Feliz Cumple CAMILA!!! תגידו מזל טוב לקמילה בורדונבה, שחוגגת היום יום הולדת 25 ....
O Ortal D New member 4/9/09 #1 Feliz Cumple CAMILA!!!../images/Emo65.gif תגידו מזל טוב לקמילה בורדונבה, שחוגגת היום יום הולדת 25 ....
Feliz Cumple CAMILA!!!../images/Emo65.gif תגידו מזל טוב לקמילה בורדונבה, שחוגגת היום יום הולדת 25 ....
T The £unky §tar New member 5/9/09 #3 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאני ל-א מאמינה ששכחתי פעם אחרונה שאני שוכחת דבר כזה! מזל טובבבב 25!! ווהווווו%^@$#
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאני ל-א מאמינה ששכחתי פעם אחרונה שאני שוכחת דבר כזה! מזל טובבבב 25!! ווהווווו%^@$#
L lulilol2 New member 5/9/09 #4 ../images/Emo192.gifמזל טוב קמייייי../images/Emo49.gif יומולדת שמח! אוהבת אותך מאחלת לך אושר עושר כושר בריאות אהבה מזל ושתעשי עוד הרבה סדרות!
../images/Emo192.gifמזל טוב קמייייי../images/Emo49.gif יומולדת שמח! אוהבת אותך מאחלת לך אושר עושר כושר בריאות אהבה מזל ושתעשי עוד הרבה סדרות!
S shiran232 New member 5/9/09 #5 מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif פיייי 25..גדלה עד 120
י ילדת פרחים 15 New member 5/9/09 #6 מזל טוב קמילה! מי היה מאמין פטו בת 25! בשבילי היא תמיד תשאר ילדה!
מ מורוש המתוקונת New member 5/9/09 #8 אי אי אי ,כמה הערצתי אותה../images/Emo8.gif מזל טוב לקטנה הזאת.. לא משנה בת כמה היא תהיה,בשבילי היא נשארת קטנה.. הלוואי שנזכה לראות אותה קצת יותר יש לה בתאריך של חברה שלי.. חח
אי אי אי ,כמה הערצתי אותה../images/Emo8.gif מזל טוב לקטנה הזאת.. לא משנה בת כמה היא תהיה,בשבילי היא נשארת קטנה.. הלוואי שנזכה לראות אותה קצת יותר יש לה בתאריך של חברה שלי.. חח