FIBA EuroBasket 2013 Qualification

אפשר לחשוב שיש לשיבק פוטנציאל להיות יותר טוב

שיבק לא טעה אפילו פעם אחת , בשביל לטעות צריך לקבל החלטות , כל מה שהוא עושה זה לחלק דקות.

kobyz21

New member
כספי ופניני שחקנים עם כל כך הרבה פוזה

שבסופו של דבר רק פוגעים מקצועית בהם ובנבחרת, מתעסקים בנוסף למשחק בכל כך הרבה שטויות, גועל נפש לראות את הגישה שלהם, זה מוציא אותם מריכוז והם רק הופכים לפחות יעילים.

Puskas

New member
פראיירים אין מה להגיד..

קיבלו את מונטנגרו ללא פקוביץ', ורנייאש, ווצ'ביץ', קוק וירטין ועדיין הצליחו להפסיד..
פשוט חבל מאוד ואני מקווה שבארץ כשכל החבורה הזו תחזור, נצליח איכשהו לגרד ניצחון.

שאר התוצאות למי שמעוניין:
אזרבייג'ן-לוכסמבורג: 78-101 (פאשאייב עם 21 נ"ק, דייויס והאצ'ייבה הוסיפו 20 כל אחד לאזרים, בצד השני בלט פיקארד עם 28 נ"ק)
בולגריה-שבדיה: 73-78 (קוסטוב עם 13 וסימונס עם 12 הובילו את הבולגרים. אצל המפסידים בלט ירבנקו עם 26 נ"ק)
רומניה-הולנד: 84-90 (הרומנים נהנו מ-19 נ"ק של מנדצ'ה ולצידו 16 של מולדובנו, בצד השני בלט נורל עם 27 נ"ק)
בוסניה-לטביה: 84-87 (אצל המנצחת בלט טלטוביץ' עם 24 ולצידו רייט עם 20, בצד המפסיד הוביל סטלייניקס עם 18)
אוקראינה-הונגריה: 71-77 (גלאדייר שם 19 לאוקראינה ואילו אצל המפסידים בלט אדם האנגה עם 21 נ"ק)
אוסטריה-קפריסין: 86-89 (דטריק קלע 20 לאוסטרים ולצידו בלטו למסיץ' עם 18 ומהלבסיץ' עם 17 ואילו אצל הקפריסאים הובילו קינג עם 23 ופיאלבס עם 21)
צ'כיה-בלארוס: 65-73 (הצ'כים חגגו עם 16 של יילינק ו-13 של בנדה ובצד השני הובילו קודרטסאו עם 16 ופאראקווסקי עם 14)
אסטוניה-סלובקיה: 74-95 (לאסטונים היה את טאלטס עם 16 ואצל הסלובקים בלט ווייטק עם 13)
בלגיה-פולין: 57-64 (ואן רוסום קלע 13 לבלגים ואצל המפסידים בלט כצפוי גורטאט עם 23 נ"ק לצד 9 ריבאונדים)
שוויץ-אלבניה: 51-76 (מלדיאן קלע 24 לשווייצרים ומולו בצד האלבני הוביל לוקה עם 12 נ"ק)
איטליה-פורטוגל: 45-97 (אראדורי קלע 21 ונעזר ב-14 של ג'ילי ו-11 של מנצ'ינלי ופואטה כאשר גאלינרי הסתפק ב-10 ואילו בצד השני קלע גומש 9 נ"ק)

סלים וארזה

New member
מנהל
אני לא יודע אם הנבחרת שלנו כזו גרועה נכון שארבעה שחקנים שיחקו מעל 30 דקות, אבל זה משחק חוץ ואני לא חושב שיהיו עוד משחקים בהם הלפרין לא עושה נקודה. מונטנגרו תפרה ברבע הרביעי את השלשות שהחטיאה קודם וגם הוכח שהעצבים שלהם מברזל.
שיבק לא הלך עם מה שעבד לו ברבע השלישי והעדיף להשאיר את לימונד על הספסל, וחבל. לימונד הוא מוביל כדור שני לצד אוחיון. פניני אולי נותן גובה וקליעה מבחוץ (כשהולך לו), אבל כשמשהו עובד, למה לשנות?

ווצ'ביץ' כנראה ישוב עד למשחק הבא בין שתי הנבחרות ואני לא יודע מה מצבו של פקוביץ'. איתם נראה שהקו הקדמי הדליל של הנבחרת הישראלית יתקשה יותר.

