנתם זה אבא . מאד מזכיר את הילד בכיתה שלא יודע את התשובות במבחן ומחפש ממי להעתיק ,על ידי טקטיקה של תעזור לי ואני אעזור לך ( בשטויות כמובן), ובסוף נשאר לבד אחרון ולא יודע מה לעשות עם עצמו . לא מגיע להם לזכות בדירה ! אפילו שהם זוג אוהב ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מהם

מעדיפה שלא להגיב על ההודעה אבל..

תחשוב על זה ככה!!!: איך אתה היית מגיב אם היית רואה פתאום בלי הודעה מוקדמת את אבא שלך אחרי 3{!!!!!!!!!!} שנים שלא היית רואה אותו?!?!!? לפני שאתה כותב דברים. תחשוב!

ההודעה הזאת ממש לא לרמה שלי...

אז אני פשוט לא יגיב... חוץ מזה שאתה מדבר שטויות...אבל כל אחד ודעתו...

יש דרך להגיד את דעתך

תראה את התגובה שכתבתי לfsss קודם כל הוא לא עושה דברים לבד. הוא עושה איתם עם יהודית
. ובמהלך תשעת הפרקים שהוקרנו עד עכשיו הוא כן עשה משימות לבד (אקסטרים ואף משימות חשיבה). היו מצבים שהוא נעזר בזוגות אחרים אך מנגד הוא גם עזר (הוא אף בזבז מזמנם כדי לנסות ולעזור לשרון ולמאיה להגיע לפשרה, לא משנה מה הסיבה אם באמת מתוך חברות אמיתית או בכדי ששרון ישאר ויעזור לו בהתמצאות בארץ
)מה שבטוח שהחל מהפרק הבא מיקי ויהודית יעשו יותר דברים לבד ופחות יעזרו בזוגות שנותרו (הוא אף אמר את זה יותר מפעם אחת בפרק ששודר ) לגבי זה שהוא צורח- זה נובע מהתרגשות ומלחץ ומהתעצמות רגשות (רק לאירה מותר לצרוח???????
). גם שהיינו בלונה פארק במפגש קומונה התברר לנו במהרה שזה האופי שלו, שיש מצבים שהוא מדבר בקול רם (בעיקר שצילם אותנו על מתקנים צפחידים והוא נשאר עומד על האדמה הבטוחה
) אולי הוא צורח אך לא קודח- מי שקדח זו מאיה (ולעיתים גם ענת ורוני) כן מגיע להם לזכות ב
הם
אני אוהבת אותם, מעריכה אותם ומאמינה בהם

3yuval3

New member
לרגע חשבתי שענת נכנסה לפה וכתבה../images/Emo3.gif

כמו שכבר אמרו לך אני מאמין, שאם לא היית רואה את אבא שלך 3 שנים, גם אתה היית מתרגש, באמת, תחשוב אל מה שאתה כותב, ואל תקטול אחרים. (אגב, אל תגנוב משפטים מהטלוויזיה
, גם כן! שכחת, "טו טו" וגם לא אמרת את המשפט כמו שצריך
) הכנסתי הומור כדי לא סתם להתעצבן...חחח... בני אדם... במקום לכתוב כמה הם מעריכים את הזוגות שלה, באים וקוטלים זוגות אחרים... יובל.

SheLinKa16

New member
ושוב אותה הודעה...

כל הזמן אתם שולחים הודעות כאלה לבנאדם שאתם אפילו לא יודעים מי הוא באמת במציאות. אין לי כוח להרחיב על זה, כי אני לא מתכוונת לפתוח את כל מה שיש לי להגיד עכשיו. מיקי אין כמוך!

raz 2003

Well-known member
בדיוק...הם הרמאים של התוכנית.

פתאום מוצאים להם חברים חדשים לרמות..

מיקי ויהודית ממש לא רמאים! מה רמאים

בהם אתה מוכן להסביר??? " מוצאים להם חברים חדשים לרמות"...אם הזוגות האחרים כל כך לא היו רוצים לשתף איתם פעולה אז תאמין לי שהם היו עושים את זה ממזמן! הם לא היו מחכים לך שתקום ותגיד שהם כביכול רמאים... ועובדה שכל זוג מוכן לשתף איתם פעולה ולהגיע לתשובה ביחד..נכון שמפתח יש רק אחד, אבל לפעמים יותר טוב לשתף פעולה ולמצוא את התושבה ביחד, וככה להמשיך הלאה.. וחוץ מזה זה משחק, זו תחרות, אני בטוחה שאף אחד מהזוגות לא בא לתכנית הזו במטרה למצוא חברים, זו תחרות ובתחרות כל האמצעים כשרים, כמובן חוץ מ" לדרוך על גופות" ו- "לתת מכות מתחת לחגורה" כדברייה של ענת... אז ככה שהם ממש לא רמאים, אז לך תלכלך על מישהו אחר.. קנאים

adar cahlon

New member
צודקת../images/Emo70.gif אבל אני מעדיפה שלא לענות

להודעות מהסוג הזה..

רמאים?../images/Emo46.gif

להזכירך שזו תחרות ובתחרות כמו בתחרות.... הם מעולם לא רימו ועבדו על מישהו אז למה שיתחילו עכשיו
זה לא שהם לא היו עד חברים עד עכשיו ופתום שינו אסטרטגיה -זה רק משום שלאט לאט כמות אנשים המשתתפים יורדת (ברוך השם נפטרנו כבר מענת ורוני ושרון ומאיה
)אז החברות בינהם יותר בולטת לעין, זה לא שהיא לא היתה קיימת כבר קודם.

skys

New member
לדעתי דווקא...

המפגש של מיקי עם אבא שלו היה מאד יפה

למעלה