FIFA 2014 playstation 4 מי כאן משחק?
R Rain When I Die New member 28/9/14 #2 אני עדיין משחק בזה אם כי אני מתלבט אם לקנות את 15 מצד אחד כמעט כולם עברו לשחק בזה, וזה הכי כיף להתחיל את UT מההתחלה. מצד שני, שוב פעם אני אתרום לEA כסף שלא מגיע לה? ..
אני עדיין משחק בזה אם כי אני מתלבט אם לקנות את 15 מצד אחד כמעט כולם עברו לשחק בזה, וזה הכי כיף להתחיל את UT מההתחלה. מצד שני, שוב פעם אני אתרום לEA כסף שלא מגיע לה? ..
C comer789 New member 29/9/14 #3 נצל"ש האם אי אפשר לשחק בפיפא 2015 ב- Seasons ללא "פלייסטיישן פלוס"? ואם לא, כמה עולה החרא הזה?
C comer789 New member 30/9/14 #5 זה חרא כי גם קניתי סוני חדש, וגם פיפא, וגם זה לא מספיק? אני משתמש שמעניין אותו רק פיפא
R Rain When I Die New member 30/9/14 #6 גם הפיפא 15 חרא, לצערי נכנעתי וקניתי אותו מסתבר שלא ניתן לשמור custom tactics ולהשתמש בהם במהלך המשחק עם הD-PAD בPS3 האפשרות הזאת קיימת וב4 היא לא .. WTF EA!? הפלוס דווקא שווה אם אתה הולך לשחק בעוד משחקים אונליין חוץ מפיפא.
גם הפיפא 15 חרא, לצערי נכנעתי וקניתי אותו מסתבר שלא ניתן לשמור custom tactics ולהשתמש בהם במהלך המשחק עם הD-PAD בPS3 האפשרות הזאת קיימת וב4 היא לא .. WTF EA!? הפלוס דווקא שווה אם אתה הולך לשחק בעוד משחקים אונליין חוץ מפיפא.