חבל

סלים וארזה

New member
מנהל
כשמתוך תריסר שחקנים רק ארבעה משחקים בעמדות 4 5 אז יש דלילות בשחקני פנים

BeniTaz

New member
באופן כללי יש יותר איכות תמיד בגארדים

בכל מקום ובטח בנבחרות.
אני חושב שהיה אפשר לוותר על גארד שישי (נעימי או חנוכי.. שכנראה לא יהוו פאקטור גדול) כדי להביא סנטר נורמלי אחד כי קוז'יקרו ממש לא כזה. מזל שרוט החליט לוותר אולי היו חותכים את כדיר אם לא.

על הפסד בית לאסטוניה

אם אכן יקרה בעוד 20 שניות , שיבק חייב ללכת הביתה , האמת שבכל תוצאה המשחק הזה צריך לשלוח אותו הביתה.

yossi alef

New member
אני לא חושב ששיבק אשם

הוא תיכנן נכון את המשחק, הרגיע בפסקי הזמן ואמר את הדברים הנכונים בסה"כ. הבעיה היא השחקנים, אף אחד לא מתעלה לקחת את הנבחרת קדימה. אין גבוה אחד לרפואה.

אולי עם הצעקות של צביקה שרף דברים היו נראים יותר טוב, מצחיק שהוא דווקא היה במקום.

BeniTaz

New member
אם הבעיה היא השחקנים

אז הבעיה היא המאמן. יש תחושה של עודף ביטחון ושחצנות בנבחרת. רוגע לא יעזור כאן.. צריך שמישהו יצעק ויעיר את הנבחרת העייפה הזאת. שיבק יותר מידי רגוע.. זה הבעיה. צביקה היה כבר שם להם פילפל בתחת. חשבתי שההפסד במונטנגרו יעיר אותם. הם הובילו 16 במשחק גרוע אז היו בטוחים שהמשחק בכיס.

חוץ מזה שכספי לא נראה כמו שחקן NBA ישראלי יחיד בדורו שאמור להצעיד את הנבחרת. האכזבה שלי היא מיוגב... מסגנון משחק מאופק וחכם נראה שהוא סובל מעודף ביטחון ומשחק פוזאיסטי. היו לו יותר איבודים מאסיסטים. והלפרין ממש לא מנהיג ולא קפטן. זה לא נראה שעבדו על הבעיות מקו העונשין. למה טיוס לא שיחק בדקות הקריטיות ברבע האחרון?

אוף.. זה הכל שיבק.. מה לא שיבק?! ואני מאוד מחבב אותו אבל הכל נראה רשלני.

Puskas

New member
אין לנו קו קדמי..

אנחנו מאוד דלילים כי דליל משמעותו שאין לך מספיק גבוהים איכותיים לרמות הגבוהות וזה אכן המצב שלנו.
אליהו נניח שבסדר והוא PF לרמות הגבוהות.. מה מלבדו? קוז'י הגרוטאה שמשחק בהילוך איטי?
כספי שהוא בכלל SF וחלש מדי פיזית בשביל לשחק 4?
אולי טיוס שבקושי מגרש 2 מטר ולא יודע לקחת ריבאונד?
כדיר שהוא עוד ננס שלא מסוגל לשמור על אף גבוה טוב באירופה?
תרצה או לא תרצה, מלבד ליאור אין לנו גבוהים ברמה של יורובאסקט וגם ליאור לא להיט גדול מדי.

BeniTaz

New member
מה עם רות'בארט?

נכון.. הוא לא כזה מציאה אבל עשה שיפור גדול השנה ועדיף על קוז'יקרו או על עוד רכז בנבחרת.

Puskas

New member
הוא שומר רע

הוא היה צריך להיות פרוייקט לאומי, היו צריכים לעבוד איתו על הגנה, לחזק אותו בכמה ק"ג שריר דחוף ולהפוך אותו, אם לא לסנטר טוב אז לפחות לגוש בשר שחוסם את האור ביעילות, אבל בפועל הסתפקו בשחקן של 218 ס"מ ששוקל כמו הלפרין, שלא יודע לעשות הגנה ולא מייצר סל מתחת לטבעת.
חבל מאוד כי יש לו קליעה לא רעה למימדים שלו והיה בסיס ראוי לגבוה להרבה שנים.
בכל מקרה, מסכים שגם היום הוא שדרוג לעומת קוז'י לפחות.

BeniTaz

New member
איזה נבחרת מביכה

כלום לא שונה.. אין דרך, אין צורה ואין כלום. קצורין וצביקה שרף הגיעו עם נבחרות חלשות יותר להישגים יפים. הנבחרת הזאת מזכירה את הנבחרת בכדורגל. מי לוקח את הזריקה האחרונה לפני הארכה? פניני מאיפה? מחצי מגרש. הזוי..
גם איכות השידור של ערוץ 1 מביכה עם בלונים שמסתירים את המשחק וארבל שמפתח אלצהיימר באמצע שידור.

למעלה