Fight for your right

kanubi

New member
Fight for your right

אנשים יקרים, גם אני אחד ממעוטי היכולת שלא צפה בכל הפרקים ואני עצוב מאוד על כך. מה אתם אומרים שנארגן איזה מסמך עם כל החתימות שלנו (או משהו בסגנון) ונפנה לערוץ שתקווה שישדרו לנו שוב את הסדרה או לפחות את העונה השלישית אני בטוח שיש להם אזו שעה פנויה ביום או אפילו פעם בשבוע. מה אתם אומרים? K

ל-AXN יש לוח שידורים מסודר../images/Emo60.gif

אבל נראה לי שהם עוד יחזירו את הסדרה כמ והרבה סדרות אחרות שהם משדרים (ועוד הפעם ועוד הפעם משדרים) אבל בקיצור אני מוכן לחתום על כול דבר בתקווה שהסדרה תחזור(גם בשידורים חוזרים וגם בשידורים חדשים)

Siriusnip

New member
למה נראה לכם שזה יעזור?!../images/Emo15.gif

יש להם כבר לוח שידורים של עוד חצי שנה! יש להם כבר קלטות של הסדרות החדשות שישדרו עוד חודשיים, שלושה! זה לא יעזור, הם במילא לא יקבלו את זה... אין כזה דבר שעה פנויה

כך דוגמא:צוות לעניין../images/Emo60.gif

צוות לעניין משודרת כבר שנתיים רצוף כול פעם שנגמר העונה הם משדרים במשבצת חדשה אז ל-7 ימים הם לא יכולים למצוא משבצת ???

אוי שחכתי../images/Emo60.gif

לא שיש לי משהו על צוות לעניין כי לפי דעתי זו סידרה יפה שפשוט עבר זמנה אבל ל-7 ימים יש יותר מעריצים (נראה לי...) ופשוט AXN הפכו להיות ה-UPN של ישראל(והמבין יבין)

kanubi

New member
פרקים חדשים

לא ידעתי שיש פרקים חדשים, מתי הם ישודרו? טוב, אז אפשר לוותר על המסמך עם החתימות לא נורא, אז מה עושים עם הפורום בינתיים? K.

אח שלי אין פרקים חדשים../images/Emo60.gif

זה במקרה והיה פרקים חדשים (אני מדגיש את המילה במקרה)

למעלה