Fender Vs. G&L

gatinho

New member
Fender Vs. G&L

החלטתי שאני צריך בארסנל שלי פנדר, כי זה סאונד שלא אגיע אליו עם הגיטרה שלי, שיותר מיועדת לרוק כבד.

אני מעדיף לא יד שנייה בעיקר כי אין לי אפשרות לארגן מזומן וגם כי פחות בא לי להתרוצץ, וקשה לי להשוות גיטרות ששמעתי אחת היום והשנייה לפני שבוע. גם אין לי הרבה זמן פנוי...

אז יש את כלי זמר ו-וויילד גיטרז וזה כבר יותר הגיוני לקפוץ לשתי חנויות ולהשוות כמה גיטרות כל פעם.

מה ההמלצות שלכם?

הסאונד של נונו

הוא סאונד מעולה אבל הוא לא ממש סאונד של פנדר או G&L

בגיטרה הזאת יש המבקרים שהיו פופלאריים בשנות ה-90 ביל לורנס L-500XL שהיה בשימוש גם ע"י דיימבאג וה-59 בצואר של סימור דנקן שפופלרי גם היום
הרבה אנשים שקנו את הביל לורנס הזה התאכזבו כי הוא מתאים לציוד מסויים ולא לכל אחד יש את ההגברה של נונו ודימבאג
הפרטבורד של נונו זה אבוני עם צליל בהיר יותר ממייפל

בכל מקרה אם אתה אוהב את הצליל וושבורן N4 USA תמיד היתה גיטרה מעולה רק תג המחיר הוא אלפי דולרים.

הקדמת אותי. משהו בממשק ההודעות השתבש פה

לא נשמע לי סאונד שאפשר לשייך לסינגלים

- למרות שיש ריפאוף ברור לסאונד הכללי של רד-האט
מתקופת בלאד-שוגר.
בכל מקרה, הוא ניגן למיטב זכרוני על וושבורן N משהו
בתקופה ההיא.

><>

DC400

New member
לדעתי ...

אם אתה רוצה להגיע לסאונד דומה עם האמבקר או למה שיש בלינק שנתת, אני ממליץ לך מאוד לנסות חיווט PARALLEL
זה מצד אחד מוריד את העוצמה של הפיקאפ , מצד שני זה נותן לו תכונות שמזכירות יותר סינגלים (בעיקר הבסים שפחות נמרחים) . או כמו מצבים 2ו-4 בפנדר.

אתה יכול לחווט אותו ככה מראש או פשוט לשים פוש פול או TOGGLE כדי לעבוד מחיווט רגיל לפרללי .

ולגבי הוושבורן,סביר להניח שהוא לא מקליט רק איתה .

gatinho

New member
הסאונד בלינק זה לא השאיפה שבגללה

חשבתי על פנדר/G&L

מה לגבי השוואה בין פנדר ל-G&L?
הם די על אותה משבצת לא?

act like a pro

New member
זה קשור יותר למגבר ולא לגיטרה....

פנדר או ג׳י.אל. לא יביאו אותך לסאונד הזה של נונו.... העיקר בסאונד שלו הספציפי הזה זה מגבר פנדר וויברולוקס בראוןפייס על 10 מצב אמצעי של שני האמבקרים ויד ימין של חיה....!!! באלבום הזה נונו ניגן בעיקר על המגבר פנדר הנ״ל,סולדנו להיי גיין ומדי פעם הוסיף פדאל ראט לפנדר... אז בענין הזה אולי תמצא מגבר אחר.... חוץ מזה פנדר זה תמיד טוב להוסיף לארסנל... היה לי ג׳י.אל. ולמרות שהוא היה טוב מאד העדפתי את הפנדר שיש לי היום... הכל תלוי בסוף בגיטרה הספציפית שתנגן עליה... שמעתי כבר כמה פנדרים ישנים מאד שנשמעו בסדר ושמעתי ג׳י.אל חדשה שנשמעה מדהים... אז הכל תלוי בכלי הספציפי....אישית הייתי הולך על המקור.... :)

George W Bush

New member
אני יודע שבכל"ז יש אמריקן סטנדרט במחירים

דווקא די סבירים. שווה לתת לשם קפיצה.

אגב, דיברת על החלפת פיקאפים בגיטרה הנוכחית שלך. זה לא יתן לך סאונד פנדר, אבל כן יהפוך אותה לוורסטילית יותר. אתה עדיין מחפש?

gatinho

New member
אין מצב שגיטרה אחת תעשה הכל

גם כשאחליף פיקאפים, זו עדיין תהיה גיטרה לרוק כבד (אושאניק וכו), ולא סטייל פנדר.

George W Bush

New member
ברור, בגלל זה אני שואל אם עניין הפיקאפים

הוא בהולד או בוטל (כי הרי סטראט לא תעשה את אותה עבודה).

למעלה